Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Веселий видався "Дозорний" або подарунок для арти на "Тихому березі"

oYmBw.jpg

AT6xh.jpg

Тільки не розказуйте мені про дивний вибір скілів, я знаю)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Победа!

Бой: Руинберг 17 февраля 2013 г. 22:25:49

Танк: Centurion Mk. 7/1

Получено опыта: 1 842

Получено кредитов: 64 320

Достижения в бою: «Стальная cтена»

:_07:

Т-62а не щастило

20130217_2225_uk-GB24_Centurion_Mk3_08_ruinberg.wotreplay

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хтось грає на IPS моніторах?

хочу перейти з TN+film

Поділіться враженнями (з назвою моделі).

Попередньо зупинився на такому

LG IPS234T

але після відгуків тут закрались сумніви

Выводы

По совокупности свойств монитор допустимо отнести к универсальным, пригодным для выполнения типичной офисной работы, непрофессиональной работы с графикой и для просмотра кино. К сожалению, отсутствует функция разгона матрицы, поэтому в очень динамичных играх может ощущаться некоторая нехватка скорости переключения ЖК-ячеек. Впрочем, даже без разгона матрица не является очень медленной.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

lerov, в очень динамичных играх может ощущаться некоторая нехватка скорости переключения ЖК-ячеек. - ти цього навіть не помітиш, то все казки злих дядь :)

і дуже правильно, 23 дюйма для Full HD - саме то!

мій вибір - Dell UltraSharp U2312HM, Лижа була 23 дюйма також, не любою я їх, через "хліпкость" конструкції, монітор шатається від найменшого поштовху стола, та і якість зборки бажає кращого...все рипить і люфтить (може то мені так попало).

Всьо, харош флудити :)

хто ганяв на тесті на топ ПТ Британії ?

а, ще пофлужу, насиченість і яскравість зображення набагато кручє TN+Film, переходь однозначно на IPS.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 пробиттів, 4к дамага

fGZD.jpg

dAR3.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

lerov, я малому купив LG M2352D-PZ, мені здається вистачить того відгуку матриці для ігр по саме нібалуй. Кріплення буде на стіну. Так що купуй і не вагайся.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

VadimM, гармата топова?

бо я на Е-75 мав 6.3к дамага при 16 пробиттях (пост №1199)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вчора,на диво, було мало "оленів" в грі - чи то може мені так щастило :

post-4893-0-52372000-1361210922_thumb.jp post-4893-0-28938800-1361210933_thumb.jp

post-4893-0-01083900-1361210949_thumb.jp post-4893-0-03034500-1361210963_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

VadimM, гармата топова?

бо я на Е-75 мав 6.3к дамага при 16 пробиттях (пост №1199)

Топова, сам Тапок вже проданий, Маус досліджений (правда перед продажем Тапка помилково продав Е-75, ітого -1,5 млн срібла :g04: ). Пробиттів було не 16 а 14, можливо комусь гуслю збивав або останнім пострілом знімав не 500 а скажімо 300 хп.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ввечері грати не можливо! 8 боїв, 6 зливів = відсутність бажання грати далі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Питання:

Як заробити 50к срібла на халяву?

(якщо назбираю 10 Thanks дам відповідь на питання)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

треба наколоти WG на акціях

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

треба наколоти WG на акціях

Тобто ? Конкретніше?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:), я заробляв і більше на халяву (хоча ВГ кричить на всі голоси: халяви не буде!). По акції купив КВ-3 за 50% ціни, потім його апнули на рівень, відповідно продавши його я заробив майже 200К. Мабудь це саме можно зробити з ЛТ німців яких апають на рівень. :)

Так само чекаю апа арти - свого об'єкта 212, якого я купив по ціні СУ-14, продавати не буду. Коли його апнуть на рівень, я зможу його продати дорожче ніж купив, навіть з урахуванням 50% ціни при продажу.

Скоріш за все ще є якісь халявні варіанти :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кірдик модам після сьогоднішньої обнови :0159:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

tolik79, поясни :), що вони там навидумували знову? Там не йшлося про якись кординальні зміни в грі.

которое оптимизирует некоторые серверные процессы.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:), я заробляв і більше на халяву (хоча ВГ кричить на всі голоси: халяви не буде!). По акції купив КВ-3 за 50% ціни, потім його апнули на рівень, відповідно продавши його я заробив майже 200К. Мабудь це саме можно зробити з ЛТ німців яких апають на рівень. :)

Так само чекаю апа арти - свого об'єкта 212, якого я купив по ціні СУ-14, продавати не буду. Коли його апнуть на рівень, я зможу його продати дорожче ніж купив, навіть з урахуванням 50% ціни при продажу.

Скоріш за все ще є якісь халявні варіанти :)

Близько.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

tolik79, поясни :), що вони там навидумували знову? Там не йшлося про якись кординальні зміни в грі.

которое оптимизирует некоторые серверные процессы.

не знаю як в кого, а у мене гра не запускається ні з одним модом. переставляю гру заново. на їхньому форумі все написано. http://forum.worldoftanks.ru/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а без модів тіпа все добре ? щось не те... це оновлення не повинно впливати на моди..

ги,

Pridumival_Nik_2_Chasa (20 Фев 2013 - 10:09) писал:

Народ, я скачал обновление 20 мб и у меня почему то началась загрузка 7-и гигов. В чем проблема?

Удалите моды или скачивайте 7 гигов.

перед оновлення папку з модами переміщаємо в надійне місце )), якщо звісно ставились якісь моди, які "патчили" оригінальні файли гри, наприклад зжаті текстури. якщо всі в папці Res Mods все буде добре :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

tolik79, здаэться вся заковирка у файлу guisettings.. токо не можу його знайти :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене гра запустилась зі всіма раніше встановленими модами

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

привіт танкістам!

маю 1М срібла, є відкритий ЛТ америкос Т21(0,9м) і німець ПТ-САУ JagdPanzerIV(0.93М) обидва 6 рівня

питання - який купувати першим? :0143:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

питання - що тобі більше треба?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...