Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Сьогодні вирішив ще прокачувати танка elc AMX. Ніби шустрий танк і пушка не погана. Що скажете?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Доволі веселий танчик,раджу, правда 12т так радувати не буде(((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

san4ez1, а мені сподоьався...) канєшн не бульдог но тоже норм)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Майстер в першому бою на ИС-7 =)

На твінку ( твінк продається з поштою =) )

http://wotreplays.ru/site/4383009#zhemchuzhnaya_reka-pakorez-is-7

l4m3.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поздравляем!

В награду за успехи ваших рекрутов вы получаете:

Добавлена техника: T95E2

Добавлено слотов: 1

gUp5Z.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Kompolom,Я взагалі не люблю лт, але для купи качаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там в мене був відкритий ИС-3 .

І завдяки Х2 я догнав його до ИС-7 .

Танки в топ не заганяв .

ИС-3 --- відкрив тільки БЛ-9 і перехід

ИС-8 -- шасі , пуха і перехід

Це солідно економить час , але в тебе трохи менше ХП без топової башти і їздить гірше без топдвигуна і шасі .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Mykola81, скільки це зайняло по часу і яка трудоємкість? :)

Я з племінником викачував з нуля.Треба тижнів 2 часу і 1000-1200 боїв. Можливо, можна і скоріше вкластись, але це треба знайти інвайт з прем-танком і тижнем према. Оптимальна тактика - 6 лвл вкачуєш сам (щоб не палити коефіцієнти), а далі по максимуму граєш з рекрутером, там ідуть множники на досвід х3, х2 та х1,5. З 6 лвл до 9-го вкачується за 2-3 дні. Плюс в такому проходженні ще і той, що дають членів екіпажу з 2,5 перка.

П.С. Інвайт можна знайти у відповідній темі на оф. форумі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1177 боїв в мене пішло , але ИС я взяв без прему .

Фармив на Черчі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але танк (Т95Е2), в стилі нинішньої політики ВГ - заточений під голд-снаряди (пробиття ББ всього 173, притому, що його кидає до десяток, кумулятами - 250). Хоча, що мене приємно здивувало - маска тримає удар.

П.С. Я веду до того, що танк скоріше для колекціонерів. Порахуйте - 1000 боїв, скажімо на ИС-6, при посередньому фармі 40 к срібла... Мінімум 5 десяток можна купити)))

П.П.С. Такого типу танк вже покривається пилом в ангарі - Т23Е3, вся його цінність лиш в тому, що - а в мене є такий танчик)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну , в премах завжди ставлять реальні пухи , які були на прототипах або планувалися , на відміну від звичайних танків , де деякі пухи можна було-б заряджати тільки через задній люк в башті , стоячи на моторному відділенні :_07:

Пробою мені вистачає , наприклад в Т-44 він 175 , по суті -- те саме . Голда ---хороша , з поправкою на особливості кумулятивів . Тут в мене проблем нема

Танк не преміумний , срібла не фармить --- це вже проблема для мене :_11:

Але качається екіпаж . Це плюс .

А так танчик для колекціонерів , типу мене :_07:

Я шукаю собі динамічний премтанчик 8 рівня для фану , цей би підійшов , якби фармив .

Досить непогано їздить , гарне схилення , гарний обзор , місцями є броня :_04:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я шукаю собі динамічний премтанчик 8 рівня для фану , цей би підійшов , якби фармив .

https://ru.wargaming...icles/?item=478) і динаміка і фарм)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Танк не преміумний , срібла не фармить --- це вже проблема для мене :_11:

А в мінуси сильно іде чи ні?

Як і звичайна 8-ка, наприклад, той же самий М26 Першінг.

П.С. Тільки що глянув танкопедію - повний ремонт Т95Е2 коштує 25 735, а Перша 17 465, так що навіть і трошки більше іде в мінус.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

25 боїв - 2 перемоги :_07:

хм... треба ставити оленемір, щоб бачити до чого мене кидає

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Більшість грає не на результат а на 500 урону тому і летять ололо на противників.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а щ оце змінить?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Arden, грай взводом + дамаг

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а в мене як ніколи. боїв за 30 було 25 перемог. вн8 показує 2500

це я 54 катаю. вн8 щодня на 2-3 пункти росте

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

де знайти інвайт робочий? гугля куйню пише на прошлорічні і старіші посилає

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

розкажіть но мені що ви робите коли команда придурків лізе вся на один фланг і мені приходиться одному прикривати інший.

їхати туди чи стояти на базі чи їхати з цим стадом)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

https://ru.wargaming...icles/?item=478) і динаміка і фарм)

Не те .

Почекаю радянський премСТ-8

розкажіть но мені що ви робите коли команда придурків лізе вся на один фланг і мені приходиться одному прикривати інший.

їхати туди чи стояти на базі чи їхати з цим стадом)

Їдь за стадом , бо самого розтопчуть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а щ оце змінить?)

да закрадається враження якогось, не зовсім рандомного балансу.

розкажіть но мені що ви робите коли команда придурків лізе вся на один фланг і мені приходиться одному прикривати інший. їхати туди чи стояти на базі чи їхати з цим стадом)

все залежить від ситуації і від карти.

якщо на ст і є арта, можна просто підсвічувати раш, зазвичай після плюхи-другої рашери обкакуються.

можна десь зашкеритися біля бази і настрелювати.

але тупо втікати всім не варто, потянути хвилину-другу і може олені наші захоплять базу, наприклад.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на ст так можна робити. але як показує практика перед тим треба загнути 3поверховий мат і пояснити арті, що з нею буде, якщо вона на тебе не розвернеться і не прикриє.

P.S. власне імхо...просто дуже від арти пригоряє останнім часом. вчора своя ж арта кинула по мені на фул дамаг і забрала.

а перед тим своя арта забрала з нашої команди гравця, котрий мав отримувати 10 фраг. і взагалі той бій затащив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на ст так можна робити. але як показує практика перед тим треба загнути 3поверховий мат і пояснити арті, що з нею буде, якщо вона на тебе не розвернеться і не прикриє.

P.S. власне імхо...просто дуже від арти пригоряє останнім часом. вчора своя ж арта кинула по мені на фул дамаг і забрала.

а перед тим своя арта забрала з нашої команди гравця, котрий мав отримувати 10 фраг. і взагалі той бій затащив.

тут ще проблема точності арти. я граюсь на gw tiger p. так вона мене в злість вганяє) поставив топовий ствол і попадаю тепер раз через 2) думаю назад повернути стоковий ствол. там по 400 але точно по супротивнику а не хз куди)

Так само вчора мав випадок, т71 крутив кв 4, я хотів допомогти, прицілився в мотор дати плюшку (повне зведення)..снаряд перелетів солідно кв і вальнув з шота т71) добре що відключений чат, думаю воні там було не мало)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зато в раків 47% на Т92 без зведення ббки летят як з самонаведенням

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...