MACCEN Опубліковано 8 Січня, 2013 в 18:24 #1 Опубліковано 8 Січня, 2013 в 18:24 Варю вдома шоколад, треба щоб була температура певна, може є якась кастрюля чи ще там, може хто стикався з таким, де можна виставити певну температуру і не переживати що закіпить, чи температура підвищиться більше чим треба.
nickel Опубліковано 8 Січня, 2013 в 18:47 #2 Опубліковано 8 Січня, 2013 в 18:47 Вари на водяній бані, як варіант
MACCEN Опубліковано 8 Січня, 2013 в 19:01 Автор #3 Опубліковано 8 Січня, 2013 в 19:01 так і варю тільки пальців шкода градусніком не варіант міряти постійно температуру
EleKtrik Опубліковано 8 Січня, 2013 в 19:02 #4 Опубліковано 8 Січня, 2013 в 19:02 так і варю тільки пальців шкода градусніком не варіант міряти постійно температуру Чому, є спеціальні харчові термометри...
phantom Опубліковано 8 Січня, 2013 в 19:06 #5 Опубліковано 8 Січня, 2013 в 19:06 так і варю тільки пальців шкода градусніком не варіант міряти постійно температуру Чому, є спеціальні харчові термометри... А де їх можна в нас купити? А то змовив на eBay ще 12 грудня, а його все ще не має. Мабуть вже й не буде ...
EleKtrik Опубліковано 8 Січня, 2013 в 19:23 #6 Опубліковано 8 Січня, 2013 в 19:23 так і варю тільки пальців шкода градусніком не варіант міряти постійно температуру Чому, є спеціальні харчові термометри... А де їх можна в нас купити? А то змовив на eBay ще 12 грудня, а його все ще не має. Мабуть вже й не буде ... http://aukro.ua/listing.php/search?sg=0&string=%D0%BF%D0%B8%D1%89%D0%B5%D0%B2%D0%BE%D0%B9+%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D1%82%D1%80
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.