Перейти до змісту

Чого не вистачає Луцьким закладам харчування


Valery

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вже давно іноді думаю над тим, які заклади я хотів би відвідувати у Луцьку, яких у нас немає. Останнім часом в нас почали масово відкриватися піцерії і кав'ярні. Звичайно каву люблять усі (майже усі :) і на піцу завжди є попит...

От я одного разу з дружиною сидів в Києві в ресторані при готелі Премєр палац. Ресторан класичний, темні відтінки створюють затишок, а в кутку стояв рояль і на ньому грав живий піаніст. Причому грав не класику, а досить сучасні мелодії. Наприклад Є-Рума, та давно знайомі мелодії з новим оранжуванням. І так сидиш біля вікна, дивишся на бульвар шевченка в затишку з бокаломвина чи ще чогось, і грає живе піаніно. Це настільки фантастично, настільки відпочиваєш посправжньому. В кіно дивишся на таке - думаєш пфф.. ну і що тут такого. Але бутам там самому в такій атмосфері. Більше я таких ресторанів ніде не бачив. Дуже хотілося, щоб і у Луцьку відкрилося щось на зразок цього, з живою музикою роялю і живим піаністом.

Є ще одна річ, яку я дуже люблю в зимову пору року, і яка не зустрічається в меню наших Луцьких закладів. Це гаряче пиво з медом (такий собі аля пивний глінтвейн). Пиво нагрівається майже до кип'ятка і в нього додається трошки меду. А от будучи в Польші я куштував гаряче пиво з додаванням сиропу. Це настільки смачно... Напевно просто всі думають, що якщо нагріти пиво і воно буде тепле - то буде не смачно. Тут я згоден. Але якщо його нагріти до кип'ятка - це вже зовсім інше. Зазвичай в наших Луцьких кафешках я зі своїм другом просимо нагріти нам пиво до кип'ятка і додати меду. В 80% офіціантки погоджуються. Однак був би дуже радий, щоб такі страви внесли в меню.

Ще одна річ, через яку я і взявся зараз писати цє повідомлення. Взяв я вдома, зварив на гейзерній кавоварці кави, додав туди цукру, молока, морозива і трошечки Амаретто - вийшло настільки смачно, що я шаленів. Згадавши усі кав'ярні Луцька - не пробував настільки смачної кави. А ще замість Амаретто додавав Старого таліну (2 чайні ложечки на чашку) - теж надзвичайно смачно. Чому б не зробити такі напої в наших кафе. Чи може хто в курсі де в нас є таке - скажіть! :)

Опубліковано

Інколи душа бажає свята, хочеться розслабитися, відпочити у затишній і приємній атмосфері, насолодитися (не просто наповнити шлунок) стравами та напоями (не обов"язково алкогольними). Таких місць в Луцьку та околицях небагато. А жаль.. Думаю, якщо дійсно зробити такий заклад, то клієнтів би вистачало.

Опубліковано

В нас просто економлять на всьому, на чому можуть. Побачили, що той піднімається - айда собі відкрию. В кого є купа грошей - там нема толкових ідей. А в кого є ідеї - нема грошей. ІМХО

Опубліковано

Авже ж. Куплять магнітофона і врублять музику - і ніяких затрат. А от відкрили б джаз кафе з живими саксофоністами, хай навіть не афроамериканцями (хоча з афроамериканцями, оце була б бомба!!!)

Опубліковано

Авже ж. Куплять магнітофона і врублять музику - і ніяких затрат. А от відкрили б джаз кафе з живими саксофоністами, хай навіть не афроамериканцями (хоча з афроамериканцями, оце була б бомба!!!)

Про яких афроамериканців ви говорите? Наші власники кафе \ ресторанів \ забігалівок - людям ЗП не платять по 2-3 місяці, або не таку, яку обіцяли при прийомі на роботу...

Опубліковано

Ну я не знаю які там зарплати. А якщо не платять, то думаю не через те, що немає прибутку від бізнесу, оскільки хоч піцерій і багато, але народу там завжди... Та і не тільки в піцеріях. Наприклад на Кравчука є кафешка "Базилік" - скільки разів не заходив - ніразу не потрапив, завжди зайнято все.

Опубліковано

А от відкрили б джаз кафе з живими саксофоністам

в "Мелодії" по середах грає "Лучеськ бенд", у всякому випадку- колись так було, зараз не знаю

Опубліковано

"Гасова лямпа"

- перший в Україні музей-ресторація

Адреса - вул. Вірменська, 20

Ця кнайпа є першою в Україні музеєм-ресторацією, адже тут зібрана велика колекція гасових лямп, які були винайдені у Львові у 1853 році, тому відвідувачі закладу можуть не лише смачно поїсти чи випити живого пива, а й більше дізнатись про історію цих ламп.

Гостей закладу зустрічають "батьки-винахідники" гасової лямпи, бронзовий Ян Зег за столом біля входу у сам заклад, а Ігнатій Лукашевич виглядає з третього поверху.

За гарної погоди пропонують Вам обрати собі столики на терасі 3 поверху, звідки відкривається приємний краєвид на львівські дахи.

Опубліковано

http://2rock.fm/

Тут цікава ідея лояльності до клієнта. Встановлюємо на смартфон і комп закладу ці програмки та маємо можливість обирати з плейлиста кафе улюблені пісні

Опубліковано

Якщо об'єднати теми "Чому у Карамель-кафе така дорога кава" і "Чому у Луцьку такі фігові бари" - буде цікава дискусія :) Я пив чай за 1 євро у кафе при найвищій горі карпатського хребта, але у Луцьку я з дєбошем пішов би з із закладу, у якому мені б запропонували чай за десять гривень.

Думаю тему можна закривати. Або ви ходите на біфштекс із живою музикою, або на пиво з арахісом і бумц-бумц.

Опубліковано

Я піду на біфштекс із живою музикою (але не на таку музику з синтезатором і радянськими піснями, а на піаніста з роялем), тільки де в нас в Луцьку є піаніст з роялем.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...