Перейти до змісту

Луцьк на Панорамах Яндекса

Sanjak

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьогодні Яндекс запустив Панорами Луцька, ну і ще 5 інших міст (Рівне...)

0_a7c17_1cc63d76_XL.jpg

Клікаємо і милуємось :)

Ще б супутникові знімки хто з сервісів оновив. На Гуглі вже скоро 10 років буде знімкам.

• Відповідей 54
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ще б супутникові знімки хто з сервісів оновив. На Гуглі вже скоро 10 років буде знімкам.

Я боюсь что сникам Луцка со спутника больше чем 10 лет. Там-Тама в гугл мепс даже в планах нету-там еще пустырь и недостройка, как мы ее называли "лабиринт"

Опубліковано
Опубліковано

Круто, я навіть і не чекав що до Луцька це колись добереться, тіпа глуха провінція.

Ну шо всі дружно валим шукати знайомих? Кількість знятих вулиць неочікувано порадувала.

Опубліковано

Гугл от замальовує обличчя людей і номерні знаки авто, рекламу. Цікаво чи Яндекс змусять зробити теж саме.

Опубліковано

Гугл от замальовує обличчя людей і номерні знаки авто, рекламу. Цікаво чи Яндекс змусять зробити теж саме.

Це почалося після того як людей заловило на вулицях з коханками, при справлянні нужди або більше того під час процесу продовження роду, посипались судові позови. Якщо з Луцька надходитимуть скарги то думаю можуть ретушувати.

Хоча, камера не заїзджала ні до кого в домівку, це громадські місця і наше законодавство не вимагає згоди на зйомки в громадських місцях, приватність не порушена + інформація застаріла.

А по-простому а що тут вже такого що видно номер чи лице?

пс: ну то що, хто першим викладе панорамні "приколи" Луцька?

Опубліковано

Мало того центр знімали в 11.00, по крайній мірі так сказав мені Бім-Бом :_02:

До речі по театральній площі, по фан-зоні спокійно можна прогулятись.

Це не понеділок, бо старий ринок жваво торгує.

Це не вихідний бо знайшли товариша на перекурі, які він робить лише в будні дні.

Тепер справа вичислити день та число. Де ще є годинники в Луцьку з датами?

Опубліковано

Мало того центр знімали в 11.00, по крайній мірі так сказав мені Бім-Бом :_02:

До речі по театральній площі, по фан-зоні спокійно можна прогулятись.

Це не понеділок, бо старий ринок жваво торгує.

Це не вихідний бо знайшли товариша на перекурі, які він робить лише в будні дні.

Тепер справа вичислити день та число. Де ще є годинники в Луцьку з датами?

ТЦ Гостинець, по Соборності.

Опубліковано

ТЦ Гостинець, по Соборності.

Щойно там був, видно лише години, решту не можна розібрати, навіть Фотошоп не допоміг.

Доречі, якщо центр знімався в одинадцятій то до загсу машина добралась на другу годину.

На блозі яндекса кажуть що Луцьк з Рівним знімали в червні.

Який саме день я думаю визначиться згодом, коли хтось знайде точний орієнтир якийсь.

Опубліковано

Як варіант, Рівненська. Перед мостом - завод "Богдан", на повороті на Відродження - "Електроапаратний". Хоча там за деревами і кущами мооже не надто добре буде видно.

То я до теми з датами і числами :)

Опубліковано

Якщо прослідкувати за автомобілями на дорозі, то видно що знімали на ходу. Якщо звернути увагу на знімки, то видно що вони зняти з висоти (вище людського зросту), напрошується висновок що з даху буса. От би цікаво було б побачити таку машинку в Луцьку, як мінімум з 4-ма камерами на даху. Цікаво прохожі бачили\догадувалися що їх фотографують???

Опубліковано

Знімали не в один день. Тому що будинок на рівненській 109 завалився 10 червня, а на панормах він цілий, а КІА фан фест почався 21 червня.

З.І. Там по тому як обсипалась плитка на фасаді видно, що йому ще не довго стояти залишилось :(

Опубліковано

Тому що будинок на рівненській 109 завалився 10 червня, а на панормах він цілий, а КІА фан фест почався 21 червня.

Так завалився ж він з боку двору, що має бути помітно з Рівненської? Пісті вікна квартир.

От вікна Ліги Нової надто пусті як на мене, там же ж у вітринах стільці розставлені були, нє?

Думаю знімали якраз після 21 червня.

Опубліковано

знімали після завалення будинку це 100%!!!

можна просто заїхати на вулицю і подивитися наліво...

post-6726-0-67383900-1359466778_thumb.jp

Опубліковано

Моє припущення, що знімалося 26 червня. Оскільки на зупинках (і не тільки) - калюжі, а дощ йшов 25-го + 26 робочій день + потрапляє в період 21.06-01.07 :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...