Перейти до змісту

Адміністрація

makson

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ну там дальше були ще більш-менш нормальні повідомлення

типу цього?

ееее модератори,"вы че азверели?"

напевно інтелу поклоняєшся, молишся кожен день

видаляєш чужі пости, рахуєш себе вище всіх? п.с рекомендую подивитися фільм експеремент 1-2

мене вже тошнить кожному новенькому втовкамачувати в голову - це не державний ресурс а приватний, який створений для задоволення втіхи власника.

І всі, хто тут хоче "качати права" може і буде посланий далі. Шукати форуми, де їх не будуть гнобити і дозволяти пости типу приведеного вище.

Спробуйте на IXBT подібне написати!

Опубліковано

RTFM

IV. Запрещается

[..]

Обсуждение действий Администрации. Если Вы хотите что-то сказать, делайте это лично, через письма.

[..]

ти мене мав вже два рази забанити, де мій залужений бан? а?

Це обов'язково станеться, а поки афтар піши ісчо порозважай публіку ще ))

Опубліковано

vetalforever, ну так значить, що там в правилах аргументовані дії

типу: ми будемо знімати з вашого рахунку гроші коли захочемо і скільки хочемо

А тут де написано що модератор не зобов'язаний аргументувати свої дії?

і це по твоєму нормально?

наприклад:

якщо модератор насінячиться і видалить половину користувачів з форуму, тому що йому так захотілося

Ну ти ж бачив, що підписував!!! Ти натиснув кнопку "приймаю положення форуму". Цим самим ти дав згоду на те, шо там написано. НУ шо я маю як малому тобі розсусолювати!На рахунок модераторів, то у нас в банку є цікава фраза, вона ж стосується і наглядачів форуму:"Все, що вони мають робити написано в Податковому кодексі, все, що вони НЕ мають робити написано в Кримінальному кодексі. Решта - по їх бажанню".Ти задумайся, опозоришся тільки такими топіками.

наприклад:

якщо модератор насінячиться і видалить половину користувачів з форуму, тому що йому так захотілося

І матиме на це повне право :)

А ще краще насінячитися з ним разом :)

Опубліковано

Zheny@, стосовно 23 посту - я не юрист

там ті дії відрегульовані законодавством України. законодавством України.

тобто, я своїми діями буду порушувати конституційні права людини ст. 3, і інші ст. Конституції України

Також там сказано, що держава контролює щоб ті права виконувались, також в відповідному кодексі передбачено покарання за відповідні правопорушення.

тобто, мене має повне право міліція забрати.

А тут ви говорите що на діють тільки ваші встановлені правила.

розумієш в чому різниця між тим, що я тут і тим, що я до когось в гості прийду

Опубліковано

розумієш в чому різниця між тим, що я тут і тим, що я до когось в гості прийду

я то да - а от ти схоже, що ні.

Ти прийшов (умовно) до мене в гості. А там ще 10 чоловік. Ти будеш вказувати кому про що говорити і як їсти? І в тому числі будеш робити мені зауваження щодо того, як я збираю гостей??

І яким боком тут Конституція України???

Опубліковано

так я згідний з всіма постами адміністрації і я був дуже неправий, і ти Zheny@ безвідповідальна людина тому що не виконуєш правило 5.1 правил конференції

ви попросили, я розкрив суть чому правила форуму потребують доповнень

а тим боком, що я порушую права що до приватної чи скоріш за все особистої власності, гідності, є моральні норми поведінки і.т.д я просто не хочу перечитувати всі закони

Опубліковано

перечитай ще раз 2-й пост цього топіка.

2) забанити я тебе встигну завжди.

3) а про відповідальність чи без відповідальність - не тобі, дитятко, судити!

Опубліковано

makson згідно нового цивільного кокдексу ти можеш написати заяву на борду у міліцію навіть анонімно, і вони внесуть твою заяву в єдиний реєстр і зобов"язані розглянути!!!)

Опубліковано

ще один...

на кого скаржитися? Яка міліція?

Завтра в неті залишиться лише гугл-кеш із згадкою про борду...

Опубліковано

згідно нового цивільного кокдексу ти можеш написати заяву на борду у міліцію навіть анонімно, і вони внесуть твою заяву в єдиний реєстр і зобов"язані розглянути!!!)

Блін!!!!! Як? Коли? Що? Знову новий ЦИВІЛЬНИЙ? Ще й врегульовує відносини з правоохоронними органами? Я в шоці, ото провтикав, тра більше на сайті Верховної ради сидіти а не на Борді. :_07:

Опубліковано

А не можна це питання вирішити у приватних повідомленнях, прямо до оадміністрації сайту...

Опубліковано

я розкрив суть теми я зробив висновки ви зробили висновки можете закривати видаляти тему

Опубліковано

ще один...

Як накого?

Написати заяву що на такому-то ресурсі користувач Женя(для прикладу) принужував гідність, честь, принижував там щось, погрожував і т.д. а можна ще добавити що той то користувач своми діями запобіг моральної шкоди, була викликана швидка, потратився на ліки і прошу компенсації!!!

П.С. так що скоро у Ярчика прибавиться роботи :0155:

post-19118-0-38708400-1356777373_thumb.j

Опубліковано

Перечитав всю цю муть.

Тільки я не зрозумів що хоче автор?

Хоча автор і сам не знає чог овін хоче.

Опубліковано

Написати заяву що на такому-то ресурсі користувач Женя(для прикладу)

І кого будуть шукати? Женю? Хай шукають. Я ж писав. Завтра (сьогодні, будь-коли) від ресурсу може і згадки не лишитися. А те, що віртуальний користувач Вася Пупкін комусь там щось "погрожував" - доведіть!

такі заяви чи ще щось я вже бачив. Було в одного із клієнтів, вкрали ПК. То міліція мене запитувала ІР адресу компютера....

Тут заяву про явне шахрайство не хочуть прийняти (за відсутністю складу злочину), а то у віртуальному світі віртуальну людину!

Опубліковано

І кого будуть шукати? Женю? Хай шукають. Я ж писав. Завтра (сьогодні, будь-коли) від ресурсу може і згадки не лишитися.

Документ там приложили що по ай пі вичіслять))))))

post-4040-0-19371700-1356777656_thumb.jp

Опубліковано

ще один...

Як накого?

Написати заяву що на такому-то ресурсі користувач Женя(для прикладу) принужував гідність, честь, принижував там щось, погрожував і т.д. а можна ще добавити що той то користувач своми діями запобіг моральної шкоди, була викликана швидка, потратився на ліки і прошу компенсації!!!

П.С. так що скоро у Ярчика прибавиться роботи :0155:

А до чого тут скан російського документа?

Опубліковано

І кого будуть шукати? Женю? Хай шукають. Я ж писав. Завтра (сьогодні, будь-коли) від ресурсу може і згадки не лишитися.

Документ там приложили що по ай пі вичіслять))))))

Ти дивилась регіональне походження документа?

Опубліковано

Ти дивилась регіональне походження документа?

Тобто по твоєму в Україні правоохоронні органи не можуть такого листа написати адміністрації???

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...