Перейти до змісту

Те, що від Вас приховують інтернет провайдери. Збільшуємо швидкість інтернету

serega

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Феєрично !

А тепер те, що від Вас приховали автори роліка: використання синьої ізолєнти замість чорної додає ще +50% швидкості !

• Адміністратори
Опубліковано

Звісно, це треба було б 1-го квітня публікувати. Цікаво чи знайдуться такі, що попробують :)

Опубліковано

Пфф... цей метод - старий як світ, ще мій прадід розказував що при царі, виту пару намотували на ногу..

Опубліковано

Я думаю потрібно обов"язково мати шапочку фольги, при використанні цього "монстр-кабелю". Бо у випадку використання китайської витої пари, її може розірвати швидким потоком електронів, і інтернет вийде на волю. Ті, хто не будуть захищені шапочками з фольи - можуть постраждати.

Опубліковано

це вже обговорювали. 5 копійок і буде 5 копійок.

а я хіба написав інакше? - там все чудово написано про наівних дураків

Я дав цю картинку у відповідь - що 5 мегабіт хоч з десятьма проводами і трьома томами формул буде все рівно 5 мегабіт...

Опубліковано

що 5 мегабіт хоч з десятьма проводами і трьома томами формул буде все рівно 5 мегабіт...

Тут можна посперечатись.

"5 мегабіт може бути від 0,5 до 5" доказанно Візор.

Опубліковано

Блін, якщо мені провайдер дає 20 мегабіт, і це мені видає білінгова система, то я хоч би ширше сраки перднув, але 50 в мене не стало би.

Бо як тільки швидкість починає рости 20+ білінг каже "О, брат, в тебе швидкість полізла більше, ніж дозволили, обрєзаю до того, шо покладєно!".

А от покращити якість - інша тема.

Правильний шнурочок, правильно обжатий.

Опубліковано

Тут можна посперечатись. "5 мегабіт може бути від 0,5 до 5" доказанно Візор.

ага, а тема так і називається: "як зробити швидкість інета меншою в два рази".... про що сперичатись - якби вам "Візор" з 5 робив 50 мегабіт, то да - сперечався б з вами до усрачкі, а навпакі - смисл?

Опубліковано

Я вже так зробив і навіть трохи вдосконалив цю ідею, тільки витків витої пари навколо патч-корда зробив більше (4 шт, швидкість згідно розрахунків збільшилась ще на 20%), все це обмотав з одного кінця синьою і з іншого червоною ізолєнтою, тим самим визначив полярність для електронів котрі будуть проходити через кабель. Швидкість інету помітно збільшилась )

Опубліковано

Оптику так само можна скручувати? Я вже подумую як "обмотати" вайфай міст бо там швидкості не вистачає...

Так цікаво що скаже QOS на таке "новшество". Чи це також фізикою чувак докаже?

Опубліковано

мережеві кабелі, які зараз широко використовуються, мають категорію 5е, що дозволяє передавати дані на швидкості до 1000 Мбіт/с (Гігабіт-Ethernet).

Швидкість передачі обмежуються програмно провайдером згідно оплаченого тарифного плану або пропускною здатністю самої мережі

Опубліковано

Я почав ржати після слів "Правило Кірхгофа для потока информации".

Густав Кірхгоф канєшно матьорий фізик, і вже 150 років назад міг оперувати поняттями інформаційного суспільства пихнувши шаманського зілля разом з Жюлем Верном.

Імхо, якщо до розрахунків застосувати закон Допплера для сферичної витої пари у вакуумі то можна збільшити швидкість потока інформації на порядок. І ніякі провайдерські штучкі-дрючки з програмним обмеженням швидкості тоді точно не допоможуть.

Опубліковано

мережеві кабелі, які зараз широко використовуються, мають категорію 5е, що дозволяє передавати дані на швидкості до 1000 Мбіт/с (Гігабіт-Ethernet).

Швидкість передачі обмежуються програмно провайдером згідно оплаченого тарифного плану або пропускною здатністю самої мережі

da_ladno_blyad.png

Опубліковано
Імхо, якщо до розрахунків застосувати закон Допплера для сферичної витої пари у вакуумі то можна збільшити швидкість потока інформації на порядок. І ніякі провайдерські штучкі-дрючки з програмним обмеженням швидкості тоді точно не допоможуть.
Цей додатковий кабель активізовує суббітові носії в сферичній витій парі.
Опубліковано

для kellax -

згідно формули Шеннона, швидкість передачі інформації по каналу зв"язку визначається при множенні полоси пропускання (допустимого діапазону частот) фізичного середовища на логарифмічну функцію від співвідношення потужності сигналу до потужності шуму.

тобто, який сигнал дадуть на виході провайдера, такий ми і отримаємо на вході ПК, аж ніяк не більший, навіть менший, якщо брати до уваги якість наших ліній, якість обладнання, якість обжимки і т.д.

Опубліковано

для kellax -

згідно формули Шеннона, швидкість передачі інформації по каналу зв"язку визначається при множенні полоси пропускання (допустимого діапазону частот) фізичного середовища на логарифмічну функцію від співвідношення потужності сигналу до потужності шуму.

тобто, який сигнал дадуть на виході провайдера, такий ми і отримаємо на вході ПК, аж ніяк не більший, навіть менший, якщо брати до уваги якість наших ліній, якість обладнання, якість обжимки і т.д.

395px-Facepalm.svg.png

Опубліковано

Я вже так зробив і навіть трохи вдосконалив цю ідею, тільки витків витої пари навколо патч-корда зробив більше (4 шт, швидкість згідно розрахунків збільшилась ще на 20%), все це обмотав з одного кінця синьою і з іншого червоною ізолєнтою, тим самим визначив полярність для електронів котрі будуть проходити через кабель. Швидкість інету помітно збільшилась )

Прошу пробачення, що перепитую, у мене є чистокровна китайська ізоляційна стрічка патріотичного забарвлення із жовтих і синіх полосок. Як поведуть себе пани електрони при такому забарвленні, якщо тую стрічку намотати з обох боків шворки?

Опубліковано

ізоляційна стрічка патріотичного забарвлення із жовтих і синіх полосок. Як поведуть себе пани електрони

вони переманять до себе ще й інтернет від Росії :)

Опубліковано

Прошу пробачення, що перепитую, у мене є чистокровна китайська ізоляційна стрічка патріотичного забарвлення із жовтих і синіх полосок. Як поведуть себе пани електрони при такому забарвленні, якщо тую стрічку намотати з обох боків шворки?

не буде доступна зона .ru

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...