Перейти до змісту

Переобладнення на пасажир

Oleksandr1129

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 86
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Друг їздив в м.Бердичів, це південь Житомирської області, якість супер, приїхав тупо пустим, поставили їхні сидіння, вікна повставляли, сидіння обшили кожзамом + вишили на них класні візерунки, все зробили за день, заплатив 1300у.о. Для такої роботи це дуже дешево

Опубліковано

мій дядько там працює.

Я сам з Бердичева в Луцьк переїхав (на постійне)

Скажи конкретно шо треба я тобі конкретно скажу ціну

Опубліковано

Теж цікаво.

Трафік короткий водій+2.

Доставити 3+3.

З тепло і шумоізоляцією.

Підлога гума.

Без заглушок-бардачків.

Матеріал - якісна тряпка.

Опубліковано

на Вишкові - ціна, якість, телефона нажаль немаю.

Не висока ціна, така і якість, це я про Вишків. Я свого гнатим в Рівне.

Опубліковано

Друг їздив в м.Бердичів, це південь Житомирської області, якість супер, приїхав тупо пустим, поставили їхні сидіння, вікна повставляли, сидіння обшили кожзамом + вишили на них класні візерунки, все зробили за день, заплатив 1300у.о. Для такої роботи це дуже дешево

а за скільки часу зробили???

Опубліковано

З ранку приїхав - ввечері поїхав :) рекомендую http://senatorauto.net/index.php/ru/

на Вишкові - ціна, якість, телефона нажаль немаю.

Я б не радив туди їздити, бережіть свої час і нерви.

Опубліковано

а за скільки часу зробили???

делается все в течение дня, у этих фирм что я дал есть комнаты отдыха удобные со спутниковым тв + возможность покушать - на Автостиле даже есть сауна, так что все очень прилично. Дают гарантию на год на работу. Так что рекомендую.

Опубліковано

Всем привет! а я бы посоветовал переоборудование микроавтобусов в Бердичеве от компании AUTO BUS CENTER http://obshivka.biz/ - хотя, хозяин барин, сам решает куда ему ехать

Опубліковано

А хто що про Дубно скаже? Все ж ближче ніж Бердичів.

По цене не скажу. Но делают с утра и до вечера одну машину. Перешивали мой opel combo там. Можно встретится и посмотрите. С виду нормально вроде, но есть свои недочеты..

Опубліковано

А тепер задумайтесь, яким боком, можна обшити салон за один день? Сам є власником віварика, максі база - яка була обшита в бердичеві. Ви просто не знаєте, що буде за місяць-другий з тим салоном.... Як правило - одну машину роблять до тижня, якщо повне переобладнання. Сам мав діло з хлопцями на рованцях - дуже сподобалась якість - ціна. Кому потрібні будуть контакти - звертайтесь в ЛС

Опубліковано

Бердичев, смешно, это конвейер! Я сам занимаюсь установкой мультивановских салонов и иногда обшивкой, поведал я их роботу, и скажу Вам с уверенностью, нет дешевой качественной роботы!

Опубліковано

А тепер задумайтесь, яким боком, можна обшити салон за один день? Сам є власником віварика, максі база - яка була обшита в бердичеві. Ви просто не знаєте, що буде за місяць-другий з тим салоном.... Як правило - одну машину роблять до тижня, якщо повне переобладнання. Сам мав діло з хлопцями на рованцях - дуже сподобалась якість - ціна. Кому потрібні будуть контакти - звертайтесь в ЛС

Не знаю на рахунок якості, але за заміну сидінь (старі викинути і поставити нові) заспівали космічну суму.

Зажрані. Не рекомендую.

Опубліковано

Не знаю на рахунок якості, але за заміну сидінь (старі викинути і поставити нові) заспівали космічну суму.

Зажрані. Не рекомендую.

А когда то держали марку:)

Опубліковано

Зато они подняли марку, по самым плохим обшивкам. Но это актуально гонщикам. Они на них только и подымаются

Опубліковано

Зато они подняли марку, по самым плохим обшивкам. Но это актуально гонщикам. Они на них только и подымаются

Полностью c Вами согласен, почти весь автобазар - made in Berdichev

Опубліковано

Теж цікаво.

Трафік короткий водій+2.

Доставити 3+3.

З тепло і шумоізоляцією.

Підлога гума.

Без заглушок-бардачків.

Матеріал - якісна тряпка.

Да не кто вам тут точной цифры не скажет.

Сидушки +/- одинарная 100$ двойная 150$ тройная 300$ + перешив, в цвет салона

В Трафике очень тонкий пол, нужно вваривать усилители, а не как в Бердичеве...

Шумка - цена зависит от качества + её правильно вкатать нужно потратить 2 дня, мой кум на Т5 вкинул 500$ только на материал.

Пол лучше покупать оригинал - цена от состояния.

Материал - очень большой выбор

Обшивка, сама робота +/- 200$(без сидушек) зависит от материала от базы кузова тюнинг и так далее....

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...