Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Нуууу, коли куча крабів, а ти такой вєсь на бєлом конє, с зільонай статой і М4 з голдою (в старі добрі часи) це дуууууууже навіть фаново. Мої думки такі: коли ти "некраб" а кругом краби, то сложно але можно. коли ти "некраб" і кругом такі ж то весело і можна. коли ти краб і кругом некраби то ти краб. і коли ти краб і кругом краби то: олололо, прикройте я рашу"

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Vadimm, я не про кількість фану кажу, а про твердження "от стане менше школярів і буду вигравати, бо інакше моя команда постійно зливається". Це не так. Бо школярів стане менше як в твоїй команді, так і в команді суперника.

дiло не в тому, що меньше програвати станеш (хоча можливо й меньше), справа в тому, що програшi будуть не такi дебiльнi, по типу, коли ти тiльки на бойову позицiю свого флангу приiхав, а друга сторона вже злилася вся й вороги вже в тил заходять чи iншi подiбнi ситуацii, й получается, що бiй просрано й дамагу не набито, бо кiлькiстю задавили.

Хоча рiвень гри все ускладнюется ( багато рикошетiв та непробиттiв де iх по iдеi й не мало бути, зменьшення пробиваемостi й дамагу) й рiвень гравцiв падае, все бiльше й бiльше гравцiв з 42-43% перемог при +-10к боiв. Грати стае все тяжче й противнiше

Опубліковано

от я тут не матюжитися...

зайшов на пару боїв в 8 вечора... тут так оп 9 боїв 9 перемог... мммм... можна взяти грошики :0114:

14 боїв 14 перемог... афігєть, ще бій і спати... і тут на тобі... 4 поразки підряд... непробил/рикошет/на гусле... якась така містика піздець...

15-ту перемогу просто вирвав зубами :)

Опубліковано

з наступаючим :)

Уважаемые игроки, в честь Дня танкиста команда Wargaming объявляет о начале новой акции, в рамках которой вы сможете получить пятикратный опыт за первую победу в день, а также скидки на определённые виды техники.

Акция продлится с 6 сентября 10:00 (МСК) до 9 сентября 9:30 (МСК).

Во время акции вас ожидает:

Пятикратный опыт за первую победу в день на всех машинах, вне зависимости от их нации, типа и уровня.

Скидка 50% на покупку дополнительных слотов в Ангаре.

Скидка 50% на покупку дополнительных коек в Казарме.

Скидка 30% на премиум снаряды (при покупке как за игровое золото, так и за кредиты).

Скидка 50% на оборудование.

Ускоренная в два раза прокачка экипажа для танков 9-го уровня, вне зависимости от типа и нации.

Ускоренная в три раза прокачка экипажа для танков 10-го уровня, вне зависимости от типа и нации.

Скидка 15% на покупку всей техники 10-го уровня, вне зависимости от типа и нации.

Скидка 50% на покупку техники:

Т-127

Валентайн II

Матильда IV

Черчилль III

T-15

PzKpfw S35 739 (f)

T-25

T2 Light Tank

M22 Locust

Ram II

M4A2E4 Sherman

T14

FCM36 PaK40

Matilda Black Prince

Excelsior

Sexton I

Скидка 30% на покупку техники:

СУ-100Y

СУ-122-44

Pz.Kpfw. IV Schmalturm

Panther/M10

Dicker Max

E-25

TOG II*

AT 15A

Скидка 15% на покупку техники:

ИС-6

Löwe

8,8 cm PaK 43 Jagdtiger

T34

FCM 50 t

Опубліковано

з наступаючим :)

Уважаемые игроки, в честь Дня танкиста команда Wargaming объявляет о начале новой акции, в рамках которой вы сможете получить пятикратный опыт за первую победу в день, а также скидки на определённые виды техники.

Акция продлится с 6 сентября 10:00 (МСК) до 9 сентября 9:30 (МСК).

Во время акции вас ожидает:

Пятикратный опыт за первую победу в день на всех машинах, вне зависимости от их нации, типа и уровня.

Скидка 50% на покупку дополнительных слотов в Ангаре.

Скидка 50% на покупку дополнительных коек в Казарме.

Скидка 30% на премиум снаряды (при покупке как за игровое золото, так и за кредиты).

Скидка 50% на оборудование.

Ускоренная в два раза прокачка экипажа для танков 9-го уровня, вне зависимости от типа и нации.

Ускоренная в три раза прокачка экипажа для танков 10-го уровня, вне зависимости от типа и нации.

Скидка 15% на покупку всей техники 10-го уровня, вне зависимости от типа и нации.

Скидка 50% на покупку техники:

Т-127

Валентайн II

Матильда IV

Черчилль III

T-15

PzKpfw S35 739 (f)

T-25

T2 Light Tank

M22 Locust

Ram II

M4A2E4 Sherman

T14

FCM36 PaK40

Matilda Black Prince

Excelsior

Sexton I

Скидка 30% на покупку техники:

СУ-100Y

СУ-122-44

Pz.Kpfw. IV Schmalturm

Panther/M10

Dicker Max

E-25

TOG II*

AT 15A

Скидка 15% на покупку техники:

ИС-6

Löwe

8,8 cm PaK 43 Jagdtiger

T34

FCM 50 t

От же ж.. -15% на преми 8-го рівня. Продав би СП і взяв би по знижці Ягу чи Т34.

А патч на основу введуть напевно після акції,

Опубліковано

дуууже зацікавила по акції ПТ СУ-100Y - ну геть смішна ціна за фарм танк, ще й на другу ПТ 10 рівня екіпаж прокачаю.

Опубліковано

ой дядьку - 6 гіг так ліньки качати :), а потім ще в черзі стояти купу часу.

пушка там огонь, бувало таке шо кв 1 ваншотив, але крім цього це здоровенний неповороткий сарай який шиєтся вся і візде.

яби не купляв, краще 122-44

Опубліковано
Нічого подібного, нагібатори як правило не зливаються за 3 хв., і не лізуть в ололо раш, і можуть прикрити і допомгти :)

К.о

так не забувай, що "нагібатори" грають не лише за тебе, а і за команду ворога. Так само як і школярі. Якщо ти вважаєш себе "нагібатором", то нагнеш ворожу команду школярів і без допомоги, а з ворожою командою нагібаторів так вже не вийде :)

Повністю згідний :)

Опубліковано

одна голова добре а багато краще)

Вирішив поміняти собі монітор, зараз стоїть 20` - 1600х900, думаю взяти щось з 24` але толкового не надибав а розміри 23.8 насторожують, що порадите громада?

Це певною мірою стосується танків тому пишу по правильному адресу

Опубліковано

одна голова добре а багато краще)

Вирішив поміняти собі монітор, зараз стоїть 20` - 1600х900, думаю взяти щось з 24` але толкового не надибав а розміри 23.8 насторожують, що порадите громада?

Це певною мірою стосується танків тому пишу по правильному адресу

Монік має бути

1920х1080 або 1920х1200

IPS

Решта залежить від того , що тобі треба

В мене такий , тільки 21,5" модель . Дуже хороший монік і хороша фірма , тільки в нас маловідома на відміну від Кореї .

Динаміки ніякі , як і в більшості моніторів . Думаю перейти на 27"

http://hard.rozetka.com.ua/aoc_i2367fh/p262818/

Обговорення http://forum.overclockers.ua/viewtopic.php?f=23&t=68964

Опубліковано

Монік має бути 1920х1080

такий, на більші ціни захмарні(

Динаміки ніякі , як і в більшості моніторів

в динаміках потреби немає оскільки беру для дому а тут 5.1 хватає з головою.

зупинився на цих 2х

http://hard.rozetka.com.ua/dell_u2312hm/p170816/#tab=characteristics і http://hard.rozetka.com.ua/aoc_d2367ph_silver/p296073/#tab=characteristics але цей мені щось не дуже вподоба...

Опубліковано

Тобі треба 3Д ?

як зайцю стоп сигнал!

Основна причина це кількість гарних відгуків + адекватна ціна ну і всяка фіча з поворотами екрану.

П.С. так в делл і немає такої штукенції

Опубліковано

Тобі треба 3Д ?

як зайцю стоп сигнал!

Основна причина це кількість гарних відгуків + адекватна ціна ну і всяка фіча з поворотами екрану.

П.С. так в делл і немає такої штукенції

Ти вибрав АОС з 3Д :_07:

Можна простіший і дешевший

Опубліковано

танкісти, порадьте, який краще прикупити по акції ПремТанк 5 рівня

цей http://worldoftanks.ru/encyclopedia/vehicles/usa/m4a2e4/?

чи

цей http://wiki.worldoftanks.ru/%D0%A7%D0%B5%D1%80%D1%87%D0%B8%D0%BB%D0%BB%D1%8C_III ??

:0143:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...