Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Мені на німецькій арті завжди було комфортно грати, це совкові стволи як з кривої труби зроблені....

Доречі - ГВЕ - це імба :_08:

Доречі - ГВЕ - це імба :_08:

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Народ як в цій грі можна заробити голд? При цьому не донатити? Реально таке чи ні ....

Опубліковано

ще привязати до номеру телефону - колись теж давали пару голди :). Зміну паролів ВГ проводять після кожного зливу бази даних якогось поштового серверу :)

Опубліковано

VaLeRa,Вы получили 300 золота, в течение 12 часов RaidCall отправляет его на вашу почту.Поделитесь новостями с друзьями!

крутанув) через хвилину прийшов бонус код на пошту....працює

Опубліковано

а вот з поштою в мене трабли. Пошта ще на укрнеті яку взламали і я зайти на неї не можу бо її заблокували. І вот вже думав якось написати адмінам ВГ щоб перекинули на іншу.

Опубліковано

а вот з поштою в мене трабли. Пошта ще на укрнеті яку взламали і я зайти на неї не можу бо її заблокували. І вот вже думав якось написати адмінам ВГ щоб перекинули на іншу.

не перекинуть. в правилах написано. легше пошту відновити...

Опубліковано

А якщо моєї пошти на колишньому фотакомівському itt.net.ua вже взагалі немає і відновити щось просто нереально?..

Опубліковано

А якщо моєї пошти на колишньому фотакомівському itt.net.ua вже взагалі немає і відновити щось просто нереально?..

в правилах пише щось типу "нас не колише" ))))

чесно кажучи, як програміст, я їх можу зрозуміти... коли все в базі зав'язане на пошту - логін, проплати і т.д., міняти щось дуже важко.

до того ж як знати що ти не зловмисник, який щойно спер акк і хочеш змінити пошту, щоб власник взагалі не знайшов його?

Опубліковано

Десь чув, не знаю чи правда, що пошту можна поміняти тільки тоді коли маєш підтвердження адміністрації поштового ресурсу про те, що відновити скриньку неможливо.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...