Перейти до змісту

ЛЕГАЛЬНЫЕ средства самозащиты

lumax

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
P.S Придушить жену самому

Либо попросить друзей вечером напугать ее досмерти чтоби мужа слушалась Иначе недойдет)

эээ... я знаю всего 2-3 человек, которые твою жену догнать смогут... и то, на велосипедах... а это идея!

САДИМ ЖЕН НА БАЙКИ!

ЗЫ если что, под ноги противнику бросить можна(велик)

ЗЗЫ а тема действительно исчерпалась

• Відповідей 65
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
3)Везде ее провожать (она первая тебя пошлет фразами типа ти меня контролируешь ти мне не доверяешь)

Після того, як буде оплаканий мобільний телефон, сумочка і улюблена помада, а також коли з голови позходять шишки і синці, то такі думки її перестануть відвідувати ;)

Опубліковано
3)Везде ее провожать (она первая тебя пошлет фразами типа ти меня контролируешь ти мне не доверяешь)

Після того, як буде оплаканий мобільний телефон, сумочка і улюблена помада, а також коли з голови позходять шишки і синці, то такі думки її перестануть відвідувати :)

Повторяю чтоби етого не случилось нужно чтоби напугали друзя (Иначе не дойдет так будет нагляднее)

Опубліковано
Повторяю чтоби етого не случилось нужно чтоби напугали друзя (Иначе не дойдет так будет нагляднее)

Повторять не треба, я в кінці свого посту поставив смайл, так що трактувати його треба було всього на всього як жарт :)

А на рахунок щоб налякали друзі, то я б тут посперечався чесно кажучи... А якщо налякають так, що вона стане заїкою? Чи отримає якусь іншу психологічну травму? Мене, наприклад, дружина слухається завжди і мені навіть ніколи на думку не спадало просити когось з друзів вплинути на її поведінку :)

Опубліковано

Повторять не треба, я в кінці свого посту поставив смайл, так що трактувати його треба було всього на всього як жарт :P

А на рахунок щоб налякали друзі, то я б тут посперечався чесно кажучи... А якщо налякають так, що вона стане заїкою? Чи отримає якусь іншу психологічну травму? Мене, наприклад, дружина слухається завжди і мені навіть ніколи на думку не спадало просити когось з друзів вплинути на її поведінку :P

Сори за повтор

Не у всіх на жаль таку слухняні дружини :P

Опубліковано
Не у всіх на жаль таку слухняні дружини

Ну, якщо дружина не слухає чоловіка, то такого чоловіка можна тільки пошкодувати :rolleyes:

• 2 місяця потому...
  • 3 року потому...
Опубліковано

апну темко. цікавить те саме питання: шокер, ніж, балончик?..

Тапки скороходы

Кстаті дуже полезна вещь!)

Опубліковано

Газовий балончик:

• легально
  • маленький (в кишеньку майже любого одягу влазить)
  • дешевий
  • сильня дія (навіть якщо непопасти прямо в очі, всерівно випари і бризки зроблять своє діло)

Опубліковано

Як служив в армії возив маніяка, від нього жертва спаслась за допомогою сумки!

Пи.Си: в сумці лежало 5 книг приблизно по 400-500 сторінок :sq_ye:

Опубліковано

А нащо тобі стільки книжок в сумці?

Опубліковано

А нащо тобі стільки книжок в сумці?

уважніше читайте любЄзний )) в жінки, яка відбивалась від маніяка лежало 5 книг, якими вона телепнула його по голові прибивши памороки (а навіщо їй в сумці була бібліотека хз)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...