Перейти до змісту

Вибір шампуню

Rafinovana

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я просто уже 2й месяц никак не могу решить, что же мне делать со своими волосами)))Читаю то про хну, то про краску, "за" и "против" и там и там...Хочется чтоб кто то сказал:"Не боись, я делала так то и так то, все люкс.Или сделай там то, будешь довольна.))))"

Красилась, плюс в том, что краситель натуральный, не портит волосы и т.д. Другая краска после хны не берет, либо могут быть неожиданные результаты))))) Хотя может быть всякое.

• Відповідей 69
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Arven Rivendell, дякую за комплімент. Сивина уже є, хна поки справляється.

Хочется чтоб кто то сказал:"Не боись, я делала так то и так то, все люкс.Или сделай там то, будешь довольна.))))"

Не очікуй такого, бо як і скажуть, то не факт, що з твоїм волоссям буде той самий результат, а точніше чи задовільнить він тебе.

Тут без експериментів ніяк. Треба ризикувати і пробувати, поки не знайдеш своє. А можливо і мінятися захочеться частіше. Головне не боятися.

Фарба на хну дійсно може дати неочікуваний результат, але не факт. Я на хну пробувала відтіночні бальзами. Було гуд, але не прижилось бо швидко змиваються.

Пригадую, як я частково хною підкрашувала, своє, на той час, довге волосся. А перед самим весіллям надумала таки прокрасити все.

Свекруха мене нову побачила лише в день весілля. Так і сказала, на заручинах була інша, а тут якась рижа :_07:

До речі, фото з весілля я виставляла, якщо пригадуєш, теж колір можеш побачити.

Опубліковано

Arven Rivendell, дякую за комплімент. Сивина уже є, хна поки справляється.

Хочется чтоб кто то сказал:"Не боись, я делала так то и так то, все люкс.Или сделай там то, будешь довольна.))))"

Не очікуй такого, бо як і скажуть, то не факт, що з твоїм волоссям буде той самий результат, а точніше чи задовільнить він тебе.

Тут без експериментів ніяк. Треба ризикувати і пробувати, поки не знайдеш своє. А можливо і мінятися захочеться частіше. Головне не боятися.

Фарба на хну дійсно може дати неочікуваний результат, але не факт. Я на хну пробувала відтіночні бальзами. Було гуд, але не прижилось бо швидко змиваються.

Пригадую, як я частково хною підкрашувала, своє, на той час, довге волосся. А перед самим весіллям надумала таки прокрасити все.

Свекруха мене нову побачила лише в день весілля. Так і сказала, на заручинах була інша, а тут якась рижа :_07:

До речі, фото з весілля я виставляла, якщо пригадуєш, теж колір можеш побачити.

Большое спасибо!!!Основную суть поняла, хна - хорошо, но поэкспериментировать придется))))В общем...надо будет с чего то начать)))Еще раз большущее спасибки!

Опубліковано

вже дуже довгий час мив голову звичайним милом ... і мене це влаштовувало ! але щось захотілося щоб було шовковисто )) купив "коделі" сертифікований органічний продукт з франції, буз всіляких там сульфатів і другої уйні ... (для тих хто переймається складом) Поки це найкрутіша річ, якою я коли небуть користувався.

Опубліковано

Користувалась шампунем Jonson`s baby "От макушки до пяток". Це дитячий шампуть, тому слс там не було. Через це і погано піниться. Але волосся після нього м'яке і приємне.

Да, sls там нет, но и полезного и натурального ничего не нашел.

OpiK.jpg

...захотілося щоб було шовковисто )) купив "коделі" сертифікований органічний продукт з франції

Такого продукта нету и никогда не было. Есть кодАли (Caudalie).

Совет! Намочите волосы теплой водой (не выше 35-40°) за 10-15 мин. до нанесения шампуня. За это время кожа головы обретает эластичность, возрастает сопротивление на всасывание и впитывание всех этих сульфатов, которыми во время Второй мировой войны мыли танки.

Опубліковано

На рахунок хни є один нюанс: після неї десь півроку не бере ні тонік, ні фарба.

Підтримую!

Фарбувалась і я хною. Всім була задоволена. Так як у мене тонке і русяве волосся, то у мене був яскраво виражений рудий колір. У моєї ж знайомої виходив лише легкий рудий відтінок. Все залежить від структури волосся.

Але прийшов період коли я вирішила змінити колір волосся. Це був просто жах. Перукарі не хотіли братись за фарбування. А коли все-таки знаходила сміливця, то виходило щось страшне. Корінці, які відросли після фарбування хною виходили одного кольору, а решта волосся - іншого. Пробували ще якусь хімію, щоб позбутись цього ненависного ферменту хни - волосся ставало як неживе. Щастя прийшло тоді, коли зістригла все те, що було пофарбовано хною

Опубліковано

а то жалуются, что она зеленит(басма)

поексперементувала і я з басмою.Вийшов "сіро-буро-малиновий" колір із зеленим відтінком

Зараз я не фарбуюсь. Ви б знали скільки сил, коштів і нервів економлю! :)

Опубліковано

наш виробник Ельфа дуже і дуже непоганий. Маю зараз шампунь "Формула здоровья волос", мені подобається.

+ 1. Користуюсь шампунями цієї серії

• 1 місяць потому...
Опубліковано

а я користуюся шампунем з таурином від Гарньер. чоловічим :0159::) пахне гарно і волосся довго не жирніє

• 4 тижня потому...
Опубліковано

наш виробник Ельфа дуже і дуже непоганий. Маю зараз шампунь "Формула здоровья волос", мені подобається.

+ 1. Користуюсь шампунями цієї серії

Придбала нещодавно й собі шампунь цієї серії - для пошкодженого волосся. Дуууже задоволена, рекомендую.

• 7 місяців потому...
Опубліковано

Знайшла нарешті для себе безсульфатні шампуні

ТМ "Алёнка" та ТМ "Kinder"

Подобається мені їх склад - переважаюь натуральні компоненти

Опубліковано

Ну якщо Вас так лякають сучасні шампуні, гайда до рецептів минувшини. Довгі коси плели і шампунів не знали :_04:

Ще й асортимент: сода, мед, жовток, оцет, житній хліб, настої трав, і навіть мука. На любий смак!

1, 2, 3

Опубліковано

До речі, про натуральні шампуні. Давно хочу поділитись: вже другий місяць миюсь отаким

300.jpg

Дуже задоволена! Кондиціонером до нього теж користуюсь.

Замовити можна на айхербі http://www.iherb.com/product-reviews/Aubrey-Organics-Moisturizing-Shampoo-Honeysuckle-Rose-Dry-Brittle-11-fl-oz-325-ml/7552/ (але сама я ще не замовляла, цей мені подарували).

Опубліковано
Чула вже, напевно, близько десяти раз про якісну та натуральну продукцію з айхербу. Хочу собі також дещо замовити. Може замовимо гуртом?
Опубліковано
Чула вже, напевно, близько десяти раз про якісну та натуральну продукцію з айхербу. Хочу собі також дещо замовити. Може замовимо гуртом?

Наскільки я зрозуміла, ти маєш досвід замовлень на американських сайтах? Бо я - лише на наших. Тому якщо плануєш замовляти на айхербі - свисти, я з радістю долучусь :)

Опубліковано

хто користувався білоруським шампунем чм бальзамом?і якими саме?

Шампуні та бальзами різні бувають... У нас продають, зазвичай найдешевші

Була я в Білорусії у гостях у подруги та придбала собі шампунь та бальзам за її рекомендацією (ціна була чиненайдорожча серед наявних). Настільки вже класні були! Дуже задоволена! Але на жаль, у нас не знайшла

Було це 2 роки тому. Назви не пригадую :(

• 1 рік потому...
Опубліковано

Стосовно сульфатів - так, бачу, що часто пропагується купляти шампуні без лаурилсульфата, проте дуже рідко такі продукти можна знайти, бо цей компонент - основа шампуню, що чистить і піниться. Найчастіше використовують такі сульфати (в порядку від найнебезпечнішого до найм'якішого):

• Ammonium Lauryl Sulfate
  • Ammonium Laureth Sulfate
  • Sodium Lauryl Sulfate
  • Sodium Laureth Sulfate
  • TEA Layril Sulfate
  • ТЕА Laureth Sulfate

Varvara, кажуть, що без сульфатів шампунь погано піниться - правда? і де Ви купляєте професійну продукцію?

У мене колись закінчився шампунь і довелося користуватись дитячим. Не могла зрозуміти, чого він так погано пінився. Тільки через декілька днів, побачила на пляшці напис, що шампунь без сульфатів. Сказати, що він поганий - ні. Єдиний мінус - потрібно трохи більше шампуню, ніж зазвичай. Враховуючи те, що в мене після пологів почало випадати волосся, краще безсульфатними шампунями користуватись. Волосся таке ж ніжне і блискуче. То хоч не буде шкодити моєму здоров"ю. На жаль, шампунь моєму малюкові дарували люди з Білої Церкви і вони не пам"ятають, де купували. У наших магазинах знайти тяжко, але можливо. Якщо десь знаходжу, просто беру декілька пляшечок, щоб на майбутнє вистачило.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...