Lexx_Giant Опубліковано 20 Серпня, 2007 в 10:59 #1 Опубліковано 20 Серпня, 2007 в 10:59 http://www.lutsk.ua/oper/439.html
Lexx_Giant Опубліковано 20 Серпня, 2007 в 13:27 Автор #2 Опубліковано 20 Серпня, 2007 в 13:27 Теж мені, організатори хренові....... бля........В четвер ....... серед робочого дня......
Zevs_Isver Опубліковано 20 Серпня, 2007 в 13:52 #3 Опубліковано 20 Серпня, 2007 в 13:52 это сделано не пакатацо, а попиарицо
Lexx_Giant Опубліковано 21 Серпня, 2007 в 07:33 Автор #4 Опубліковано 21 Серпня, 2007 в 07:33 Пох....... Чим більше піаришся ти більше нових людей. а це ГУТ..........
Адміністратори kmd Опубліковано 21 Серпня, 2007 в 07:37 Адміністратори #5 Опубліковано 21 Серпня, 2007 в 07:37 Мене не будеть.
Andruha_gpz28 Опубліковано 21 Серпня, 2007 в 09:18 #6 Опубліковано 21 Серпня, 2007 в 09:18 "Ударим велопробегом по бездорожью и разгильдяйству" бля.... Ще й об 11.00 !!! Цікаво, скільки буде учасників ??? "Комітет по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради запрошує бажаючих взяти участь в масовому велопробігу, присвяченому Дню Державного Прапора України" - і при чому тут прапор до велопробігу....- Країна Чудес, бля... Старт біля памятника Шевченку, а фініш, напевне, біля меморіалу зроблять. ДАІ на 10 хвилин перекриє рух !!! Державне свято! Волинське телебачення покаже бля !!! Пузаті чиновники в краватках, сім велосипедистів, духовий оркестр, дівчата в національних костюмах, все як завжди.....
Гість Zibers Опубліковано 21 Серпня, 2007 в 09:20 #7 Опубліковано 21 Серпня, 2007 в 09:20 А мені там звук ставить
druid Опубліковано 21 Серпня, 2007 в 10:41 #8 Опубліковано 21 Серпня, 2007 в 10:41 "Ударим велопробегом по бездорожью и разгильдяйству" бля....Ще й об 11.00 !!! Цікаво, скільки буде учасників ??? "Комітет по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради запрошує бажаючих взяти участь в масовому велопробігу, присвяченому Дню Державного Прапора України" - і при чому тут прапор до велопробігу....- Країна Чудес, бля... Старт біля памятника Шевченку, а фініш, напевне, біля меморіалу зроблять. ДАІ на 10 хвилин перекриє рух !!! Державне свято! Волинське телебачення покаже бля !!! Пузаті чиновники в краватках, сім велосипедистів, духовий оркестр, дівчата в національних костюмах, все як завжди..... Не паяснічай. Для того, щоб в країні щось розвивалось, треба над цим працювати. Якщо ти думаєш, що чиновники отак візьмуть і почнуть будувати велосипедні доріжки, велостоянки чи велозаводи, або проводити афігєнні змагання, то ти глибоко помиляєшся. І для цього аж ніяк не достатньо мати кльовий байк і їздити кожні вихідні водку пити. Для того щоб велорух був якісним, його треба показати. Треба зацікавити людей, змусити їх повірити в те, що велосипедна інфраструктура потрібна і велосипедисти в Україні - це серйозно. Такі заходи треба проводити. Інше питання - що це проводиться в хєровий час. Блін, ну скільки можна жити за принципом "Моя хата скраю"? Велосипедисти - по своїй суті прогресивні люди, а тут таке.....
Andruha_gpz28 Опубліковано 21 Серпня, 2007 в 13:13 #9 Опубліковано 21 Серпня, 2007 в 13:13 Прогресивний ти наш !!! Де це ти мене в вихідні на байку з горілкою бачив, якщо ми взагалі не знайомі ??? Всі, або майже всі прогресивні люди в робочий день в 11.00 НА РОБОТІ !!! А в не прогресивних нема роверів по 500 баксів, велотрусів, шоломів і т.д. А якщо туди приїде 10 школярів, в яких хата не скраю, на скриплячих ARDISах з базару, то це буде не велопробіг а ПОСМІХОВИСЬКО ! І працюй - не працюй, якщо тут дороги не можуть, хоч трошки до ладу привести, то які тобі хто велосипедні доріжки побудує? Аж бігом візьмуться, як тільки ми відпросимся з роботи, і проїдемось по проспекту Волі. Черговий захід для галочки проводиться от і все. Я розумію твої патріотичні почуття і заяви про те, що велосипедисти в Україні - це серйозно, але від того, що на місцевому рівні відбудеться якась акція, нічого не зміниться ! Зніми рожеві велоокуляри і подивись на світ дорослими очима. Всі знають що зараз хвилює чиновників. Вибори на носі. І жодна партія велосипедних доріжок не обіцяє. А велозаводи тобі нащо? Чи ти свято віриш, що в Україні можна зробити щось рівня Giant, Bergamont, Trek....Досить з нас вже автозаводів. Роботу людям треба нормальну і пропаганду здорового способу життя і тоді поступово все почне ставати на свої місця. А поки на кожному кроці реклама горілки з цигарками з пацанами і дєвками модними в кабріолеті, нафіг кому ті велосипеди треба будуть, за винятком невеликої кількості ентузіастів.ІМХО.
druid Опубліковано 21 Серпня, 2007 в 13:48 #10 Опубліковано 21 Серпня, 2007 в 13:48 1. Коли говорив про горілочку не мав на увазі тебе конкретно.2. Про невдало обраний час я вже казав. 3. Не ціна велосипеда красить людину, а її справи. 4. Політичні партії працюють на електорат, якщо серед цього електроту вони відчують велосипедистів як реальну силу, яка може на щось вплинути і яка може забезпечити певний вплив на суспільство, вони тобі не лише доріжки пообіцяють. 5. Що ти маєш проти автозаводу - це найбільший платник податків у місті Луцьку, і робочих місць там немеряно. 7. Про місцевий рівень. Якраз на місцевому рівні і можна щось зробити. Тому що якраз міська влада ремонтує дороги і теоретично може побудувати велодоріжки. А про погані дороги не треба нічого говорити. Треба просто знати механізми - як це робиться. І зрозуміти що це зовсім не просто. Це не ремонт в квартирі зробити. Хочеш доріжки - переконай міську владу, що вони потрібні, проведи громадські слухання, збери кілька тисяч підписів і нікуди та влада не подінеться. 8. Про пропаганду здорового способу життя. А хто цю пропаганду має проводити? Може міський голова? А може губернатор? А я тобді скажу хто - ми це маєм робити, ті що пішли на крок попереду за своїх однолітків і не тільки. І в першу чергу робити це своїм прикладом. Я це не просто так кажу, я просто знаю, що все це реально, просто нам не вистачає ентузіастів, які гаразді не лише на форумі красіво говорити, а щось реальне можуть зробити. Розкрию маленький секрет. Зусиллями зовсім невеликого кола людей, в тому числі і мене, на проведення спортивно-просвітницьких заходів з нагоди Міжнародного дня туризму буде залучено близько 8 тис. грн. І ти матимеш змогу особисто пересвітчитись в тому, що ці гроші підуть куди треба. В тому числі і на велоквест і на нормальний велопробіг і на соціальну рекламу і багато всього іншого. І це зусилля маленьких зовсім не впливових людей, які відрізняються від інших лише тим, що їхня хата не скраю...........І це лише початок. А уяви собі якби таких людей було багато..........
Andruha_gpz28 Опубліковано 21 Серпня, 2007 в 14:08 #11 Опубліковано 21 Серпня, 2007 в 14:08 Риспект вам за це !!! Якщо якимсь чином зможу допомогти, я з вами. Якось треба буде зустрітись і поспілкуватись особисто. Тим більше, що спільні знайомі в нас є ! А про ціну велосипедів, так я не про те, що красить людину, а про те, що якщо ВЕЛОПРОБІГ, то хотілося б, щоб це було гарно, а не щоб від скрипу незмазаних кривих зірочок і ланцюгів з піском в людей зуби боліли. От і все. До речі мій байк явно дешевший за 500, і мене він поки що влаштовує. Але коли я бачу, що містом літають люди на суперових Джайнтах і Стівенсах, то мені приємно, що такі люди є і їм теж риспект, бо вони привертають до себе увагу ,підлітків в тому числі, і в тих потрохи з"являються нормальні інтереси. Бо слова -то одне, а класні дорослі дядьки на класних роверах - це і є хороший приклад.
Dr.Martenz Опубліковано 21 Серпня, 2007 в 14:56 #12 Опубліковано 21 Серпня, 2007 в 14:56 ну не знаю як тама буде в день туризмусу, але про конкретно цей велопробіг годі сперечатися бо реально ніхто серед робочого дня нікуди непоїдена рахунок допомоги, звертайтесь, чим зможу тим допоможу
ORCA Опубліковано 21 Серпня, 2007 в 19:41 #13 Опубліковано 21 Серпня, 2007 в 19:41 ....ідея масового велопробігу звичайно хороша, але організатори цього явно не велосипедисти ...я б прийшла... точніше приїхала
Адміністратори kmd Опубліковано 21 Серпня, 2007 в 19:53 Адміністратори #14 Опубліковано 21 Серпня, 2007 в 19:53 Зрявта зробим черговий як завжди по середах велопробіг! Опосля роботи!
ORCA Опубліковано 21 Серпня, 2007 в 20:18 #15 Опубліковано 21 Серпня, 2007 в 20:18 ..... всеодно не вийде-йду до стоматолога...хоча, можу й не піти, бо мене вже нічого не турбує на котру годину збираєтесь і де?
Igrek Опубліковано 22 Серпня, 2007 в 07:10 #16 Опубліковано 22 Серпня, 2007 в 07:10 Я планую з'їздити на цей велопробіг об 11.00. В мене відпустка
ORCA Опубліковано 22 Серпня, 2007 в 19:13 #17 Опубліковано 22 Серпня, 2007 в 19:13 Як велопробіг? Хтось брав участь?
ursa Опубліковано 22 Серпня, 2007 в 20:44 #18 Опубліковано 22 Серпня, 2007 в 20:44 2ORCA Почитай повнимательнее http://www.lutsk.ua/oper/439.html
imp13 Опубліковано 23 Серпня, 2007 в 08:00 #19 Опубліковано 23 Серпня, 2007 в 08:00 Біля головного корпусу ВДУ купа малишні на велосипедах. є просто любителі, а є й такі що займаються професійно в спортивній школі. причому ганяють по всій площі і не дивляться на те що навколо них. а навколо них я собі спокійно їду і нікого не трогаю. двох ледь не зматюкавДАЙ чергує по всій довжині Воліпро результати взнаємо піздніше
Адміністратори kmd Опубліковано 23 Серпня, 2007 в 08:08 Адміністратори #20 Опубліковано 23 Серпня, 2007 в 08:08 кошмар
Lexx_Giant Опубліковано 23 Серпня, 2007 в 08:31 Автор #21 Опубліковано 23 Серпня, 2007 в 08:31 Без дисципліни нема організації.......
Адміністратори kmd Опубліковано 23 Серпня, 2007 в 09:04 Адміністратори #22 Опубліковано 23 Серпня, 2007 в 09:04 Було б ефектно якби веся наша тусовка виїхала. В велоформі в шоломах, організованою колоною. ех
Andruha_gpz28 Опубліковано 23 Серпня, 2007 в 09:37 #23 Опубліковано 23 Серпня, 2007 в 09:37 2кмd. Так про це я і говорив. А мене звинуватили в тому, що моя хата скраю....
Igrek Опубліковано 29 Серпня, 2007 в 18:29 #24 Опубліковано 29 Серпня, 2007 в 18:29 М-дя. А я не поїхав. Бо лоба в переддень розбив. Була б антиагітація - от до чого приводить катання на велосипеді...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.