Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

lerov, троха ти згальмував коли їхав до Альфатапка і Т34 з 1 патроном в барабані - втратив момент. Ну і двічі можна було коцнути Т34 - коли він арту грохнув і коли КВ-5 - ти тормознув, потім запанікував і поцілив в башню.

Опубліковано

lerov, це під час акції?

так

lerov, троха ти згальмував коли їхав до Альфатапка і Т34 з 1 патроном в барабані - втратив момент. Ну і двічі можна було коцнути Т34 - коли він арту грохнув і коли КВ-5 - ти тормознув, потім запанікував і поцілив в башню.

Дякую за обєктивну критику.

- Не святі горшки ліплять (с)

Опубліковано

Ну хто вже китайців обкатав розказуйте)))

відкрив одразу 4 левел, але 2 боя відкатав на топовому 1 левелі - за перший бій 3 степінь, за 2й - друга. 1 левел їде 12 км/год при екіпажі 51%, 4й - 50-60 км/год при екіпажі 75%. Взагалі цей Стюарт мейд-ін-чайна прикольний, хоч і був майже стоковим. Буду пробувати далі.

Опубліковано

топовий Chi-ha при 75% екіпажі сподобався

за 5 боїв отримав мастера

Пушка в нього хороша - пробиває все без проблем до 4 рівня включно, дамаг також нормальний.

Взагалом хороший танк як для 3 лвл, зараз почну стюарта обкатувати...

Опубліковано

з приводу нерфа хп в арт і фугасів

катнув на Т92. З ІС-4 при попаданні в лоб -1000 зняти реально, з 5ти метрів п"ятиметровим сплешем зняти останні 200хп з Е-50М також. Хоча сплеш понерфили на 20% приблизно. Терпимо, буду далі кататись на арті.

Єдине що тепер по трасам тяжче вбивати - сплеш менше а швидкість маневрів арт після пострілу дещо вища (ап швидкості заднім ходом та прохідності ходової по грунтам, повороту корпуса - стосується Т92)

Опубліковано

Єдине що тепер по трасам тяжче вбивати

можна було б просто трасери прибрати і не потрібно було б нерфити арту. (моя думка)

Опубліковано

Пушка в нього хороша - пробиває все без проблем до 4 рівня включно, дамаг також нормальний.

Я чув його до КВ-1 частенько закидає. Як при зустрічі з ним пушка себе "показує"?

можна було б просто трасери прибрати і не потрібно було б нерфити арту. (моя думка)

Суть "нерфа"у проблемі з ТТ 9-10 лвл та кількості арт з ними в боях. Тут "трасери" ні до чого, це проблема суто між артами.

Опубліковано

Я чув його до КВ-1 частенько закидає. Як при зустрічі з ним пушка себе "показує"?

Суть "нерфа"у проблемі з ТТ 9-10 лвл та кількості арт з ними в боях. Тут "трасери" ні до чого, це проблема суто між артами.

один нормальний світляк при купі арт може вирішити фінал бою, а трасери дають змогу артам валити по собі подібних; при відсутності трасерів, арта змушена бити по танках, а не по артах. прошу вибачення за тафтологію.

П.С. То ддля чого було нерфити арту, якщо можна було б прибрати трасери, я не розумію. (я не є прихильником арти)

Опубліковано

XVM треба оновити

один нормальний світляк при купі арт може вирішити фінал бою, а трасери дають змогу артам валити по собі подібних; при відсутності трасерів, арта змушена бити по танках, а не по артах. прошу вибачення за тафтологію.

П.С. То ддля чого було нерфити арту, якщо можна було б прибрати трасери, я не розумію. (я не є прихильником арти)

Не зрозумів!

Якщо є світляк навіщо трасери для арти? Світляк засвітить і танки і арту, вибір за вами кого першим карати!

Опубліковано

XVM треба оновити

Не зрозумів!

Якщо є світляк навіщо трасери для арти? Світляк засвітить і танки і арту, вибір за вами кого першим карати!

абсолютно вірно! і тоді, після знищення "світляка", арта не буде зосереджена на собі подібних (вираховувати по трасерах), а буде допомагати, наприклад, при штурмі...

Опубліковано
Сколько нужно опыта, что бы выиграть в акции с китайцами:

ТОП: топовый чистый опыт, Десятый: десятый сверху опыт по лвл

Уровень 1: Топ: 1465 Десятый: 1032. Рекомендуется 1200+

Уровень 2: Топ: 1158 Десятый: 1144. Рекомендуется 1200+

Уровень 3: Топ: 1222 Десятый: 1146. Рекомендуется 1200+

Уровень 4: Топ: 1162 Десятый: 1109. Рекомендуется 1200+

Уровень 5: Топ: 2907 Десятый: 2781. Этот уровень испорчен толстопардами и чаффи. Без лт цифры: 2100 и 1600. Рекомендуется 2000+

Уровень 6: Топ: 2176 Десятый: 1605. Рекомендуется 2000+

Уровень 7: Топ: 1820 Десятый: 1745. Рекомендуется 1800+ (Для ЛТ 2400+)

Уровень 8: Топ: 1798 Десятый: 1752. Рекомендуется 1800+ (Для ЛТ 2400+)

Уровень 9: Топ: 1830 Десятый: 1627. Рекомендуется 1800+

Уровень 10: Топ: 1422 Десятый: 1369. Рекомендуется 1400+

:0043:

Опубліковано

Хватить оверквотити :), я люблю на арті грати, і при такій кількості світляків, як зараз, тільки тим і займаєшся що тікаєш від них. Потім вже по танках стріляєш :)

А арті майже всій зменшили прохідність, тепер ще повільніше повертати буде, попробуй виживи... ну і нерф сплеша - ну наф... я так люблю голдою на ГВ-Е пару таків накрити.. :)

Опубліковано

таких боїв вже мабуть не буде, сьогодні спробував виходить гірше ніж на wespe...хотів для фану...якщо екіпаж не виправить прийдеться продавати

про глюки то в мене от таке як на скрінах останніх...спочатку плющить потім викидає

post-19948-0-86364600-1358262770_thumb.j

post-19948-0-62151000-1358262775_thumb.j

post-19948-0-62273400-1358262780_thumb.j

post-19948-0-71389900-1358262784_thumb.j

post-19948-0-54709600-1358262891_thumb.j

Опубліковано

А скажіть но мені якщо з прем танку екіпаж пересадити на простий танк він буде 100 без переучки, а якщо потім назад його на прем танк переучувати потрібно?

Опубліковано

А скажіть но мені якщо з прем танку екіпаж пересадити на простий танк він буде 100 без переучки, а якщо потім назад його на прем танк переучувати потрібно?

Type 59?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...