Перейти до змісту

22.08.07 Покатушка

kmd

Рекомендовані повідомлення

• Адміністратори

Думається катнути на Солдатське озеро.

Поїдемо в два етапи.

Перший: я Діфото Зевс, ми валимо ще о 18:00

Другий: всі хто на 18:00 невстигне збираються до 19:00 в центрі і в 19:00 виїзжають на те ж Солдатське.

Так шо велкам :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мы вчера с Лексом и Лилей а#@нно купались в Черногузке!

Так что всем брать купальные костюмы!(я вот буду в акуенном костюме адама.. не.. Адама!!)

:(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поїдемо в два етапи.

Другий: всі хто на 18:00 невстигне збираються до 19:00 в центрі і в 19:00 виїзжають на те ж Солдатське.

Так шо велкам ;)

А мене на 18.00 візьмете?!

І якщо да, та де збори? :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мы вчера с Лексом и Лилей а#@нно купались в Черногузке!

Так что всем брать купальные костюмы!(я вот буду в акуенном костюме адама.. не.. Адама!!)

:(

Я за вас дико радий. Хоч би маякнули що їдете, я вчора мусив сам круги по Луцьку мотати! :blush:

На 18.00 теж в центрі збираєтесь?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я за вас дико радий. Хоч би маякнули що їдете, я вчора мусив сам круги по Луцьку мотати!

Мы вчера сначала целиком случайно встретились с Зевсом и командором, пили пиво на заправке Лукойла... потом командор уж срулил домой и через три минуты подваливает Лекс с Лилей.. я аж офигел такому стечению обстоятельств!!! Это был знак - надо ехать куда? - то!

Я не знаю, как ты бы успевал, но Лиля была в своем репертуаре - меньше 30 не ехала. :blush:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поїдемо в два етапи.

Так шо велкам :blush:

Аууу!!!

Где собираются те, кто едет в 18.00?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

18:00 біля Фуршету

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще хтось на 19.00 буде? я маю встигнути.

А солдатське озеро це де?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто буде на 19.00? Давайте швидше визначайтеся, в другій групі мусить бути хоч одна людина яка знає куди їхати! Я планую їхати з першою групою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я буду точно на 19.00 , правда дороги не знаю... :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Давайте краще в центрі біля Лесі.

І яка розкладка по часу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я буду точно на 19.00 , правда дороги не знаю... :(

я тоже первый раз сам ехал, там всё просто

а в "лесу" тебя встретят

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це тіпа в напрямку Ківерців ?

ааа... все одно +1

Ага!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я тоже приїду!!!! Правда буду десь в районі 19,30!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та народу будет достаточно!!!

И все знают , куда едем.

Возле Леси в 19:00

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Гуд. Буду вас чекати на солдатському :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

иcпугались что я неотписал?.... не дождётесь..... ^_^

я добрался домой в 8:20 гедто, на этот раз без приключений ^_^

проехал 52 км, основкую групу встретил у "Мотора",

я уже обратно ехал а они только туда....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, сегодня в грязюку свалился Luka и немножко замазался KMD, отдельно. А новенький, для меня, во всяком случае Игорь при возврате назад в плотном потоке из 16 лисапедистов столкнулся с коллегой и , упав, расшиб себе бровь. И вообще, было новых человек 4-ре, пусть бы они сказали свои ники, что ли?

А сборы - это верх организации - первая группа, 5-ть человек, в 18-15 отъехала от фуршета, и приперлась на озеро за часик. Взяли лишь по пиву или по соку. А вот основная партия - во главе с ДиФото добрались только в 20 с хреном...А потом еще Таня и Лекс подъехали, отдельными дорогами...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А сборы - это верх организации - первая группа, 5-ть человек, в 18-15 отъехала от фуршета, и приперлась на озеро за часик. Взяли лишь по пиву или по соку.

извините, я велосипедист с маленьким стажем... а что, надо брать ящик водки и ящик пива на каждого?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, сегодня в грязюку свалился Luka и немножко замазался KMD, отдельно. А новенький, для меня, во всяком случае Игорь при возврате назад в плотном потоке из 16 лисапедистов столкнулся с коллегой и , упав, расшиб себе бровь. И вообще, было новых человек 4-ре, пусть бы они сказали свои ники, что ли?

А сборы - это верх организации - первая группа, 5-ть человек, в 18-15 отъехала от фуршета, и приперлась на озеро за часик. Взяли лишь по пиву или по соку. А вот основная партия - во главе с ДиФото добрались только в 20 с хреном...А потом еще Таня и Лекс подъехали, отдельными дорогами...

Додам свіжої інформації: Перша група, що їхала на ДПЗ по дорозі загубила свого коллегу з пробитим колесом. Оце дійсно організація! :glare:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хех, зачотно покатались...

Взагалі над новенькими якась карма висіла погана, чи що :)

Колесо пробив я, причому через пару хвилин після старту партії на ГПЗ. Коли виїжав на асфальт - вдарив заднє колесо, причому так, що пішла некисла вісімка... і протерся об колодку корт + лопла камера :angry: (вобщем колесо в топку).

Оскільки їхав останнім, та ще й слухав що з колесом, то ГПЗ"овці рванули вперед і через деякий час я остався на трасі ківерці-луцьк з пробитим колесом в районі дачного. Тут підіспіла основна група, наколінний ремонт силами Тані і Лекса + танці з бубнами + кусок пляшки від аморальної води і ми змогли тронутись далі в дорогу. Правда Таня, як сама легка, пересіла на мій велосипед, Лекс на Танін, а я на Лексовий.

Так і до їхали до моста на Ківерцівській - далі основна група в травмпункт, а я на свому зланку додому... але це ще не кінець :glare: відремонтованого колеса вистачило до прохідної авіазаводу, далі вел в зуби і захоплююча мандрівка нічними вулицями Луцька в самих його безлюдних закутках... короче дотянув я вел до Володимирської - там знов зустрів Лекса і Мартінеза, які вже повертались додому. Лекс допоміг докотити мій вел до тубдиспансера.

Ітог: 00.30 я був дома, пока думаю, що робити з велом...

ЗІ хтось мене питав за бюджетні фари - я казав, що там "таблеткові" батарейки - вибачайте, обманув. Там мініпальчик.

ЗІІ Величезне дякую, +1, мегазачот Лексу і Тані в першу чергу і всім учасникам поїздки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Luka

Нічого подібного ми я відїзжаючи перепитували три-чотири рази, чи ніхто не їде на ДПЗ.

Їхали в повільному темпі, так що нас можна було б і наздогнати.

Доречі як там все було і чи все в порядку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

извините, я велосипедист с маленьким стажем... а что, надо брать ящик водки и ящик пива на каждого?

ну водки не обов"язково, а от щось пожувати - не мішало б...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...