Перейти до змісту

Subaru

vanus

Рекомендовані повідомлення

• Адміністратори
Опубліковано
Відгукніться прихильники (і власники) Субару.

Як вам ваша машина?

Де обслуговуєтесь?

Машина класна.

Як сказав мій знайомий поки не зв"язався з континіумом їздив на субару

а тепер на галімому мерсі :angry:

Опубліковано

А ще якщо нова, то голова років 10 боліти не буде, гловне вчасно проводити профілактику, лити людське масло, ну хіба що проблеми по підвісці можуть бути ( і будуть, ніяка машина не витримає стільки років по нашим дорогам). А просте тех. обслуговування можна зробити на будь-якій людській СТО

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Албацы вы, ДЭУ уже нету, уже есть Шевролет, и не такой уже отстой это дэу, а шевролет лачетти, и Авэо, это тоже Дэу, только брэнд поменяли

Опубліковано

Не шевролет а Шевроле це поперше, а по друге Деу є просто воно відмовилось від заводу ЗАЗ.

Шевроле має багато своїх напрацювань і я сумніваюсь що вониб брали просто міняли лички на такому отстоїї як деу.

• Адміністратори
Опубліковано
Не шевролет а Шевроле це поперше, а по друге Деу є просто воно відмовилось від заводу ЗАЗ.

Шевроле має багато своїх напрацювань і я сумніваюсь що вониб брали просто міняли лички на такому отстоїї як деу.

ЛовЕнд клас треба всім.

То му як не дорого і обє'ми великі.

от і заробляють.

Опубліковано

Шевроле, Шевролет или Шевролёт головне, що всі зрозуміли про що ведеться мова. Напрацювання звичайно є, змінили дизайн та кузов, двигуни на Авео стоять ті самі що й на ланосах ( доречі перша назва ш. Авео була Калос, але її змінили враховуючи слов"янські особливості:-) ). За 13 з лшнм штук маєш нову тачку, економічну тачку з ейр бегами, повним електропакетом, абсом, гідропідсилювачом, кондиціонером і т.д. А прикінь скільки буде коштувати .... ну хай навіть Фольксваген з таким же конфігом.... От і маєш відносний недорогий новий автомобіль з майже з повним фаршом, і щодо мене, то я краще візьму новий Авео, ніж десятирічну БМВ за такою ж ціною.

Опубліковано

Все рівно Ланос дас іст фантастіш, асссобіннно зовнішній вигляд...такий собі граціозний. А салон....просто ляля. Просторий, ергономічний, легко чиститься. Підвіска надійна, мотор бомба, рулю що .... ну да ладно

Опубліковано
Все рівно Ланос дас іст фантастіш, асссобіннно зовнішній вигляд...такий собі граціозний. А салон....просто ляля. Просторий, ергономічний, легко чиститься. Підвіска надійна, мотор бомба, рулю що .... ну да ладно

<{POST_SNAPBACK}>

Нормальні пацани почали з субару закінчили деуоо аля шевроле :) Требуло топік назвати автомобілі якими ми їздимо і якими хотілиб їздити. Я в основному на роботі їзджу девяткою до неї в мене особливо нарікань немає (гримілаб тільки поменше), але ж хочеться субару оутбек!!! :)

Опубліковано

Хтось знаэ про якийсь цiкавий сайт субару крiм www.subaru.ua, www.subaru.com.ua

Хочиться приукрасити свою машинку

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...