Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

раків більше стало це 100%, але мені мабуть повезло за 14 боїв тупо познімав х2 і 20к в кармані))) шей паралельно 3 лбз виконав, сам цього незнавши о_О

ще таке питання - досвід з ПА також враховується?

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Зараз на оффорумі тролять крохмальних дебілів за новий прем =)

Типу , купувати не будемо , бо завтра дасте безплатно =)

Модери люто труть

Опубліковано

Бо вони дійсно по тупому зробили, або вже компенсацію зробили б голдою чи що.Я не купував е25, зараз взяв прем і так зароблю, а є люди, що кровні вклали)))

Опубліковано

ну мені й так вона вийшла по ціні према на місяць, коли ще були мутки з подарунками, але сцуко абідна...

виведем з продажу щоб не нерфити...хм а не хочете ще пару мільйонів їх в рандом? дисбаланс в грі? нєнєнє, просто підпиляєм ттх і зробим з імби УГ, картошка мастєр в цих справах

марафон не роблю, бо без према і з цими дуріками малореально, була б голда я б подумав, а так хоть нерви побережу

Опубліковано

тюю... то з ПА це 10 боїв на день, кожен другий пройде.... мабуть занерфлять клопа по самі гланди, ато не віриться шось в таку легку халяву

Опубліковано

а я не думаю що хтось щось нерфити буде. коли усі оранжеві отримають ту пт ... середні показники на ній, ой як впадуть

дійсно, погано лише те, що не компенсують в голді для тих хто вже мав, їм, напевно, обідно))

П.С. цікаво, що ніхто не галасував коли люди прем8 заробляли на марафонах

Опубліковано

А я тим часом через вильоти гри і загальний низький рівень команд зкотився з 51% до 48,5%... І пиво не допомагає.

Опубліковано

тюю... то з ПА це 10 боїв на день, кожен другий пройде.... мабуть занерфлять клопа по самі гланди, ато не віриться шось в таку легку халяву

Та то якщо пруха :), а коли зливи 5 штук підряд, то аби в 20 вклався :)

Опубліковано

за пробу не побьють ,теж може спробую хочаб скачати.. але, здається, маілсру дуже сильно грошики качають з гравців.

Опубліковано

VaLeRa,та я думаю, якщо сподобається буду ждати забугорного релізу.. тимпаче мейл лише видавництво, а розробник Obsidian Entertainment.... як кажуть хоть тут не лажанусь, і буду на безмоскальських серверах грати))

Опубліковано

Set, ну не знаю, як на мене ринок танкових баталій вже зайнятий і картошка в ньому зайняла провідне місце. І особисто мені якось не дуже цікаво ганяти на сучасних танках. Я висловив лише своє ІМХО і нікого не маю на меті образити

Опубліковано

теж чекаю AW. Після ляпаса з е-25 по-троху розчаровуюсь. І ще торта качаю. Сау бісять. ОБсидіани кажуть, що на сау там цікавіше буде і не так будуть зайо....

Двіжок від крізіса і на танки - це просто геніальна ідея!!!

Опубліковано

Set, ну не знаю, як на мене ринок танкових баталій вже зайнятий і картошка в ньому зайняла провідне місце. І особисто мені якось не дуже цікаво ганяти на сучасних танках. Я висловив лише своє ІМХО і нікого не маю на меті образити

Зайняла ключове місце тільки завдяки, що гравцям шкода кидати...якби мій КВ-5 перенесли на тундру - я би грав в неї...

Опубліковано

мене хватило всього на 2 дні, за півроку вийшло десь 3-4 патчі а нового то одна карта і японскі мутанти ну і десяток цих безпантових аШДі корит... а так все те саме, зовсім шось не цікаво((

Опубліковано

w1se, повністю згідний, картошка вже не та, не граю сам вже в цю гру 2 міс. тому що гра вже давно устаріла як на мене, а розробники нічого не хочуть робити щоб гру зробити кращою і виправити ті баги які є в ігрі. Попробуй Armored Warfare: Проект Армата доволі цікава гра + багато фішок вже реалізовано тих які просили іграки в картошки + сьогодні вже ОБТ повино бути.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...