Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

А навіщо іконки, що дублюють назви танків ?!?

на ноуті поставив патч і довго не шукаючи іконки поставив перші котрі попались під руку) Згодом переставлю

на сток ходову бл-10 стає?

не просто стає а залітає як по маслу) Вся суть в тому що є певні групи гравців, їх називають всякими ракоподібними, котрі щоб купити 704 продають все що є в ангарі і набравши портібну суму купують 704 а на пушку вже бабла немає ось ті в далекому майбутньому жовтенькі гравці і катають з фугасницею на 704 та ще стріляють ббхами)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

sasha1132, можливо трошечки ти не правий. Вони, скоріш за все, навіть не відкривають БЛ-10 на ИСУ-152...Чи, може, є такі дятли які продають ИСУ-152 з БЛ-10 ???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

які найслабші місця в КВ-1 і КВ-1С? А то сам на КВ-1 катаюсь коли виходжу 1 на 1 з КВ-1 чи квасом хз куди найефективніше бити. І взагалі порадьте найоптимальнішу комплектацію снаряги для КВ-1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оло -ло !!! Хто ще не придбав Квас?

я. Збираю досвід на цей чудо-агрегат

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто ще не придбав Квас?

Один з небагатьох радянських танків, які шкода продавати після того, як купив наступний. В мене таких всього два -- КВ-1С і КВ-2. Давно пройшов, не катаюсь на них, але місце в ангарі займають :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оло -ло !!! Хто ще не придбав Квас? :horse:

коли починав грати так, боявся кваса а зараз ні. дай на шермані джамбо 1х1 багато квасів вбив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора я грав на Хумі і до мене приїхало два тупих Кваса . Одного вбив відразу , а другий промазав в мене 2 рази метрів з 10 :_07: . Я його теж вбив .

Сидів і думав , як добре , що на друге залишив кривого кваса :_02:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Він як лупить то лупить, але якшо зранку сів і мимо - можна не грати.

Вчора ИС горів як ялинка. Ніколи такого за рік, що граю, не бачив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Vadimm, придивись до Об. 704 під коментарем :). Я таке чудо лише пару раз бачив в грі.....

Зрозумів. Єслі чілавєк ідіот, то єта надолга.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як з такими грати? послідовність бою і результат

post-19948-0-99940300-1374081927_thumb.j post-19948-0-38411600-1374081934_thumb.j post-19948-0-76192600-1374081938_thumb.j post-19948-0-90773500-1374081875_thumb.j

P.S. дивіться рахунок і час

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ух і АТ 2...кожен бій нагібає, особливо попадаючи до 5 рівня, ось і Майстр :0155:

ZBw4M.jpgZJF8P.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маньяче, скинь реплей, будь-ласка.

я ніяк не можу на язі майстра взяти

да там особо нема чого дивитись, в обох командах куча ракiв, я сам собi свiтив й сам стрiляв, вороги толком не знали, що зi мною робити

20130715_2113_germany-JagdTiger_SdKfz_185_02_malinovka.wotreplay

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

прикольно. де знайти такі команди? щоб свої не мішали і щоб вороги так і стояли коли ти в їх пробиваєш, а вони тебе ні :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да там особо нема чого дивитись, в обох командах куча ракiв, я сам собi свiтив й сам стрiляв, вороги толком не знали, що зi мною робити

Ай-яй-яй,Маньяче. На "Борді" за руганью бдиш,а тут? :)

ЗЮ. Дивитися баталію до завершення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а хіба неправду сказав? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да ну його yf[eq!!!! Прийшов з нічної зміни,вирішив пограти. Думаю: "Шіт. І так майже не граю.А тут ранок.Раки сплять,з Оленями разом. Дупка,до дупки." Ага! Кер там. Таке враження,що вони взагалі не лягають. 9-ть баталій на Т32,не можу навіть зірочки зняти-злив,за зливом. Таке,як на скріні,через бій.

Все,ще одна спроба і спати.

post-11231-0-17253000-1374134937_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

zigorko, та хіба твій екіпадж про бій думає - йому ж дуло ворога дай лизнути та навколо шеста покружляти! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

VaLeRa моди,такі моди :) Дівчєта,з пацанячими іменами.

Зю. Ледь вичавив одну перемогу,тепер і спати можна лягати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а от цікавить мене таке питання: скільки боїв потрібно для прокачки одної вітки танків до топа десь так з 4-5 рівня?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а от цікавить мене таке питання: скільки боїв потрібно для прокачки одної вітки танків до топа десь так з 4-5 рівня?

я батчата прокачав за 600 з гачечком боїв з премом починаючи 3 5-го левела.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

о_О такі вже ракі повигравали в Юбілейний маневрах ТТ о_О

Як з 45% перемог можна набити 2300 чистого опита... 3450 десь з ПА о_О

брєд

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...