Перейти до змісту

eleKtrik якщо адмін то все можна?

bablo

Рекомендовані повідомлення

Куся не давай НД писати з твого ака :)

ха-ха

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 220
  • Створено
  • Остання відповідь

Хочуть нахаляву розмістити оголошення і шей їх шось невлаштовує.....

Тут правило діє : "Есть моя точка зрения и есть неправильная точка зрения"

і я вважаю що такій підхід правильний бо іначе ресурс би перетворився в "балаган"...

Щось не подобається? - Ти кто такой? Давай до свіданья :_07: :_07: :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я всіх не обобщаю під одну лінію, в мене є лічнасті, до яких "любов" безмежна

імєна в студію - хто Кусю обіжає?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хочуть нахаляву розмістити оголошення і шей їх шось невлаштовує.....

Тут правило діє : "Есть моя точка зрения и есть неправильная точка зрения"

і я вважаю що такій підхід правильний бо іначе ресурс би перетворився в "балаган"...

Щось не подобається? - Ти кто такой? Давай до свіданья :_07: :_07: :_07:

з таким успіхом також перетвориться у балаган, але трохи іншого роду... треба, щоб було "Есть ПРАВИЛА и есть неправильная точка зрения"

доречі, вибачте за оффтоп, але як можна отримати Power Users, маючи лише 38 повідомлень??? небойсь, хтось із "прібліжонних ко двору" :_06:

я теж тоді хочу пауера

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прибрати смітник-барахолка назавжди і форум втратить більшу частину аудиторії. Обмежити доступ для новостворених користувачів є вірним рішенням для даної ситуації.

Обмежити кількість модераторів до прийнятного, заборонити їм створювати теми та відповідати від власного імені. Аккаунт з такими правами суто для роботи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

офігеть

eleKtrik просто приглядав за барахолкою, а за то ще й отримав.

хто наступний під роздачу?))

face.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ПРОПОЗИЦІЯ. Створити анонімний рейтинг модераторів. Щоб там усі мали можливість поставити "за" і "проти" і "утримався" по кожному модератору. Тоді буде ясно як його поважають, і зникнуть усі лишні розмови і обговорення. Наважитесь Ви на таке модератори?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ПРОПОЗИЦІЯ. Створити анонімний рейтинг модераторів. Щоб там усі мали можливість поставити "за" і "проти" і "утримався" по кожному модератору. Тоді буде ясно як його поважають, і зникнуть усі лишні розмови і обговорення. Наважитесь Ви на таке модератори?

Не думаю. що таке оцінювання буде об'єктивним, бо порушники і будуть мінусувати :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на модераторiв завжди гнати будуть, бо покарав за правилами, хреновий, хреновий ще того що покарав тiльти його , а остальних не покарав бо не всiх побачив, i взагалi правила всi херовi, один топiкстартер абалденний чувак й його трогати не можна. Попривикали малолеткi й не тiльки, що вдома по срацi нiхто не дасть паском, бо пуп землi, а тут бац, впоперек щось зробив якийсь модератор замухришка, треба верещати щодуху.

Ще можна з себе Чегевару покорчити, борцем з системою, мол який форум херовий, але всерiвно тут сиджу як муха на гамнi

Повторюсь вкотре, помилки бувають, помилки виправляются, якщо аргоментовано на них вказувати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво але коли оголошення чіпляють на дошку всі з правилами погоджуються а потом "понеслась" ... Сам пару раз бани ловив але не жаліюсь з правилами ж погодився...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то чого тут боятись? якщо з точки зору страху то так, а якщо тут більшість нормальних, то реально що у всіх буде позитивний статус. Ще один доказ порушникам. Бо рейтинг можна на багатьох темах зменшувати (штучно), а в голосуванні тільки один раз є можливість і все)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то чого тут боятись? якщо з точки зору страху то так, а якщо тут більшість нормальних, то реально що у всіх буде позитивний статус. Ще один доказ порушникам. Бо рейтинг можна на багатьох темах зменшувати (штучно), а в голосуванні тільки один раз є можливість і все)

Див . пост №34

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а особо обдарованi ще й мультами всiма зайдуть мiнуса поставити, а взагалi менi побоку на той рейтинг, я не за зарплату тут сиджу.

Був тут недавно в мене один *клiент* в приватi, поговорили ми з ним, я про ячмiнь, вiн менi про просо (образно кажучи) В кiнцi кiнцiв достав так, що я запропонував викласти нашу приватну розмову на форум й спитати, чи обгрунтовано я його покарав чи нi, якщо не обгрунтовано то обiцяв вiдсидiти за нього його строк. Вiн не схотiв. Так що не боюсь я ваших рейтингiв

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

єдине що зараз не влаштовує в барахолці - не можна закривати свою тему самому - товар проданий чи куплений і написано що тему можна закривати - а тема відкрита . І Люди пишуть пропозиції бо не читають до кінця, і самому якщо шукаєш товар то багато пропозицій в пошуку вже неактуальних але ще не закритих . Отак от. А в іншому все влаштовує .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

єдине що зараз не влаштовує в барахолці - не можна закривати свою тему самому - товар проданий чи куплений і написано що тему можна закривати - а тема відкрита . І Люди пишуть пропозиції бо не читають до кінця, і самому якщо шукаєш товар то багато пропозицій в пошуку вже неактуальних але ще не закритих . Отак от. А в іншому все влаштовує .

Якби сидів не лише на барахолці, а і форум читав, то знав би- кнопочка "жалоба", і прохання закрити тему. Павери можуть самі закривати тему.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

теми не закриваются, бо можна ж буде не тiльки в барахолцi iх закривати, а часто хтось створить тему в iншому роздiлi, там кипить розмова, а той хто створив бац й закрив. Щоб закрили вашу тему е кнопка *Жалоба* через яку й просите закрити тему, всi теми перелопачувати нема нi бажання нi часу нi сил, коли е вiльний час то й переглядаются теми, якi встигаеш

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якби сидів не лише на барахолці, а і форум читав, то знав би- кнопочка "жалоба", і прохання закрити тему. Павери можуть самі закривати тему.

Дуже вдячний "Винуватий - виправлюсь "

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

все-таки, а хто ж це за які заслуги відважив людині, котра має лише 38 повідомлень статус "Power users"?

хочу собі такий же!)))) а то щось ще трохи довго до нього мені)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

все-таки, а хто ж це за які заслуги відважив людині, котра має лише 38 повідомлень статус "Power users"?

имя сестра, имя (с)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взагалі то для таких питань, є спеціальний розділ на форумі!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Абсолютної справедливості, як і абсолютного порядку не буває. Інколи юзери "втрачають страх", інколи модератори "перегинають палку". Суду присяжних. нажаль, на форумі створити неможливо. Наразі позитивно оцінюю модерацію Шкодера та MANJAK11. Хлопці працюють достатньо толерантно. Ніколи зверхності за ними не помічав. Достатньо стримані та аргументовані. На відміну від досить зверхнього Шурика.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

имя сестра, имя (с)

Roksik

Взагалі то для таких питань, є спеціальний розділ на форумі!

і ще раз вибачаюсь за оффтоп) вирішив під шумок запитатись

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

имя сестра, имя (с)

Roksik

афигеть :)

и нечего больше написать окромя смайлика....

одни пошлости в голову лезут

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Werwolf777

даю пiдказку, почитай пости того користувача, особливо в поздоровленнях й зрозумiеш що й куда. Наперед скажу, ти теж зможеш отримати *повер юзерс* , але менi соромно тут озвучувати, що тобi прийдется для цього зробити :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Werwolf777

але менi соромно тут озвучувати, що тобi прийдется для цього зробити :)

кмд не захочет

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...