Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Та я й думав викачати його і прописати в ангарі.Найулюбленіший мій танк в реалі.Харизма.Буду звикати і жувати кактус.Також ИСа взяв по акції.Але на нього навіть екіпаж не брав,стоїть в ангарі.Він як,в порівнянні з Тигром?

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Він як,в порівнянні з Тигром?

кака

не згоден, тигр горить як факел, за бій можна підпалити одного і тогож танка 2 рази.

мені в топі ис подобаєтся, а ис-3 просто цяцька, топ танк, його борти витримують все, тільки великий мінус - це вертикальні наводкі в нього дуже страждають

це ще без акції, класний бій був)

post-9327-0-38821600-1367518939_thumb.jp

Опубліковано

тигр горить як факел, за бій можна підпалити одного і тогож танка 2 рази.

хз за свої 178 боїв горів раза 4 а згорав десь раз...

Опубліковано

lerov, степінь за 3,1 к дамага? Тьху на вас, я сьогодні на ІС-3 більше 4к набивав, і пару раз більше трьох, і ніфіга не давали.

ну по-перше: він ще трошки насвітив

по-друге: є різниця, надамажив ти по чужому світлу чи по свому

третє: знак дається за середній максимальний опит .... а на ИС-3 більше грають (+ ротні бої)

в мене в самого на ИС-3 мастер (5+к дамага + трохи насвітив) 2+к опита - власний рекорд

Plum, і все рівно ИС-3 до мене в ангар повернувся, і тепер я вже його не продам ніколи! Гарна машина. На КВ-5 викачав екіпажи всім своїм ТТ, тепер вони непагано їздіють :)

а як ти на КВ5 радистів качаєш?

Опубліковано

Хто проходив 'Тигр'а?Поділіться враженнями,тактикою.Щось не айс він мені.Взяв по акції.Пуха зачьот звісно,а от з бронею пічаль пічальна.Думав він крепший.Тай балансить його зовсім паршиво.

Тримаю в ангарі як історичний танк,дуже не везучій,важко ним воювати-боеуклад вічний і горить.Але граю :),в ближньому якщо пхатись вмієш то можна и ис3 навалять :)

Опубліковано

Хто проходив 'Тигр'а?Поділіться враженнями,тактикою.Щось не айс він мені.Взяв по акції.Пуха зачьот звісно,а от з бронею пічаль пічальна.Думав він крепший.Тай балансить його зовсім паршиво.

Тримаю в ангарі як історичний танк,дуже не везучій,важко ним воювати-боеуклад вічний і горить.Але граю :),в ближньому якщо пхатись вмієш то можна и ис3 навалять :)

тигром ис-3? невірю в такі казки)

Опубліковано

Тигр спокійно пробиває з переду і люк ис-3.Бачів як і КВ-5 накідували Тигром,крутиться він доволі не погано,ну зрозуміло що грають по-різному.

Опубліковано

правда один мудень на т29 лiз поперед носа, щоб леопарда !! забити, за що отримав вiд мене спочатку випадково (бо попав на лiнiю вогню) а потiм спецiально, плюху, хоча воiна таки взяв я бо останню арту добив, хоча деякi оленi кричали менi воiна не давати, бо *вiдiте лi* *не достоiн* , ога, на 1390 i *не достоiн*

w400_dfa40fcde0247325056e7718633d4567.jpg

Опубліковано

його ж вбивають по 10 раз за бій

в мене досвід і вміння всіх членів екіпажу качаються одночасно і рівномірно, з різницею в бій-два-три. Радист теж.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...