Перейти до змісту

З 1 січня інформація про землю стане публічною

VilanS

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

З 1 січня громадяни зможуть вільно користуватися публічною кадастровою картою, яка стане доступною через офіційний веб-сайт Держагентства земельних ресурсів.

http://map.dazru.gov...adastrova-karta

От тільки єдине але) ділянку показує і номер показує, а власника ділянки не показує, парадокс, що тут публічного)

Опубліковано

та там щось і номери будинків не всі, і вулиці деякі не зовсім коректно нанесені... сенсу від цією карти?

Опубліковано

Шо це за "приватна власність" на Глушецю біля філармонії зі сторони парку (869.13 кв.м) - 0710100000:11:044:0054?

Опубліковано

Дуууууже цікаво. Я вже виявив що на мою ділянку накладається ще якась. Буду "рить".

Нічого дивного. В Луцьку було (не знаю як зараз) біля 30 землевпорядних фірм, кожна з яких "прив'язувала" ділянки до координат, як хотіли, часом - як могли. Були випадки коли прив'язували ділянку до однієї лише точки, тобто розвернути ділянку на пару градусів і накласти її на сусідню не так вже і складно було. Найменше таких накладень спостерігається на тих масивах, де приватизацією займалася якась одна фірма. І відразу видно який участок на тому масиві робила інша "зальотна" фірма.

Опубліковано

А гляньте що в кварталі між Глушецем, Метельницького і Дубнівською робиться! Або карта глючить, або кадастрові "фірмочки" з координатами намутили. )

Опубліковано

цікава діляночка 0721885005:03:001:0073

руки тим креслярам повідбивати.

не тіки ..впорядникам, тут і сільська рада відмічається

Опубліковано

та хз що там в тій Кадастровій карті.

а знаючи як бази по держустановах наповнювались - то ця карта чисто поржать

(крім тих, хто тут бабло "освоїв")

Опубліковано

Ділянка

0710100000:22:031:0103

Комунальна власність

для ведення особистого селянського господарства

0.0125 га

По факту там розташований бар "Млин". Все сходиться :-)

Опубліковано

для ведення особистого селянського господарства

та там ніби як усі ділянки так підписані... Лише власність - або державна, або приватна, або комунальна.
Опубліковано

та там ніби як усі ділянки так підписані... Лише власність - або державна, або приватна, або комунальна.

Земельні ділянки наприклад біля Києва непідписані а мають номера (типу 2.2 або 1.18 чи 1.13.3) під кадастровим номером це - класифікація земель по цільовому призначенню.

.

Опубліковано

0710100000:22:051:0026 чи 0710100000:11:051:0026 цікаві ділянки ще й приватні ...

схоже, це одна ділянка, тільки в базу координати по різному внесені?

Опубліковано

Знайшов свою ділянку. По кадастровому номеру показує правильну площу і направляє на приблизні координати моєї вулиці тільки призначення не відповідає дійсності, а ось до номеру мого будинку йде прив'язка зовсім іншого кадастрового номеру з іншою площею!? А як шукати землю c/г призначення я так і не зрозумів. Кадастрового номера на Державному Акті немає, а по номеру акту не шукає...

Опубліковано

Ну загалом позитив. Технічно традиційно зроблено так собі, але вже є за що критикувати :)

Було б добре, щоб писало власників, але мабуть це не передбачено законом :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...