Chill Опубліковано 18 Серпня, 2007 в 10:05 #26 Опубліковано 18 Серпня, 2007 в 10:05 Да, а учитывая профильное назначение арендуемого обьекта, можно говорить о гораздо более приемлемой арендной плате... Не под офис ведь, как-никак. Идея зачетная
Юлямпочка Опубліковано 18 Серпня, 2007 в 10:57 Автор #27 Опубліковано 18 Серпня, 2007 в 10:57 Ця ідея (дитсадка) насправді не така й нова.Було щось схоже для дітей тільки для вивчення англ. мови. Дітей приводили і вони там "жили" кілька годин. там кухня і всі інші кімнати як у звичайній квартирі - от лише називається все англійською.. Тому - загалом дуже цікаво - я за (хоча дитина моя піде в школу вже скоро) - я б теж не проти взяти участь у створенні такого закладу. Варіант - приміщення (будинок ) в районі приватних секторів (не подалік від цетральних вулиць із зручним під'їздом. Де? Якби в якомусь загниваючому дитсадочку за оренду домовитися... чи в школі? з ними зв.язуватися - себе не любити. Там сам кроку не ступиш. Тим більше, зараз "загниваючих" садочків нема - бебібум. Да, а учитывая профильное назначение арендуемого обьекта, можно говорить о гораздо более приемлемой арендной плате... Не под офис ведь, как-никак. Идея зачетная Це ми думаємо, що не під офіс, а податки і все решта з приватного навчального закладу беруть по повній програмі. . Я так трохи зондувала грунт.
tamiris Опубліковано 19 Серпня, 2007 в 14:32 #28 Опубліковано 19 Серпня, 2007 в 14:32 Юлямпочка, а про "Світлинку" ти знаєш? Там дуже "блатна" дама керує, може "зжерти" конкуренцію. Я думаю, якщо знайдеться спонсор і хороше "прикриття" - то цілком можливо, але оскільки це буде елітний садок, то треба слідувати моді і писати програму за ідеями раннього розвитку. http://www.danilova.ru/index.php - хороший сайт, тобі пригодиться.
konva Опубліковано 20 Серпня, 2007 в 14:24 #29 Опубліковано 20 Серпня, 2007 в 14:24 Поки ця гарна ідея буде втілюватися в життя в мене є питання - як щодо репетиторства по хімії для 9 класу? ціна? час? де проживаєш?А садочок-це клас! Так само як мені здається - у нас в Луцьку нема магазину стильного жіночого одягу.. от би відкрити, думаю дівчата підтримають 90%! ( до речі, прекрасний пол з Континіума їздить за одягом в Київ ( інфа неперевірена))
Zheny@ Опубліковано 20 Серпня, 2007 в 19:39 #30 Опубліковано 20 Серпня, 2007 в 19:39 На кожного "крутого" ЗАВЖДИ знайдеться "Ще крутіший" тому - час покаже. З.І. Починаю "збирати" гроші на ідею..
Юлямпочка Опубліковано 20 Серпня, 2007 в 19:39 Автор #31 Опубліковано 20 Серпня, 2007 в 19:39 Юлямпочка, а про "Світлинку" ти знаєш? Там дуже "блатна" дама керує, може "зжерти" конкуренцію. Я думаю, якщо знайдеться спонсор і хороше "прикриття" - то цілком можливо, але оскільки це буде елітний садок, то треба слідувати моді і писати програму за ідеями раннього розвитку. http://www.danilova.ru/index.php - хороший сайт, тобі пригодиться. Так маю ж і програму, і бізнес-план, бо колись зондувала цю ідею Поки ця гарна ідея буде втілюватися в життя в мене є питання - як щодо репетиторства по хімії для 9 класу? ціна? час? де проживаєш?А садочок-це клас! Так само як мені здається - у нас в Луцьку нема магазину стильного жіночого одягу.. от би відкрити, думаю дівчата підтримають 90%! ( до речі, прекрасний пол з Континіума їздить за одягом в Київ ( інфа неперевірена)) Залежно від рівня знань: 20-30 грн. Живу біля 18 школи. Залежно від потреби заняття від 45 до 90 хвилин.
tamiris Опубліковано 21 Серпня, 2007 в 13:03 #32 Опубліковано 21 Серпня, 2007 в 13:03 Zheny@, як будеш проводити відбір на роботу - не забудь мене. Я виховую 2-річного сина і паралельно пишу книгу для батьків і дітей "Зроби моє життя цікавішим" - пальчикові ігри плюс ідеї ігор із дітьми віком 1-3 роки. Ідеї "пройшли" успішну апробацію на сайті раннього розвитку.
LukeSF Опубліковано 22 Серпня, 2007 в 14:59 #33 Опубліковано 22 Серпня, 2007 в 14:59 Поки ця гарна ідея буде втілюватися в життя в мене є питання - як щодо репетиторства по хімії для 9 класу? ціна? час? де проживаєш?А садочок-це клас! Так само як мені здається - у нас в Луцьку нема магазину стильного жіночого одягу.. от би відкрити, думаю дівчата підтримають 90%! ( до речі, прекрасний пол з Континіума їздить за одягом в Київ ( інфа неперевірена)) Так в Київ і не тільки Континіум їздить Особливо ото зараз коли там по 70% дисконт майже в усіх стильних магазинах Ця ідея (дитсадка) насправді не така й нова. Було щось схоже для дітей тільки для вивчення англ. мови. Дітей приводили і вони там "жили" кілька годин. там кухня і всі інші кімнати як у звичайній квартирі - от лише називається все англійською.. Тому - загалом дуже цікаво - я за (хоча дитина моя піде в школу вже скоро) - я б теж не проти взяти участь у створенні такого закладу. Варіант - приміщення (будинок ) в районі приватних секторів (не подалік від цетральних вулиць із зручним під'їздом. Де? Це ж тра. І мою стареньку роботу пригадали А приміщення є шикарне на Пушкіна.... Здаю точку, бо собі не підійшла по фінансам Вже з рік продається. Двлповерховий будтнок. ВІП район Підїзд та паркинг через Крилова. От тільки ремонту там треба.... дофіга!
tamiris Опубліковано 22 Серпня, 2007 в 22:34 #34 Опубліковано 22 Серпня, 2007 в 22:34 LukeSF, а чому цей садок прикрили? І ким Ви там працювали?
Techniker Опубліковано 2 Вересня, 2007 в 18:50 #35 Опубліковано 2 Вересня, 2007 в 18:50 то Юлямпочканаскільки довго можна лишати діток ?? Часто буваємо в командировках. Зранку і до ночі. Чи можлива така пропозиція . Яка ціна ваших послуг ? Дітей привозити і забирати буду сам або жінка.
Юлямпочка Опубліковано 2 Вересня, 2007 в 19:18 Автор #36 Опубліковано 2 Вересня, 2007 в 19:18 то Юлямпочканаскільки довго можна лишати діток ?? Часто буваємо в командировках. Зранку і до ночі. Чи можлива така пропозиція . Яка ціна ваших послуг ? Дітей привозити і забирати буду сам або жінка.Можна і на ніч, як треба, але я муситиму тоді зняти більшу квартиру, якщо буду бачити, що мені це вигідно. Якщо ні, то, в принципі і так можна, зранку до ночі, нормально. Якщо вам це треба регулярно, то ціна буде в районі 200-250 доларів в місяць (це і дисципліна, і малювання, англійська, іграшки, прогулянки, гарне ставлення, я на дітей принципово не сварюсь). Якщо не регулярно, то 20 доларів день.
Plum Опубліковано 2 Вересня, 2007 в 19:56 #37 Опубліковано 2 Вересня, 2007 в 19:56 А якщо спробувати домовитись з якоюсь церквою чи недільною школою? В них багато приміщень по будніх дня просто пусутють. Думаю що за невеликі гроші і за обіцянки певного рівня культури виховання малюків справа може вигоріти.До того ж в недільних школах є і ігрові кімнати, і музичні інструменти, і класи з партами (в тому числі для самих маленьких) і дошками.
erica Опубліковано 5 Вересня, 2007 в 12:47 #38 Опубліковано 5 Вересня, 2007 в 12:47 Юлямпочка, iдея актуальна. Будемо мати на увазi . Але наш малюк трохи важко звикае до нових людей... tamiris, а що за iсторiя з Свiтлинкою?
tamiris Опубліковано 6 Вересня, 2007 в 11:38 #39 Опубліковано 6 Вересня, 2007 в 11:38 Lynx, я нічого не писала про історію із приміщенням "Світлинки". Читала про це. Гидка історія загарбання державного майна. Але я там не була, тому хто його зна, як усе насправді було.
tamiris Опубліковано 6 Вересня, 2007 в 12:43 #40 Опубліковано 6 Вересня, 2007 в 12:43 А взагалі чула про "Світлинку", що дітям подобається. Заняття відбуваються 3 рази на тиждень, здається, по 2 години. Коштує - 350 грв на міс.
erica Опубліковано 6 Вересня, 2007 в 12:47 #41 Опубліковано 6 Вересня, 2007 в 12:47 tamiris, дякую за iнфу! Може ти ще знаеш коли там набiр в групи... А самi туди не збираетесь походити?
tamiris Опубліковано 6 Вересня, 2007 в 12:55 #42 Опубліковано 6 Вересня, 2007 в 12:55 Lynx, хіба пошпіонити. Якби хто відкрив подібний заклад, то я би пішла на роботу туди. Я не знаю, як ще застосувати свої ідеї розвиваючих ігор. Граюсь із малим і не встигаю робити матеріал. У групи беруть, коли хто хоче. Телефон є на рекламі на майданчику біля "Там-Тама".
Юлямпочка Опубліковано 7 Вересня, 2007 в 14:45 Автор #43 Опубліковано 7 Вересня, 2007 в 14:45 Lynx, хіба пошпіонити. Якби хто відкрив подібний заклад, то я би пішла на роботу туди. Я не знаю, як ще застосувати свої ідеї розвиваючих ігор. Граюсь із малим і не встигаю робити матеріал.У групи беруть, коли хто хоче. Телефон є на рекламі на майданчику біля "Там-Тама". а зайнялася б тим, про що я зараз говорю? Допомагати мені пішла б? Бо мені потрібна помічниця, якщо (коли) справа піде
tamiris Опубліковано 7 Вересня, 2007 в 18:58 #44 Опубліковано 7 Вересня, 2007 в 18:58 Lynx, хіба пошпіонити. Якби хто відкрив подібний заклад, то я би пішла на роботу туди. Я не знаю, як ще застосувати свої ідеї розвиваючих ігор. Граюсь із малим і не встигаю робити матеріал.У групи беруть, коли хто хоче. Телефон є на рекламі на майданчику біля "Там-Тама". а зайнялася б тим, про що я зараз говорю? Допомагати мені пішла б? Бо мені потрібна помічниця, якщо (коли) справа піде Звичайно, але якщо в цьому році, то прийдеться з собою малого свого брати, бо нікуди діти, а в садок до трьох не віддам. А взагалі, як на мене, то треба починати погодинні заняття, орієнтуючись на рівень розвитку дітей і, зважаючи на це, ділити на групи.
Amid Опубліковано 7 Вересня, 2007 в 19:47 #45 Опубліковано 7 Вересня, 2007 в 19:47 Зважаючи, що форумчани цікавляться послугами Юлямпочки, то хочу додати, що їй своїх дітей можете довіряти.Людина виконає те про, що говорить.А взагалі ідея дуже цікава і думаю, що її зараз потрібно розвивати, бо через кілька років така послуга буде користуватись попитом. На мою думку .
tamiris Опубліковано 7 Вересня, 2007 в 21:29 #46 Опубліковано 7 Вересня, 2007 в 21:29 Юлямпочка, ну тоді треба набирати групу дітей. Я би взяла двохрічок. І ще: як у тебе з "матеріальною базою": шведська стінка, гімнастичний мяч і т.д.? Я зараз роблю свій ляльковий театр і пишу сценарії, а подруга допомагає робити декорації.
Юлямпочка Опубліковано 8 Вересня, 2007 в 12:09 Автор #47 Опубліковано 8 Вересня, 2007 в 12:09 Юлямпочка, ну тоді треба набирати групу дітей. Я би взяла двохрічок. І ще: як у тебе з "матеріальною базою": шведська стінка, гімнастичний мяч і т.д.? Я зараз роблю свій ляльковий театр і пишу сценарії, а подруга допомагає робити декорації. Звичайно, що свого малого брати. Стосовно "бази", то якби пішла справа, то все можна надбати. Я думаю, що, на разі, будемо працювати за методикою Монтесорі, там діти можуть бути різновікові, тільки бажано одностатеві, але ми адаптуємо. Я тоді ще в волинську рекламу даю оголошення, треба починати шукати клієнтів. От. Ну, і квартиру я тоді муситиму зняти хоча б трьохкімнатну. Почала б я з однієї-двох дітей, а там, якби був попит, можна доганятись до п.яти, ну а далі дивитись. Я пишу казки, вчу з малими англійську і українську (читати вчимося), пишу віршики і роблю з них пісеньки, так що спрацюємося. . А ще я пластунка, тому матиму в своєму активі ще одну методику. А скільки твоєму малому? Може, ми десь ще разом родили?
tamiris Опубліковано 8 Вересня, 2007 в 18:45 #48 Опубліковано 8 Вересня, 2007 в 18:45 Юлямпочка, малому 2 роки. Народився в серпні. Щоб працювати за методикою Монтессорі, треба бути педагогом-Монтессорі, а навчання педагогів проходить у Москві і Санкт-Петербурзі. Це метода дорога і якщо вже взялися закупляти матеріал, то треба купувати все. ДУЖЕ ДОРОГО. Методика Монтессорі передбачає невтручання педагога в ігри дитини,тільки в крайніх випадках, а мені хотілось би організувати ігрову цікаву атмосферу. Я би запропонувала працювати за різними методиками і орієнтуватись на потреби дитини. Якщо проблеми з мовленням - тоді більше Монтессорі, якщо дитина вже говорить - працювати за Доманом, Зайцевим. ДО, РЕЧІ, я маю кубики Зайцева. І не тільки..... Оголошення поки давати не варто: треба все добре обдумати і обговорити, але необхідно знати, чи комусь це потрібно і запитати форумчан. Наймати квартиру поки не потрібно: можна спочатку і в твоїй однокімнатній, а якщо бажаючих буде більше, то робити кілька груп в різний час. ІМХО. Сподобалась ідея Pluma. Юлямпочка, я залишу в ПП свої координати.
Юлямпочка Опубліковано 9 Вересня, 2007 в 06:56 Автор #49 Опубліковано 9 Вересня, 2007 в 06:56 Юлямпочка, малому 2 роки. Народився в серпні. Щоб працювати за методикою Монтессорі, треба бути педагогом-Монтессорі, а навчання педагогів проходить у Москві і Санкт-Петербурзі. Це метода дорога і якщо вже взялися закупляти матеріал, то треба купувати все. ДУЖЕ ДОРОГО. Методика Монтессорі передбачає невтручання педагога в ігри дитини,тільки в крайніх випадках, а мені хотілось би організувати ігрову цікаву атмосферу. Я би запропонувала працювати за різними методиками і орієнтуватись на потреби дитини. Якщо проблеми з мовленням - тоді більше Монтессорі, якщо дитина вже говорить - працювати за Доманом, Зайцевим. ДО, РЕЧІ, я маю кубики Зайцева. І не тільки..... Оголошення поки давати не варто: треба все добре обдумати і обговорити, але необхідно знати, чи комусь це потрібно і запитати форумчан. Наймати квартиру поки не потрібно: можна спочатку і в твоїй однокімнатній, а якщо бажаючих буде більше, то робити кілька груп в різний час. ІМХО. Сподобалась ідея Pluma. Юлямпочка, я залишу в ПП свої координати. А я зробила карточки Домана. Я не мала на увазі використання методики в чистому вигляді, все-таки, вс і ці методики розроблені для дітей з розумовим відставанням . А стосовно форумчан, то я, власне, вже в них питала . Думаю, нам треба обговорити ідею, бо ми по різному бачимо її втілення і навіть сам процес . То нічого, аби було бажання.
Юлямпочка Опубліковано 9 Вересня, 2007 в 06:58 Автор #50 Опубліковано 9 Вересня, 2007 в 06:58 Тамара, а в тебе немає аськи? 280537074 -моя, можна поспілкуватись в он-лайні .
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.