Перейти до змісту

КПП на Mitsubishi

Yabadabadu

Рекомендовані повідомлення

Продам КПП на Mitsubishi Sigma (принаймі так написано маркером на кожусі :0162: ). Фото додаються. Хто знає напевно, що це за КПП, відпишіть.

post-20079-0-01246300-1356693474_thumb.j

post-20079-0-71557900-1356693488_thumb.j

post-20079-0-56611600-1356693503_thumb.j

post-20079-0-21006100-1356693516_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви краще запитали б, хто знає, в якому вона стані...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а Ви можете сказати щось про її стан?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні, не я ж її продаю. Це, скоріше, до Вас "запитання".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тоді не розумію Вашого допису : "Ви краще запитали б, хто знає, в якому вона стані..." Радите запитати "КОГОСЬ" , а потім говорите, що це запитання до мене.????? Стосовно стану пояснюю, у мене є КПП (не авто на розборку на якому я їздив) яку попросили допомогти продати. Саму коробку я якось не здогадався розібрати та подивитись чи цілі там шестерні і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТС - вкажіть ціну, інакше закрию тему!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тоді не розумію Вашого допису : "Ви краще запитали б, хто знає, в якому вона стані..." Радите запитати "КОГОСЬ" , а потім говорите, що це запитання до мене.????? Стосовно стану пояснюю, у мене є КПП (не авто на розборку на якому я їздив) яку попросили допомогти продати. Саму коробку я якось не здогадався розібрати та подивитись чи цілі там шестерні і т.д.

Поясню. Перед тим, як продавати такі речі, як КП, варто знати з якого авто, тип і об'єм двигуна (плюс можливі аналоги, куди ця КП теж підходить), рік випуску, пробіг, і, напевно найголовніше - стан (працює, не працює, не вмикається якась передача, є зайві звуки при певних передачах/нейтральному положенні і так далі). А Ви що можете розповісти можливому покупцю? Якщо немає цієї інформації - Ваше оголошення не має сенсу. Або ж подайте його з посиланням на власників - тоді буде зрозуміло.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо Ви не помітили, то я якраз намагаюсь це з'ясуватив у людей які розуміються на даних агрегатах. І чекаю, в першу чергу, відписів по суті, а не повчання, як потрібно подавати оголошення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є інформація, що це автомат від GT 3000. Хто знає більше, виходячи з фото, відпишіть будь ласка!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо Ви не помітили, то я якраз намагаюсь це з'ясуватив у людей які розуміються на даних агрегатах. І чекаю, в першу чергу, відписів по суті, а не повчання, як потрібно подавати оголошення.

Розмісти оголошення в технічній частині форуму, для вияснення інфи по коробці і оцінки, а наразі тему закриваю- як таку, що порушує правила розділу!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...