Перейти до змісту

Посоветуйте для ноутбука: SD карта или USB drive?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

У меня ноутбук, надумал немного расширить память и тут вопрос: что лучше купить SD карту (http://rozetka.com.ua/ru/products/details/110334/index.html) или же мини- флешку (невидимку) (http://rozetka.com.ua/verbatium_usb_drive_16gb_store_n_go_netbook/p147654/) ???

Опубліковано

Купити вінт більшого об'єму - можна, от тільки шкода потім старий вінт викидувати, бо продати його буде нереально...

Опубліковано

Купити вінт більшого об'єму - можна, от тільки шкода потім старий вінт викидувати, бо продати його буде нереально...

вай?

Опубліковано

А навіщо викидувати, купуєш зовнішній кармана і користуєся на здоров'я :_04:

Опубліковано

вибачаюсь за не скромне питання - скількі гіг вінт має в ноуті? Бо розширяти память флешками.......

Опубліковано

Має ноут 80 гіг. Що скажете щодо ССД, який оптимальний його обсяг? На розетці помітив, що на ССД на 128 гиг просять як за звичайний вінчестр на 500гіг ,кен 16мб,7200об/хв...

Опубліковано

Велика швидкість, SSD надасть друге дихання будь-якому комп'ютеру. Мале споживання енергії, розряджатиметься довше.

Опубліковано

якшо носити з собою, то або встроїти карман замість різака і в нього вінт, або хіба шо флешки, якшо не треба великої швидкості зчитування.

USB якось надійніше, як на мене.

Опубліковано

надумал немного расширить память

Має ноут 80 гіг.

ССД на 128 гиг просять як за звичайний вінчестр на 500гіг

купи не тримається.... Якщо розширити пам'яті (додати дискового постору) то взяти 500 гіг до ноута. Якщо пришвидшити роботу - то ССД. (+ додати ОЗУ не завадить, якщо менше 1Гб).

1) Модель (ноута) вінта в студію!

2) можна буде щось радити, може справді вінт ІДЕ, а чоловік хоче ССд, а він явно не ІДЕ а САТА. : )

Ну і перд першим пунктом я не зрозумів. Вам шашечки или ехать?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...