Перейти до змісту

"Стежками Опришків" - MTB марафон в Гуцульских Карпатах


Fr1end

Рекомендовані повідомлення

  • Відповідей 86
  • Створено
  • Остання відповідь

Любимые места. Сначала, было, загорелась. Но, подумав, предпочту очередной КГ. А эта трасса хороша для туризма. Марафон на ней - сплошное рыгалово по карпатским дорогам и по открытому. Леса будет мало. Населенка, опять же, по трассе. Если в то время буду по близости в походе, заеду поглазеть :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А Жданович писал, но пост удалили, что они планировали, на те же числа, но постараються что-то предпринять, чтобы никого не огорчить, так я в общих словах поняла смысл его поста. Возможно, они сделают марафон там же, но под другим названием и в другое время. Конечно же, это будет уже не то...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Круть, з Рахова виїхать по траверсу Близниць проїхатись, і назад через два перевальчика, і половину траси я вже знаю )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ты ее всю знаешь. Этим кругом мы в походе проехали. Только тут сокращенный вариант :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мдаааа, траса хардкор вафлі ще ті. Пам"ятається з походу...а як це їхати в режимі гонки О_о

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Любимые места. Сначала, было, загорелась. Но, подумав, предпочту очередной КГ.

у нас даже голосовалка появилась на этот счет))

пс - а КГ таки будет просто без бывших оргов.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я проголосовала за КГ. И не потому, что так решила, а потому, что мне так предпочтительней. Я о гонках пока еще и не думаю. Но печалит то, что они не развели эти гонки во времени. Печалит не потому, что хотелось попасть на оба марафона (что, в общем, не исключаю), а потому, что общая масса гонщиков разделится. Не будет того представительства, как раньше. А орги уже поделились. Печалька. Если б они разнесли эти марафоны во времени, хотя б, на две недели, все б от этого выиграли только. Мне так кажется.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

КГ я їздив... "Стежками.." в принципі теж... але не в гоночнеому режимі... Тому... я з анове.. "ЗА СТЕЖКИ..."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 4 місяця потому...

Як ви знаєте, всю Східну Європу зараз заливає. І Рахів не виключення, тому заплановані на кінець травня - початок червня роботи з маркування маршруту, тимчасово відкладені.

Але час іде, і до марафону залишилося менше 3 місяців, тому ми починаємо централізоване бронювання місць у готелях.

Житло ви можете забронювати, зателефонувавши за телефоном 067 995 73 56, Петро. Ну або написавши на rakhivtour (пов) mail.ru.

У нас є домовленість з власниками основних (і найближчих до стартової галявини) готелів, що для тих, хто приїде на марафон зберігаються звичайні ціни на житло. Інші ж готелі можуть і підняти ціни у зв'язку з тим, що людей буде більше, ніж зазвичай.

photo.jpg

Вид на Рахів з перевалу перед останнім данхілом в гарну погоду. Зараз все в хмарах і не так яскраво.

Для тих же, хто хоче заощадити, або ж просто любить жити в наметі у нас теж є чудова новина - вдалося досягти домовленості, щоб розмістити наметове містечко на території стадіону. Що це дає? Нормальний туалет і душ з гарячою водою. І охорону території.

Ну а, як тільки ці дощі закінчаться, ми відразу ж почнемо маркувати треки, доочищати трасу (є пару ділянок ще не зовсім готових) і будувати міст.

Слідкуйте за оновленнями!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

Ти карще запитай.. хто організує доїзд.)))

Туди зараз фіг потрапиш без буса.(((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поняв.

Ти тренуєшся... рокзкатався вже трохи?)

Мож завтра проїдемось? :_02:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В описі маршрутів викладені оновлені остаточні треки.

P1000113.JPG

Що змінилося?

1. Найголовніше змінився загальний для обох маршрутів фінішний спуск. Раніше він проходив по тому, що колись було асфальтованою дорогою. Зараз же він проходить по технічному грунтовому жолобу. При тому ж скиданні висот спуск скоротився з 6.7 км до 4.9 км, з урахуванням додавання полукілометрового рівняка на ньому, сам спуск став істотно крутіше і технічніше.

2. Зовсім незначно змінений перший спуск "Любителі". Було вирішено зробити любительський маршрут трохи простіше, і тепер, замість досить крутої ділянки довжиною близько кілометра, трек йде більш пологим серпантином.

3. Змінився другий спуск "Hardcore". Замість серпантину, аналогічного старому варіанту фінішного спуску, трек йде спочатку по кам'янистому сінглтреку, а потім по крутому грунтовому спуску. Через такі зміни цей маршрут скоротився приблизно на 8-9 км, але набір і скидання висот майже не змінився.

P6080490.JPG

Причин так змінити маршрут було дві:

1. Замінили швидкісні але технічно нескладні серпантини (хоча мені вони дуже подобаються) більш технічними треками. Торік ми їх не встигли розчистити, тому попередні треки проклали по серпантинах, на яких завалів і не було.

2. Ці серпантини - хоч і другорядні, але все-таки дороги загального користування. А повністю їх перекрити від транспорту немає технічної можливості. Тому ми вирішили убезпечити гонщиків від шансу зустріти на спуску автомобіль або пішохода, нехай шанс на таку зустріч і мізерний.

P6080491.JPG

Оновлені треки знаходяться за старими адресами, тому їх можна скачати за тим же посиланнями.

P6070457.JPG

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мне кажется что трасса Опришків будет интереснее чем трасса КГ. Тут больше технических участков и трассы любителей и хардкора разные. В то время как на КГ трасса илиты=любители х2. Плюс, судя по фоткам и отзывам, тут более интересные пейзажи и тем, кто собирается туда поехать поматрасить, как я, будет интереснее ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пейзажи - согласна, это реальные Карпаты, одни из самых красивых мест. Но трасса - не уверенна, что интересней. Один подъем на хребет с Рахова по брусчатке - и пожалеешь, что родился :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...