Перейти до змісту

#DWINE PARTY, або ваше ставлення до вечірок 21шого століття

CookieChild32

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Усі ми знаємо що молодь любить “потусити” і фактично кожних 10 років формат молодіжних вечірок змінюється. З кожним роком з*являється все більше субкультур і у кожної з них свій стиль для відпочинку. Для прикладу візьмемо цю саму двайн паті, загалом це місце де збираються хіпстери, свагі, няшкі та урбан кіди, напиваються і напалюються в гавніще та починають ритмічно дригатись. З однієї сторони тут є своя ізюминка, і мона сказати що це навіть весело, з іншої ж , куди ми котимось???

Загалом, як виглядали вечірки у ваші часи ( звернення для тих, хто постаріше), як відпочивали та чим розважались? Ну і звичайно, ваше ставлення до вечірок теперішньої молоді.

П.С. Не хочу сказати що я старий, але як виснилось, вечірки такого типу мене не сильно проперли.

П.П.С. Для черпання інфи, ось посилання на двайн паті та декілька фото з нього.

http://vk.com/event48922290

Qqp8j4uQzDM.jpg

dELZsgph1oc.jpg

O9GPYp4WFVw.jpg

EVhTNxTh410.jpg

Опубліковано

CookieChild32, ти хочеш почути від нас які вони "негадяї" і що на такі вечірки не треба ходити?

У кожного є голова на плечах і він у змозі усвідомити потрібно це йому чи ні

Опубліковано

Лілечка, людина задала питання, а ти флудиш. Яко ти не хочеш ділитися думкою, то, може, хтось інший це зробить))

До топікстартера: а чим оці днайв паті відрізняються від звичайних дискотек у буцигарнях на кшталт золота, вєрсаля, голівуда і т.п.?

Опубліковано

Лілечка, людина задала питання, а ти флудиш. Яко ти не хочеш ділитися думкою, то, може, хтось інший це зробить))

До топікстартера: а чим оці днайв паті відрізняються від звичайних дискотек у буцигарнях на кшталт золота, вєрсаля, голівуда і т.п.?

немає нагляду і фейсерів)

ну типу всім взагалі настрать хто, шо і де ти.

CookieChild32, ти хочеш почути від нас які вони "негадяї" і що на такі вечірки не треба ходити?

У кожного є голова на плечах і він у змозі усвідомити потрібно це йому чи ні

негадяї? ні, не скзав би. половину людей там знав, і всі вони нормальні люди.

я хочу почути ставлення людей до вечірок а також, які на думку людей мають бути вечірки

Опубліковано

Формат вечірок аж ніяк не міняється кожні 10 років, він той самий - подригатись і набухатись, а зранку згадувать як вчора було афігенно. Сьогодні це "DWINE PARTY", в мої 16 це була "БОЧКА" на 33-му біля архіву. Мали б гроші то ходили б в золото чи севен, а так "відпочивають" як можуть.

Опубліковано

А ще раніше було "Болото" в парку, ДК, ДО.

Подригатись, а хлопцям ще й побитись район на район, щоб визначити хто крутіший.

Опубліковано

я хочу почути ставлення людей до вечірок а також, які на думку людей мають бути вечірки

як людина абсолютно байдужа до алкоголя, ніколи не розумів людей які ходять на вечірки чи дискотеки лише для того щоб набухатися. А от прийти на вечірку чи дискотеку що б познайомитися з якоюсь дівчиною, гарно провести з нею вечір, а ще краще ніч (ну. ви зрозуміли про що я), от тут я - за. Для мене якість такого відпочинку вимірюється не кількість випитого спиртного, а кількістю та тривалістю виконаних підходів (ну ви тут те ж зрозуміли про що я)

Опубліковано

я думаю, що правильно "dniwe". і ІМХО це завуальоване слово "дніще", яке імовірно означає "саме дно"

*інформація на правах ІМХО і не підтведжена нічим, окрім моїх власних думок.

Опубліковано

як людина абсолютно байдужа до алкоголя, ніколи не розумів людей які ходять на вечірки чи дискотеки лише для того щоб набухатися. А от прийти на вечірку чи дискотеку що б познайомитися з якоюсь дівчиною, гарно провести з нею вечір, а ще краще ніч (ну. ви зрозуміли про що я), от тут я - за. Для мене якість такого відпочинку вимірюється не кількість випитого спиртного, а кількістю та тривалістю виконаних підходів (ну ви тут те ж зрозуміли про що я)

А тут великої різниці нема - шо набухатись, шо потрах*сь... Від романтики ви дуже далекі

Опубліковано

як людина абсолютно байдужа до алкоголя, ніколи не розумів людей які ходять на вечірки чи дискотеки лише для того щоб набухатися. А от прийти на вечірку чи дискотеку що б познайомитися з якоюсь дівчиною, гарно провести з нею вечір, а ще краще ніч (ну. ви зрозуміли про що я), от тут я - за.

дійсно багато давали на тверезу голову?)

Опубліковано

ага, в назві перепутав букви - з просонні писав.

а стосовно формату вечірокто як на мене там має бути в міру всього, і алкоголю і знпйомств і час проведення... але знову імхо

Опубліковано

щось цей dniwe з першого погляду схожий на бикотеку якусь.

суть в тому щоб навалитись в сраку і пошататись під звуки мп3-плеєра в якомусь підвалі?

Опубліковано

люблю, коли хто-небудь в інторнетах вихваляється, яке воно мего-йоб@рь.

Опубліковано

Як на мене - не всі такі "гуано" клуби, де безпорядок. Думаю якщо поїхати в Київ, і зайти в якийсь солідний заклад, де люди на рівень доросліші, і більше розуму в голові - то і атмосфера буде другою. В нас в Луцьку просто, нема таких закладів. Колись це був версаль... Але і він зараз - не "фонтан".

Опубліковано

Бидлотек вистачає і без "гучних" чи завуальованих назв. Хоча назва говорить сама за себе.... Дніщє - саме дно - самий мул і бруд, тобто збираються "отбросы общества" щоб набухатися, побити пики, і "потанцювати". Потім читаємо в інтернетах....

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...