Перейти до змісту

Потікла батарея. Що робити?

Bit

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Власне, щойно почув легке крапання у спальній. Мінімальна калюжка під батареєю. Капає з-під гайки, яка на батареї накручена. Що робити і кого викликати? Так ще й неділю

підозри на сусіда зверху, він весь ранок гупав щось, може десь трубу збив

Опубліковано

1.Подставить миску :)

2.Ждать понедельника и звонить в ЖЕК

п.с. Есть еще варианты, но пункт 1 обязателен к выполнения "по любЭ"...

Опубліковано

підозри на сусіда зверху, він весь ранок гупав щось, може десь трубу збив

запросто може бути.

Опубліковано

як писав georg, підставити миску.

попробуйте додзвонитися в ЖЕК якнайшвидше, від тиску може вирвати гайку.

якщо капає не дуже сильно, попробуйте перемотати пакльою з герметиком, може хоч трохи зменшиться капання.

Опубліковано

добре, хоч не тіче нормально, а так, крапає. в місці де гайка підржавівша.

Може, в когось схожа ситуація буде, то звоніть 727290 (МЖК) екстренна. Обіцяли сьогодні приїхати.

Опубліковано

Якщо це торцева гайка на чавунних батареях, то можна і самому підтянути газовим ключем, якщо між ребрами, то зливати воду і розбирати.

Опубліковано

Bit, співчуваю. Сам через таке пройшов на святвечір. Приїжджала аварійна бригада Луцьктепла і 3 години знімала батарею і ставила заглушки на стояк. 8-го прийшов чоловік з того ж Луцьктепла, погодили з ним як зробити перемичку, поїхав купив в Комфорті на львівському кільці 2 перехідники з металевої труби 15-тки на металопластик і метр труби металопластикової 16-тки, він прийшов і усьо зробив за яку годину. А вже з весни будем батарею на місце ставити, з перемичкою, вентилями - короче, усе як годиться. :)

Якщо це торцева гайка на чавунних батареях, то можна і самому підтянути газовим ключем, якщо між ребрами, то зливати воду і розбирати.

як зірве, то ох..ш! В мене вона якраз і потекла - контргайка на трубі перед входом в батарею.

Bit, НЕ ЧІПАЙ НІЧОГО - ЧЕКАЙ АВАРІЙНУ БРИГАДУ!!!

Апд. Телефон диспетчера Луцьктепло - 725139

Опубліковано

В тепломережі вихідних НЕМАЄ. І ЖЕК тут НІ ДО ЧОГО!

Телефонуйте за вищевказаним номером і протягом години будуть!

В мене колись 2-3 роки поспіль на Водохреще батарея протікала :)

Опубліковано

В мене колись 2-3 роки поспіль на Водохреще батарея протікала :)

Перший признак того, що вода в системі не освячена.

Опубліковано

дякую всім, хто відгукнувся!

приїхали і підтягнули контр гайку. наче і тікло слабо, навіть капало, але за ніч цілий ботинок (стояв під батареєю) води мені набіг.

зливали воду, накручували паклю і завинчували назад гайку. наче поки не тіче. будемо надіятись, що і не потече.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

ПОдзвонив я в Луцьктепло за вищевказанним номером, спитали вулицю, номер будинку і сказали дзвонити у 8-й ЖЕК.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...