Гетто Опубліковано 4 Січня, 2013 в 04:20 #51 Опубліковано 4 Січня, 2013 в 04:20 як добре, шо борду читают эти наши избранники народные, депутаты горсовета,хоть кому то можно прям на форуме сказать свою думку по данным вопросам.точка.Гетто.
Scabiosa Опубліковано 4 Січня, 2013 в 08:39 #52 Опубліковано 4 Січня, 2013 в 08:39 Чекайте, хіба не враховують гроші, потрачені на ремонт даху, за утримання будинку? Кілька років тому у восьмому ЖЕКу так і було. Жителі дев'ятого поверху зробили дах за власні кошти/"рабсила" жеківська, то потім їм утримання будинку довго не треба було платити.
Ukrainec Опубліковано 4 Січня, 2013 в 09:43 #53 Опубліковано 4 Січня, 2013 в 09:43 Чекайте, хіба не враховують гроші, потрачені на ремонт даху, за утримання будинку? Кілька років тому у восьмому ЖЕКу так і було. Жителі дев'ятого поверху зробили дах за власні кошти/"рабсила" жеківська, то потім їм утримання будинку довго не треба було платити.Цілком можливо!Але якщо начальник жеку адекватний і дощовий сезон не наступає!П.С.Я в такий спосіб заміну стояка організував літ 5 тому, правда не передодні вимкнув воду і з майстом жеку переконав сусідів словами: "згнило і топить, караул".Зараз маємо пластиковий стояк!Тому на мою думку варіант топить сусідів під час дощу цілком виправдає засоби!
flashmax Опубліковано 6 Січня, 2013 в 13:14 #54 Опубліковано 6 Січня, 2013 в 13:14 Знаю один чудовий спосіб, щоб уникнути ситуації як у nickelПотрібно просвердлити каналізаційний стояк, трохи вище, місця власних підключень до нього.Просвердлити потрібно наскрізь, тобто дві стінки.На малюнку схематично показано принцип.В отвори вставляємо шпильки з різьбою на кінцях, або болти.На кінця ставимо прокладку, шайбу, і затягуємо це гайкою.Принцип слідуючий: якщо хтось вище, кине в унітаз, щось "не те" - то затор трапиться на вашому "фільтрі", і витікати почне в сусідів вище.В разі чого, "фільтр" можна розібрати.Не знаю, наскільки це законно, але це діє. Сусідів зверху, можна попередити, і вони також можуть зробити теж.
Ukrainec Опубліковано 6 Січня, 2013 в 14:36 #55 Опубліковано 6 Січня, 2013 в 14:36 Ну добре, а якщо сусіди зверху відмовляться рушити стінку щоб щось там таке влаштовувать. І тут ситуація коли їх не буде дома а сусіди, які живуть ще вище кинули в унітаз яблуко (кілька). Сусідів топить, вони вас; риходять сантехніки розбираються, а тут "фільтр" ви влаштували хто ви думаєте буде винен?А ще якщо ви їм скажете що ви таке зробили, то точно вам таке не пробачать!
Scabiosa Опубліковано 6 Січня, 2013 в 15:07 #56 Опубліковано 6 Січня, 2013 в 15:07 Ми пішли в жосткій офтоп. Розмова про дахи! Офтоп про каналізацію. Нащо город городити? Є така штука, і всі щасливі. Взагалі жителям перших поверхів багатоповерхівок - must have!
la20 Опубліковано 6 Січня, 2013 в 15:29 #57 Опубліковано 6 Січня, 2013 в 15:29 Звичайно офтоп.Тему треба було закрити після поста Йарчика. Він дав більш, ніж вичерпну відповідь на питання ТС.Тему не закрили от і почалось про все наболіле.
НАТА ЛИ Опубліковано 15 Березня, 2013 в 19:22 #58 Опубліковано 15 Березня, 2013 в 19:22 Юристи може поясните, хто може стикався. Живу на 9 поверсі в панельному будинку, хочу добудувати ще один поверх, можливо приватизувати дах? І якщо можливо, то наприклад він буде протікати, до мене можуть бути притензії в мешканців що до того, що він в не належному стані і протікає? Чи я можу сказати мій дах, що хочу те й роблю? Це вже взагалі повний піз.....ц!!!
НАТА ЛИ Опубліковано 15 Березня, 2013 в 20:09 #59 Опубліковано 15 Березня, 2013 в 20:09 А ви з дружиною наступного разу приготуйте пакет з піском, котрим затулите дирку в унітазі як попре тоді бігати будуть ваші сусіди при чому в 2 рази швидше вас. Звичайно це проблеми не вирішить, але коли наступного разу ситуація повториться то їм не буде вже так по*ігу на біду сусіда. Якби ж то так все просто було. Закрию унітаз, піде через ванну, умивальники в ванній і кухні, стояк-то один. А якщо навіть закрию, і в них все попливе, то стікати воно буде в мене з потолка - хрєн редьки нє слащє. Та й потім все-рівно все це треба буде випустити, щоб прочистити трубу. І випускати одночасно три метра гімна в трубі прийдеться собі в квартиру, не варіант. Та й люди на другому поверсі, можливо, і не винуваті і, можливо, не зливали воду після прохання дружини, а я їм гімно пущу в квартиру?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.