Перейти до змісту

Про файли підкачки замовте слово

Will

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Отож, незважаючи на такий пафосний заголовок, ситуація набагато буденніша і простіша. Проблема полягає в наступному. Після апгрейду системи вирішив файл підкачки перекинути з диску C на новий (благо, місця там вистачає). Мой компьютер - Свойства - ... - Виртуальная память. Поставив в диску C "Без файла подкачки". Клацнув по більшому вінту, вибрав "Особый размер" і поставив 4000. Після цього система сказала, що для того щоб зміни набули чинності, треба перезавантажитись, що я і зробив. В результаті маємо ситуацію: на новому жорсткому з’явився файл підкачки на 2 Гб, але і з старого місця він нікуди не зник. Отож, тепер їх два. Старий не видаляється і анлокер підказує, що файл зайнятий системою.

Питання наступні - хто винен і що робити?

Опубліковано

А "Примінити" натиснув? Воно якось не з першого разу запам"ятовує.

тоді б не було запиту про перезавантаження

до тс: а ще раз пробував те саме зробити?

Опубліковано

стоїть 7?

в сімці файл підкачки є навіть якщо виключити йог опримусово.

і він рівняється розміру ОП.

а все що ви ставите в настройках йде вже як додатковий файл підкачкі

якось так)

Опубліковано
стоїть 7?

ні, windows xp. sp3, якщо суттєво.

а ще раз пробував те саме зробити?

вже двічі робив. йому якось паралельно...

fat32, ntfs?

ntfs

Опубліковано

Ви будете сміятись. Але після того, як вінда кілька разів вилетіла в синій екран (я так і не догнав чому), мені вдалось видалити файл підкачки на системному диску, а той інший таки став розміром в 4 Гб.

Нєісповєдіми дєла твої, віндовс!

Опубліковано

Тобі треба було спочатку зменшити розмір до 0 (поставити 0-0)

Потім зберегти зміни, а потім вже без файлу подкачки ставити.

А взагалі якщо є 2 гіг памяті і більше на Win Xp, то можно і без нього, імхо. Якщо не грузиш систему фотошопами і ін. важкими прогами, то навіть бажано.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...