Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Я дивлюсь досвід гарно порізали в новому патчі. Наніс 1,4к урону на ису а досвіду всього 400 і це при перемозі. Мде... Раніше за таке мав 600 досвіду.

Опубліковано

не просто так жеж у відповідях розробників була відповідь що ПА покращать чимось. Можливо поріжуть звичайний режим і щось добавлять до заробітку з ПА....

Опубліковано

народ что лутше взять Ferdinand или VK45.02A или развивать Aufkl.Panther что бы добраться до нового Leapard 1 (как танк?)

Лучше Фердинанд. Брутальный, бронированный, он способен и тащить бой и в одиночку дефить фланг и достоин того чтоб прописаться в ангаре. А Альфатапок - в умелых руках и при правильной тактике - способен на многое, но это всего лишь проходной танчик на пути к Тапку. АуфкляйнерПантер - если охота погрызть кактус, но дальше должно быть повеселей. Леопард 1 - мало кто еще имеет, разве что повезло на тест попасть. Что можно сказать - у него лучшее орудие в игре и этим сказано многое.

Опубліковано

теж мені дивина , це і 28.01 може

Нутк ти кажеш що це несерйозно, але ж особистий вклад танка при правильному використанні фугасів може бути ого-го! Мало який світляк ваншотить арту (потенційно - любу в грі), ну і чесно кажучи коли в бою я займаюсь якимсь суперником в дуелі а тут з"являється чужий Товстопард то це некісло напрягає психологічно, бо як пристроїться до корми (а йому це в такій ситуації раз плюнути) то щодев"ять секунд видавати 300-400 дамага мало який танк здатен.

Опубліковано

в мене склалась така думка, що нові ЛТ СРСР складаються лише з двигуна :( - куди не попадуть: двигун виведено з ладу :(... ітіть... чого лише я в боях на Т-80 воюю, де ще хтось на такому самому дирчику...?

Опубліковано

щось все менше і меньше стали подобатись ці танчікі, ці приколи з пропаданнями танків прямо з очей надоїдає..

Опубліковано

досвід гарно порізали в новому патчі

Мені здається, фарм на КВ-5 теж трохи порізали:

itMR.jpg

QuD4z.jpg

6DPwm.jpg

За такий бій (стільки дамага, снайпер, стальна стіна, вижив, 4 фрага) раніше було б мінімум 60 тисяч чистими, а зараз менше 60 грязними і всього 51 чистими (при тому що голдою не стріляв).

Опубліковано

сьогодні в одному з боїв проскочила фраза: "не берите базу. вы этим себе кпд понижаете". що ви думаєте про це? це правда?

Опубліковано

tolik79, не "понижаєте", а "не підвищуєте". З новою формулою КПД більше підвищується від дамагу, результативного засвіту, відсотка перемог, а вклад захоплення/збиття захоплення в кпд понизили а то й нівелювали, хоча раніше в захватчіків кпд ріс як на дріжжах. Відповідно кожен член команди отримає менше досвіду якщо вбити 5 ворогів і захопити базу аніж якщо вбити всі 15. Читай посилання на КореанРандом на попередній сторінці.

Опубліковано

Таки апнули Коніка :)

Дивна ця АуфПантера - топ башта ідентична з Леопардівською але чимось унікальна - бо ставиться лише на 1 танк.

Ghb92.jpg

Опубліковано

yНа днях на китайці 58-му нормально газнув :)

post-1633-0-92557300-1366473874_thumb.jp

чуваки, я щось туплю, як нормальний скріншот загрузити ? бо цей якість порізалась =)

Опубліковано

Plum, вкачаєш всім ремонт тоді другим перком командиру лампочку, заряджаючому безконтактну бк, наводчику (імхо) снайпера (ібо за крити капає досвід), а іншим - хочеш маскування, хочеш що хочеш, якось так.

Опубліковано

Значить, качаю спочатку ремонт. Бойове братство не качаю, бо, не пам'ятаю вже як так вийшло, мехвод в мене набрав лише 92% основного досвіду, в той час як у всіх інших вже 25% першого перка є.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...