Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Победа!

Бой: Аэродром 18 мая 2013 г. 8:21:29

Танк: Lorraine155 50

Получено опыта: 3 246 (x2 за первую победу в день)

Получено кредитов: 40 678

Достижения в бою: Знак класcности «Мастер»

Четвертий бій і Майстер =)

Опубліковано

Коритце в свій останній бій вперше порадувало за весь час гри на ньому (правда снаряди летіли куди їм хотілось, і в кінці бою то взагалі закінчились).

post-9074-0-38142000-1368909063_thumb.jp

Опубліковано

знов сьогоднi повна дупа ((((((((((((( блiн, ну не може так бути, щоб цiлий тиждень нормально граеш, перемоги чередуются з програшами, а потiм бац, й в тебе руки викривлюются й ти просто двойний зi всiх танкiв навiть зняти не можеш. Щось таки крутить варгеймiнг, мабуть таки треба знов на пiв року гру полишати, бо задовбало вже

Опубліковано

серед цих довбаних зливiв, я ще й так можу

w400_41735e4aa0f9429cc5b0a80709c3622f.jpg

оо, як тобі 13 90? вартий мук качання його? бо наразі маю 13 75 от думаю качати чи ні)

Опубліковано

Скіл противника 52%

Скіл нівелюється ВБРом, чи тебе ніколи не ногібав супротивник на 2 рівня менше? Тебе спасли 2 чудесні класично-ВБРівські рикошети від корпуса, які потенційно могли відправити тебе в ангар, ну і в кінці не дали йому тебе дожати - злив наздогнав і його.

Опубліковано

оо, як тобі 13 90? вартий мук качання його? бо наразі маю 13 75 от думаю качати чи ні)

я не люблю СТ i ЛТ, граю, бо качаю всi гiлки. Танчик цей правда, якщо в топi то реально гне, а в умiлих руках гне й не тiльки в топi. Те що в мене часом получается на цьому танку не е професiоналiзмом, в основному лише удача. Якщо тобi 1375 подобается то й цей сподобается, якщо ж нi то й нi, бо 1390 вiд 1375 вiдрiзняется лише бiльшим уроном й трохи бiльше ХП, а як був картоном то так i залишився

Опубліковано
90-тік просто адська машина роздавання плюх. Але якщо не пре 75, то краще взагалі далі гілку не качай, бо бетмен - це впринципі той же 90-тік, тільки трохи жирніший, а там ще й такий сарай, як лора перед ним.....
Опубліковано

Скіл противника 52%

Скіл нівелюється ВБРом, чи тебе ніколи не ногібав супротивник на 2 рівня менше? Тебе спасли 2 чудесні класично-ВБРівські рикошети від корпуса, які потенційно могли відправити тебе в ангар, ну і в кінці не дали йому тебе дожати - злив наздогнав і його.

Ну ви переоцінюєте ВБР (я йому на дві плюхи). А взагалі то злив завадив дожати мені його. Хоча, на початку, там був і ИС-7 і Лев - оці вже дійсно олені не захотіли (невміли) танкувати і обійшли мене. Думали ПТ сам впорається.

серед цих довбаних зливiв, я ще й так можу

w400_41735e4aa0f9429cc5b0a80709c3622f.jpg

13 90 можеш качати сміло, а от Лорейн - краще двійчи подумай, дуже сладна машина до застосування ( хоча до апа на 8 рівні - гнув).

Опубліковано

Ну ви переоцінюєте ВБР (я йому на дві плюхи). А взагалі то злив завадив дожати мені його. Хоча, на початку, там був і ИС-7 і Лев - оці вже дійсно олені не захотіли (невміли) танкувати і обійшли мене. Думали ПТ сам впорається.

Злив - то не тільки ВБРівські штучки, то ще "ракавоє стєчєніє обстоятєльств", не раз бачив таке що 12 чоловік злились а троє включили режим командної гри і доживають аж до того моменту коли їх заганяють в кут великими силами, і то чинять некислий супротив і заберають з собою пів-команди. В твоєму випадку командної гри ця трійця суперників не показала.

Взагалі даний випадок трохи класично-"раковий" - коли один 8 левел тримає 8, 10,10 левели тільки за рахунок того що ті бояться виїхати на плюху. Не вміють школяри продавлювати напрямки.

Лорейн - краще двійчи подумай, дуже сладна машина до застосування ( хоча до апа на 8 рівні - гнув).

Чесно кажучи особливої різниці не відчув з апом на 9 левел, як була специфічно-складною так і залишилась, кому складно було нею воювати на 8 левелі то і на 9 так само буде, з левелом розміри корпуса і бронювання не змінилось, а це основні мінуси даного танка - поцілити легко, пробити ще легше. На ній треба шакалити - заходити ззаду до "зайнятого" суперника, нападати вдвох і тп.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...