Перейти до змісту

Де купити джинси?

Yurik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шановні форумчани, підкажіть де в Луцьку можна недорого купити джинси?

Варіантів типу Ювант і т.д. з ціною під 500 і більше грн. за китайський ширпотреб не пропонувати.

Опубліковано

стаєте лицем перед входом в Караван, повертаєте наліво і відразу же перший ряд праворуч, проходите метрів 15-20 і магазин з правої сторони, можете запитати підскажуть.

є доволі великі знижки, продавець сказала що переходитимуть на інший товар "постіль", тому і продають дешевше...

Опубліковано

я думаю, в Collins. Не знаю як у Луцькому, але у Київському я знайшов хороші джинси в ціновій категорії від 250 грн (ті, шо на розпродажі) і ті, що без розпродажа це 400-550. По ідеї, в Луцьку має бути так само, це ж одна мережа магазинів. Колінс в Луцьку в центрі, біля центрального корпуса ВНУ.

Опубліковано

"Supera" в ТЦ"Слон"...не скажу, что совсем дешево, но не 500грн. раз, не китайские два, дешево могут быть только китайские три, ну или же через интернет покупайте...

Опубліковано

якщо ви дійсно бажаєте справжні класичні джинси, типу Ренглер, Левіс чи Лі прям з заводу виробника то вам сюди - я вже там купив штук вісім різних моделей, якість супер !

Тепер жалкую тільки про одне - закупився до кінця життя )))

post-1719-0-44938000-1359470808_thumb.jp

Опубліковано

через інтернет - лотерея))

я про вгадування розмірів...

в нас таке містечко, що й ніде приміряти які левайси, фред перрі чи лакости, що б зі спокійною душею замовляти потрібний розмір...

Опубліковано

не потрібно боятися !!!!

А я боюсь. Оскільки мені і на Варшавці, і в Юванті проблемно підібрати.

Розмір залежить від "кантори" - чи то турецькі, чи то китайські, чи ...чи... . Якщо в поясі нормальні, то довжина (зазвичай короткі), і навпаки.

Так що тра міряти/щупати і вивалювати 450,500 укр тугріків. нажаль.

ПС. а от в Колінс загляну... не бував там.

І за знижки. Вони можуть бути реальні в Києві, у Львові, но не в нас.

Опубліковано

Найбільше із джинсами складалося на стоці праворуч від нових "Теревенів", зліва від "Привата" на розі Молоді-Соборності, в підвальному приміщенні.

Іноді трапляються в "МіСТОК", що на Кравчука біля "Наталки" і ще лівіше збоку будинку.

Кілька хороших стоків вже своє віджили.

Опубліковано

я думаю, в Collins. Не знаю як у Луцькому, але у Київському я знайшов хороші джинси в ціновій категорії від 250 грн (ті, шо на розпродажі) і ті, що без розпродажа це 400-550. По ідеї, в Луцьку має бути так само, це ж одна мережа магазинів. Колінс в Луцьку в центрі, біля центрального корпуса ВНУ.

В колінсі були знижки на Джинси до 21 січня, всі джинси по 400 грн. Я купив собі бомбезні, ціна до розпродажу була 699, і вони дійсно класні (думаю дуже довго будуть носитися), не китайське гамно. Правда зроблено в Туреччині.

Otto Kreer, А як там з доставкою, я так розумію це з США. Ну типу вартість і по часу?

Опубліковано

не потрібно боятися !!!!

Розмір залежить від "кантори" - чи то турецькі, чи то китайські, чи ...чи... . Якщо в поясі нормальні, то довжина (зазвичай короткі), і навпаки.

Я вам пропоную класичні американські де розмір є розмір )))

Магазин Колінс я люблю , купую там багато всіляких футболочок, світерочків але не джинси, бо це не джинси в класичному розумінні

я все сказав !

Якщо це американська класика (а я інших не "панімаю") - розмір 32/34 - навіть підшивати не потрібно (на мене). Як влиті!

Опубліковано

....

Якщо це американська класика (а я інших не "панімаю") - розмір 32/34 - навіть підшивати не потрібно (на мене). Як влиті!

То ви худенький і ростом десь 182 см

десь так і є...

щоправда зростом трішки не "вийшов" - 181... :(

Опубліковано

подивіться в магазині Тоp Secret. На деякі моделі джинсів знижки - ціни від 250 до 300 грн. Але є не всі розміри

Опубліковано
В колінсі були знижки на Джинси до 21 січня, всі джинси по 400 грн. Я купив собі бомбезні, ціна до розпродажу була 699, і вони дійсно класні (думаю дуже довго будуть носитися), не китайське гамно. Правда зроблено в Туреччині.

ну так Colin's турецька контора

Опубліковано

не потрібно боятися !!!!

Ось правильно підмітив - реальні знижки не в нас, у Львові була в п"ятницю, то практично у всіх магазинчиках кінг кросу знижки -70 %. А на знижках є усі розміри. У Луцьку розпродаж це 1 річ з ростовки .

А на рахунок від чого залежить, що не можеш підібрати, так це від того, що в Луцьк привозять на продаж.

Можливо я така вредна, а можливо і торгаші наші нахабніють, що замість хороших речей починають завозити замінники, що ніяким боком не підходять. Вибачте за інтимну тему, але я у Луцьку навіть білизну останнім часом не купую.

Опубліковано

не потрібно боятися !!!!

Ось правильно підмітив - реальні знижки не в нас, у Львові була в п"ятницю, то практично у всіх магазинчиках кінг кросу знижки -70 %. А на знижках є усі розміри. У Луцьку розпродаж це 1 річ з ростовки .

А на рахунок від чого залежить, що не можеш підібрати, так це від того, що в Луцьк привозять на продаж.

Можливо я така вредна, а можливо і торгаші наші нахабніють, що замість хороших речей починають завозити замінники, що ніяким боком не підходять. Вибачте за інтимну тему, але я у Луцьку навіть білизну останнім часом не купую.

Ти таки вредна ;)

• 1 рік потому...
Опубліковано

Хто купував джинси у Colin's: чи правда, що вони грішать своєю недовговічністю? Надивилась непогану модель (країна-виробник: Єгипет), але після прочитаних відгуків у інтернеті задумалась.

Опубліковано

Dorothy, дивлячись чи пібробка чи ні....

і ще є китай для своїх а є китай на експорт, якість і ціна трохи вища.

купував на таобао для дитини вийшло 240грн в магазині 699грн. лейби прийшли на рос. мові типу з Росії.

ось так. дивлячись де купує власник і що.

Опубліковано

Dorothy, дивлячись чи пібробка чи ні....

і ще є китай для своїх а є китай на експорт, якість і ціна трохи вища.

купував на таобао для дитини вийшло 240грн в магазині 699грн. лейби прийшли на рос. мові типу з Росії.

ось так. дивлячись де купує власник і що.

Так отож, що не підробка. Проте в інтернеті багато відгуків, що джинси Colin's протираються до дірок через 2-3 місяці. А з вигляду речі у них досить симпатичні.

Опубліковано

На варш. Ринку на торці 3го ряду класні є, ще у портсіті зараз чумвчеччі знижки, яеість супер, там у трьрх магазинах був, клас.

Опубліковано

На варш. Ринку на торці 3го ряду класні є, ще у портсіті зараз чумвчеччі знижки, яеість супер, там у трьрх магазинах був, клас.

Якщо маєте на увазі в клітці 3 ряд, то ми там брали джинси і задоволені якістю. Ціна була в районі 300 грн.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...