Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Скажіть чи варто переходити на s1155+проц G870 http://hard.rozetka.com.ua/intel_g870_bx80623g870/p224938/

з моєї конфигурації s 775 DDR2 ASUS p5k +q 6600 http://hard.rozetka.com.ua/ru/products/details/22592/index.html

буду вдячний!!

Опубліковано

З дорожчої цінової катерорії на дешевшу (хоч і новішу) сенсу не має, хіба що зачекати, ще декілька поколінь (1-1,5 року).

Опубліковано

мені казали продавці шо ...

:D:_36::_35::smile-zachot::101010:

та яж сам розумію що (продавці казали) от і питаю тут!!!!!(а як розігнати мій ку6600..хотяб до 3.0

Опубліковано

щоб розігнати твій процесор ти потратиш на кулер і новий бп дуже багато грошей (ще не відомо яка в тебе материнка).

міняти однозначно ,твій поцесор ще можна добре продати (ще не перевелися юзвері які ведуться на чотири ядра, даже с такою детскою частотою).

міняти стоїть хочаби на серію Core i3 не нижще , G870 коштуе не набагато дешевше Core i3.

і понти будеш ганяти в taskmgr показувати що в тебе 4 ядра. :)

і що саме цікаво , процесор за 50 доларів Intel Celeron Dual-Core G555 ,буде бистpіший за твій квад в 90% задач.

вибрав спеціально VirtualDab ,так як існує така думка що 4 ядра для роботи з відеo це круто ,так воно в принципі і є,но потрібно цей нову архітертуру і велику частоту .

ADuio.jpg

Опубліковано

та не горить..в мене нарікань на проц не має!!з хорошую відяхою і 6 гігами озу...все літає...на моніторі 19(1440-900)

Опубліковано

то я так і не зрозумів!!варто чи ні...(80 прцентів кажуть що не потрібно!!!

Вирішуй сам, варто чи ні, але якщо на G870 то точно не варто.

Перечитай пост №9, там все гарно розписано.

Опубліковано

та не горить..в мене нарікань на проц не має!!з хорошую відяхою і 6 гігами озу...все літає...на моніторі 19(1440-900)

ну тоді міняти все і чим скоріше ("ібо" продавці поганого не порадять :0158: ) :_04:

Опубліковано

Сам зараз "сиджу" на Q6600 розігнаному до 3,47 Гц + HD5850 нарікань не має. Більшість ігор на "ультра-хайд", або в крайньому разі на "хайд" налаштуваннях йдуть (правда сильно цим не захоплююсь). Так, проц вже не новий, але зважаючи на розвиток програмної індустрії прослужить він ще пару років. На мою думку міняти варто тим, хто займається професійно перекодуваннями відео, розробкою графіки, або проводить інші багатогодинні розрахунки за допомогою CPU.

Моя пропозиція, якщо маєш нормальне відео, то я раджу докупити топове охолодження (за 50-100$, яке буде сумісне з майбутніми сокетами), щось на зразок цього: тут, тут, або тут і просто розігнати процесор. "Як розігнати процесор?" це вже інша історія!

Опубліковано

Так, проц вже не новий, але зважаючи на розвиток програмної індустрії прослужить він ще пару років.

Як вийдуть нові консолі від соні і г..софт відразу ж піде на пенсію, десь читав, що в цьому році будуть нові консолі.

• 3 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...