Перейти до змісту

Wi-Fi роутер від Київстара

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Власне, цікавить даний сабж. Варто брати, чи краще викласти +100 грн і купити щось від Асуса, ДЛінка, і т.п ?

Вимоги: стабільна робота по LAN і хороший швидкий канал по WiFi (тариф на 80 мбіт-сек).

Ще, цікавить чи можна його перепрошити на якийсь DD-WRT (якщо надумаю під іншого провайдера). Може хтось практикував схожі маніпуляції, буду радий відгукам.

Опубліковано

З січня місяця юзаю сабж TP-link TL-WR741ND як для проводного, так і для безпровідного інету на 100Мбіт - польот нормальний. ЗачємПлатітьБольше.

Опубліковано

З січня місяця юзаю сабж TP-link TL-WR741ND як для проводного, так і для безпровідного інету на 100Мбіт - польот нормальний. ЗачємПлатітьБольше.

скільки мегабіт по вай-фаю дає?

чи пробували настроїти його як точку доступу (як у DLinka) ?

Опубліковано

Хороший роутер, працює стабільно, варто брати. Шкода, що його не можна замовити вдруге і знову підключити послугу "роутер". Я вже раз його брав рік тому, і ще раз був би не проти отримати знижку :)

Опубліковано

якось ніколи спеціально не засєкав. мюторрент максимальну середню за останніх скачаних торентів з 20 показує 4,7 МБ/с..........

не зрозумів питання. Як писав вище, до роутера кабелем під'єднано стаціонарний комп, через Wi-Fi - ноут.
Опубліковано

Цей роутер май на борту Wi-Fi стандарту N150 - максимальна його швидкість по Wi-Fi - 50Мегабіт/сек - тобто закачка орієнтовно 5,5 мегабайт/сек.

На практиці працює до 5 бегабайт/сек - 4,5-4,7.

По лану на моїх 60 мегабітах працює на всі 60. Я думаю що і 80 видасть як треба.

Опубліковано

якось ніколи спеціально не засєкав. мюторрент максимальну середню за останніх скачаних торентів з 20 показує 4,7 МБ/с..........

не зрозумів питання. Як писав вище, до роутера кабелем під'єднано стаціонарний комп, через Wi-Fi - ноут.

У длінків є класна опція "AP mode". Включаєш її і роутер перетворюється на "тупий" свіч з вайфайкою. Що прийшло в один з портів - пішло через інакші і через вайфай. У тплінків з таким дуже туго. На разі маю дір-300, старої ревізії, чудово працює в такому режимі, проте швидкість по вайфаю не більше 20-ти мегабіт. От і придивляюся до чогось інакшого, з режимом точки доступу і більшою швидкістю вафлі. Тому і питаю.

Опубліковано

Роутер хорош, уже 3 месяца юзаю, но было бы не плохо, если б производитель делал антенку побольше...

Опубліковано

Звичайно його брати, навіщо платити більше..?

Він вам за 10 місяців обійдеться взагалі задарма, ось в мене друг взяв такий декілька днів тому, оскільки придбав ноутбук - задоволений, але ось на Л.Українки не було чомусь, сказали чекати до понеділка, на Дубнівській був у наявності...

Опубліковано

У длінків є класна опція "AP mode". Включаєш її і роутер перетворюється на "тупий" свіч з вайфайкою. Що прийшло в один з портів - пішло через інакші і через вайфай. У тплінків з таким дуже туго. На разі маю дір-300, старої ревізії, чудово працює в такому режимі, проте швидкість по вайфаю не більше 20-ти мегабіт. От і придивляюся до чогось інакшого, з режимом точки доступу і більшою швидкістю вафлі. Тому і питаю.

А для чого тобі з роутера робити точку доступа?

Навпаки краще щоб роутером працював. І роздавати зможеш, і НАТ лишній - лишній захист від вторжень.

Опубліковано

А для чого тобі з роутера робити точку доступа?

Навпаки краще щоб роутером працював. І роздавати зможеш, і НАТ лишній - лишній захист від вторжень.

у кожного свої заморочки. роутер з натом в мене є - freebsd. мені тре вай-фай швидкий, і свіч на пару портів. Щоб вкупі і недорого.

але це все оффтоп. тема про тплінк 741-й. і питання в тому чи може він працювати як точка доступу.

Опубліковано

але це все оффтоп. тема про тплінк 741-й. і питання в тому чи може він працювати як точка доступу.

Може.

Потрібно в ньому вимкнути DHCP на LAN і поставити будь-яку ІР, якої нема в мережі.

Використовувати тільки LAN порти.

Як результат маємо 4х портовий свіч з Wi-Fi.

Опубліковано

Як і обіцяв відписуюсь.

В налашутваннях даного роутера немає налаштування точки доступу.

Але завжди можна зробити, як каже Tum@n.

Опубліковано

якщо кому буде цікаво: київстарівський роутер, 4-ї ревізії, прошитий openwrt , в режимі точки доступу (всі інтерфейси в бріджі, інші опції відключено), дав по вай-фаю 80 мегабіт (закачка тоталом по локалці, ноутом з підтримкою n технологій).

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...