Перейти до змісту

Переименование улиц в Луцке

ursa

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 90
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

а потом привыкай к новым названиям ... вспоминай .. а где бы это могло быть ... и тд ...

имо это бредово ...

но как заметил Plum Улица им. Павлика Морозоффа это пошло =)

полностью поддержу =)

+1

Опубліковано
Я уточню - народ слов*янський!!!

Це уточнення ваше. (І всім про це говорити необовязково!) Вам же самому сподобалось? :)

А я кажу МИ - от і додумуйте на здоровя. Ніхто не образиться. Всіх влаштовує!

• 2 тижня потому...
Опубліковано
Вот я %ля всегда хотел узнать что эти "герои" сделали то что стали героями? Кроме того что грабили , убивали,делали беспорядок,чтобы выжить и прийти к власти, и прикрывали это тем ,что они за независимую украину.. тьфу блин аж противно... скоро у нас будут улицы имени адольфа гитлера и ганнибала лектора)

Не варто жити у сучасному світі радянськими стереотипати. СБУ давно опублікувало документи про те що під видом УПА НКВД різало та мучило лбдей щоб викликати ненависть та споганити добре ім'я УПА.

краще називати вулиці іменами власних героїв, а не нав'язаних Москвою. я сам живу на вулиці Радянський. цікаво чому ж вона так називається?

Опубліковано

Може хто знає, чи планується переіменування вулиці Воїнів інтернаціоналістів.

Дітям виговорювати важко і в жодній графі в документах не поміщається :)

Опубліковано

Історія сама продажна наука...і переписується вона разом зі зміною влади....

А чого перейменовують вулиці....

Америкоси башляють нашим націоналістам (першому Ющенку), що б ті робили самодурні речі..Хто такій Шиба, щоб в одностороньому порядку перейменувати вулиці. Треба було зробити міське голосування...Тоді б все осталося в старому варіанті... Які ви націоналісти...Ви за бабкі гітлера б зробили героєм України..Стара Європа колись воювала проти росії, тепер її грязну дупу лиже....а наш бандера лизав дупу європі. Я ПРОТИ МОСКАЛІВ. но і проти, що між нами забивали кіл...самодури за американські зелені. І не треба тут втирати про націоналізм...Це все політика...

Опубліковано

Дітям виговорювати важко і в жодній графі в документах не поміщається :)

Не потрібно, мені подобається, а в графі в документах можна й скорочено написати Воїнів Інтернац.

Опубліковано
туда ж на такси ни в жисть не доедешь. потому как не выговоришь :)

тверезим на таксі треба їхати :)

А я тверезим на таксі не їзджу - боюсь :lol:

А взагалі в мене враження, що всі дії депутатів - це підприємницькі дії, тобто "бабла срубить". Ось і зараз сиджу і думаю: кому вигідно? Перейменували вулицю і списали кілька десятків тисяч гривень на виготовлення і заміну вивісок, вказівників і т.д. А далі класичні схеми відкатів за замовлення, замовлення своїм фірмам і т.д.

Опубліковано
Перейменували вулицю і списали кілька десятків тисяч гривень на виготовлення і заміну вивісок, вказівників і т.д. А далі класичні схеми відкатів за замовлення, замовлення своїм фірмам і т.д.

Слишком уж мелко, даже для чинуши средней руки. Такую перетрубацию затевать, только для того, что-бы разок-другой бухнуть где-нибудь в "Джерелах"???? Скорей всего пиар перед определённой прослойкой населения.

Конечно не исключен вариант как с загадкой улыбки Моны Лизы - может она просто была дурой?

Опубліковано

Дітям виговорювати важко і в жодній графі в документах не поміщається ;)

Не потрібно, мені подобається, а в графі в документах можна й скорочено написати Воїнів Інтернац.

Більше літер в назві, ніж будинків на вулиці :lol:

• 2 місяця потому...
Опубліковано
НОВІ ІМЕНИНИ ЛУЦЬКИХ ВУЛИЦЬ

Депутати проголосували за перейменування луцьких вулиць. Щоб впорядкувати існуючих назв вулиць Луцька, на підставі протоколів засідань творчої комісії, розглянувши матеріали опитувань лучан, які проводила громадська рада при міському голові, відповідно до Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” та Статуту територіальної громади міста Луцька, міськрада ухвалила перейменувати цьогоріч із 1 жовтня 11 вулиць волинської столиці. Відтак перейменують:

вул. Боженка (верхня гілка) на вул. Окружну;

вул. Клима Савура на вул. Ніла Хасевича;

вул. Клима Савура на вул. Тараса Бульби-Боровця;

вул. Молодогвардійців на вул. Млинівську;

вул. Клари Цеткін на вул. Уласа Самчука;

вул. Чапаєва на вул. Варварівка;

вул. Зої Космодем’янської на вул. Задворецьку;

вул. Паризької Комуни на вул. Червоної Калини;

вул. Урицького на вул. Юрія Тютюнника;

вул. Бєлінського на вул. Наталії Ужвій;

вул. Запорізьку (частина вулиці) на вул. Козацьку.

До 1 жовтня 2008-го відповідним службам доручили виготовити та встановити відповідні інформаційні стенди і таблички. А також, відремонтувати та провести благоустрій перейменованих вулиць і вжити заходів щодо зміни поштових адрес будівель та земельних ділянок на цих вулицях, - повідомили ва ІАЦ “Луцьк”.

http://www.simya.com.ua/articles/59/13383/

• 4 місяця потому...
Опубліковано

Yurik, тобі на радість - назва вулиці так і залишиться.

Мало того, буде встановлено меморіальну дошку:

Шановні мешканці!

На вашому під'їзді 10 лютого о 12 годині буде встановлено меморіальну дошку

"ПАМ'ЯТІ ВОЛИНСЬКИХ СИНІВ" які, виконуючи інтернаціональний обов'язок,

брали участь у локалізації збройних конфліктів на території інших держав, а саме:

Китай (1946-1950, отаманський (1969), оз.Жаланашколь (1969)), Північна Корея

(1950-1953), Угорщина (1956), Лаос (1960-1970), Алжир (1962-1964), Куба (1962-1964),

Чехословакія (1968), Єгипет (1962-1975), Ємен (1962-1969), В'єтнам (1961-1974),

Сирія (1967-1973,1982), Мозамбік (1967-1979), Камбоджа (1970), Бангладеш (1972-

1973), Ангола (1975-1979), Ефіопія (1977-1979), Ліван (1982), Афганістан (1979-1989),

а також миротворчих місіях. Окремо відзначено нашого знаменитого земляка

Карпухіна Віктора Федоровича, генерал-майора, Героя Радянського Союзу,

командира легендарної Групи „Альфа" СРСР з 04.11.88р. по 23.08.91р., учасника

штурму палацу Аміна (м.Кабул) 27.12.1979р.

Опубліковано

я проста рыдаааалЪ!

генерал-майора, Героя Радянського Союзу .... учасника

штурму....

проста пацталом!

фуууух... не, ну памятник я надеюсь, бронзовый?(ну типа кризис и т.д.)

Опубліковано

мучить мене одне питання.

Добре переіменування вулиць, хто має міняти будинкові книги та прописку громадян???

невже знову звалять на людей??? ми тут поміняли назви а ви маєте прийти в паспортний стіл поміняти книги та штампи в паспортах??

це я так розумію що ми депутати маєм щось робити а ви люди підлаштовуйтесь під наші забаганки.

і в результаті знову постраждають нівчому не винні люди

Опубліковано

Я, як мешканець однієї з вулиць яку перейменували заявляю, що вісі обіцянки на рахунок табличок, благоустрою і т.д. залишилися тільки ОБІЦЯНКАМИ.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...