Перейти до змісту

Mafia2

hitman14

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Они то есть ,только вот работоспособность их пока не оч.Кряк от NETSHOW v3 пока еще не полностью опробован и не у всех идет гладко

• Відповідей 130
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

В мене запустилась російська версія з кряком NETSHOW v3, гра шедевр, одне що не подобаеться то дубляж, атмосфера просто супер, особливо засніжене місто під let it snow Френка Сінатри...

Жду 27-го щоб замовити ліцензію

Опубліковано

ну да гра непогана, і радує шо не лажить як нашумівша gta.

ставив цей repack іде нормально правда є деякі лаги, але загалом норм.

Опубліковано

в мережі вже є повна версія з кряком

http://nolamers.net/...0-pc-rus-l.html

http://piratbit.net/...pic.php?t=21747

На LM хтось перекладе?

Качаю з Кінозала: http://kinozal.tv/details.php?id=655321 залишилось 25 %. Докачаю, поставлю, якшо не буде лагати поробую на фтп закинути.

Опубліковано

Вроді робить без глюків... Заливаю через тотал на фтп, як зробити лінк не наю... Підскажіть - зроблю....

Опубліковано

А я вже прошов, вражень куча, але не буду росказувати, це треба пережити. Скажу лише що гра супер! 10 із 10!

Опубліковано

А я вже прошов, вражень куча, але не буду росказувати, це треба пережити. Скажу лише що гра супер! 10 із 10!

Такі ігри не можна за день-два проходити, потрібно відтягувати задоволення, мінімум на тиждень...

Опубліковано

тогда к тебе вопрос-Как збагрить те талоны на бензин,а то приехал на заправку ,а как отдать билеты не понимаю.Может китайский кряк глючит

Опубліковано

трохи глючить на моїй відясі (ATI Radeon X1950 GT, 512Mb/256Bit). Не тормозить, проте деякі поверхні блимають, колі відеовставки - розмитий круг посередині плаває. Ніхто не знає, це лікується програмно?? Гугл щось мовчить. Підозрюю, що проблема тіко в мене. Поновив вчора дрова, проте ще після цього не запускав.

Опубліковано

підходиш до нього перед стійкою й тиснеш Е

значит кряк китайский шалит

В мене не відразу з"являються касири, треба почекати пару секунд(5-10), а коли промалювався касир - можна нажимати Е

Опубліковано

підходиш до нього перед стійкою й тиснеш Е

значит кряк китайский шалит

В мене не відразу з"являються касири, треба почекати пару секунд(5-10), а коли промалювався касир - можна нажимати Е

Вопрос не в прорисовке-слава Богу железо успевает прорисовывать дай Боже каждому-вопрос в отсутствии действий с кассиром

Опубліковано

Гра супер... все там крім 2 заправок розвозиш бо в тебе і так панти тих талонів. Крек третьої версії паше на англійській версії норм тіко в 8 місії тре перед тунельом розвернутися і поїхати в іншу сторону!

Є звичайно купа розчарувань:

1. Руль нікак не паше поки до патча.

2. Не міняється спідометр на метричну систему.

3. НУ передачі, зчеплення і все таке окремо і мона віднести думаю до руля.

4. Нафіг непотрібний режим симуляції, бо нема руля.

5. 10-11 год геймплея це ДУЖЕ мало.

6. Нема вільних покатушок, таксування, трамваїв, екстрім їзди, тіко 1 трамплін найшов.

7. Фінал... ну я поняв що тре заробити бубло.

НУ і ще багато чого...

Плюсів купа, але описувати не буду бо це тре пробувати самому.

Ждьомс патчі...

Опубліковано

як на мене один ВЕЛИЧЕЗНИЙ мінус цієї гри - це дуже короткий сюжет, вісім років чекати і пройти за два вечори - це знущання...

Опубліковано

Не парся. Покатайся поки час не вийде, я все рівно не встиг розвести і по сюжету схоже так і має бути.

Я думаю це не граэ ролі, бо я всі розвіз.

Опубліковано

у меня просит ключ активации. подскажите плз

Не правильно ставив...

ИНСТРУКЦИЯ По установке и запуску:

1. Смонтировать образ диска в любой виртуальный привод.

2. Распаковать игру с помощью утилиты Phoenix:

а. Запускаем Феникс, обновляем через Центр Обновлений(меню справка), обновляем СDR(в панеле Инструменты)!

б. В фениксе выбираем Сим-распаковку(в панеле "Инструменты" первый пункт)

в. Выбираем Сим-файл игры(он будет в виртуальном приводе образа)

г. Распаковываем все файлы в любую папку

Если после распаковки игры, программа Феникс выйдет в главное окно, и начнёт выдавать бесконечную ошибку, просто закройте его через диспетчер задач. Не переживайте сама игра, у вас будет распакована полностью.

3. Скопировать содержимое папки NODVD(или архива с CrackFix от SKIDROW) в Папку с игрой, заменив оригинальные данные.

4. Запускать и играть.

Став отак і буде тобі щастя...

Опубліковано

Да, закинув в папку Games.

Дякую.

Але надалі НІКОЛИ не створюй на ftp папок з кириличними назвами. Переважна більшість ftp-клієнтів і download-менеджерів мають проблеми з ними в тій чи іншій мірі.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...