Перейти до змісту

Регионал - журналисту: Чудо в перьях приехало. Долбо*б. Видео

gonschik

Рекомендовані повідомлення

Культура

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Непугане донецьке би...ло!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скотина !!! І таких ми вибираємо...

Кожен народ має владу,на яку заслуговує.Все просто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Журналист тоже не гений. Он че, хер с горы, чтобы для него все шепотом разговаривали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Журналист тоже не гений. Он че, хер с горы, чтобы для него все шепотом разговаривали.

Журналіст по-людськи попросив тихіше, а у відповідь почув образи якогось неандертальця. Він же не сказав: "С*ка завали е*ало".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Культура

Хороший сюжет у цього журналіста вийшов, він напевно і не надіявся такий хіт записати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То ще журналіст легко відбувся...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То ще журналіст легко відбувся...

Не кажи "гоп", поки не перескочиш...

Ще не відомо чи вже відбувся, чи ще йому (не дай Бог) це відео аукнеться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Журналісти теж наглі морди бувають, він можливо справи вирішував державні по телефону =))), а тут якийсь журналіст просить його говорити тихіше. Амбіції звісно зіграли свою роль, а цікаво як б ви поступили на його місці...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цікаво як б ви поступили на його місці...

Все те ж саме, навіть якщо таким же тоном, можна сказати іншими словами, нікого не ображаючи.

А можна і на тон тихіше: чем више тон разговора - тем ниже его уровень)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Амбіції звісно зіграли свою роль

амбіції :), це бикування, палкий привіт з буремної рекетирської молодості. Тоді, правда, боролись за сфери впливу\діяльності, а зараз - недоторканий депутатішка, проте голова вже ремонту не піддасться...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"how can we win when fools can be kings" ©Muse

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Людині, яка ображається, чи дратується. чи матюкається - нема чого йти в політику.

Журналіст ,,посмів,, звернутись до Мєлі, той назвав його ,,чудом в пєрях, тобто пєтухом,, Після такого будь який блатний мусить схопитись за ніж,пістолет і т.д.

Журналіст схопився за камеру.От тоді вже Мєля погнав по повній.

Бандюк- с

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цікаво як б ви поступили на його місці...

Все те ж саме, навіть якщо таким же тоном, можна сказати іншими словами, нікого не ображаючи.

А можна і на тон тихіше: чем више тон разговора - тем ниже его уровень)))

Про рівень вихованості депутатів вже ніхто не має сумнівів. Впринципі всі б зробили теж саме тільки по своєму (хто культурніше а хто по лицю міг влупити і камеру розбити)

амбіції :), це бикування, палкий привіт з бурмної рекетирської молодості. Тоді, правда, боролись за сфери впливу\діяльності, а зараз - недоторканий депутатішка, проте голова вже ремонту не піддасться...

Амбіції можна проявляти різними шляхами... В нього чит є "GOD" от він його і юзає)))) Як в колись кожен в ГТА безпредел творив)))

Але я його не виправдовую, просто розумію чому він так поводиться)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звичка з бандитської молодості.

Інакше він просто не вміє.

Бачив учора цей сюжет по ТВ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звичка з бандитської молодості.

Інакше він просто не вміє.

Не хоче вміти.

Лінь переписувати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З кожним днем все більше і більше "хочеться взять в руки автомат и розрядить обстановку"!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це типова культура поведінки цього бандитського стада, яке називає себе "праффесіаналамі"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так и хочется сказать Мельнику от имени журналистов словами Гоши Куценко из культового кино "Мама, не горюй": "Братан, слушай, давай ты на зоне быковать будешь?"
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А йому пох*:

"Регіонал"-хам заявив, що його спровокували. Керівництво не покарає

Депутат Верховної Ради Криму Олександр Мельник заявляє, що журналіст його спровокував – і тому він "спалахнув", про що шкодує.

Про це депутат заявив "Новому Регіону", коментуючи відео, на якому видно, як Мельник ображає журналіста за прохання не заважати записувати стенд-ап у коридорі кримського парламенту.

"Я вийшов із сесійної зали в коридор, щоб відповісти на терміновий телефонний дзвінок. Боковим зором я бачив, що стоїть якась камера, а між собою розмовляють оператор і журналіст. При цьому журналіст до мене кілька разів грубо звернувся – між іншим, він усе це вирізав із відео, вирвавши з контексту те, що йому було потрібно", - заявив "регіонал".

"Він мені в досить грубій формі сказав "Тихіше, тут записують". Я, звісно, шкодую, що так спалахнув, але такого провокаційного хамства від журналіста я не очікував", - сказав Мельник.

"Потім він кілька разів запитав "Ви мені погрожуєте?" і тричі просив оператора записувати. Я протягом двох хвилин, може, дещо експресивно намагався йому пояснити, що це він повинен дотримуватися прийнятих у Верховній Раді правил", - заявив депутат.

За словами Мельника, він не знав, яку телекомпанію представляє Шевкет Ганієв.

"Я шанобливо ставлюся до журналістів, дуже багатьох знаю, і я не хотів би, щоб ті люди, які свідомо ініціювали викиди цього бруду в пресу, намагалися корпоративно звинуватити мене в недружелюбності до всіх журналістів", - заявив "регіонал".

"Я не ображав усіх журналістів, я мав на увазі конкретну людину, яка порушила регламент і правила акредитації й просто мене як депутата Верховної Ради спровокувала. Це в жодному разі не стосується інших журналістів", - додав Мельник.

У свою чергу, заступник голови фракції Партії регіонів у Верховній Раді Михайло Чечетов заявив, що керівництво партії не буде давати оцінку поведінці Мельника.

"У нас партія як називається? Правильно, "регіонів" – це ключове слово. Інцидент стався де? На Марсі, на Місяці? Ні! У Криму! У чому сила нашої партії? Чому нас не можна перемогти? Тому що ми не перетягаємо вирішення питань у Київ", - сказав він.

"Тому низова партійна організація спочатку дає оцінку. У Криму сильна партійна організація, жоден чужий не пройшов, ми виграли вчисту. Тому вона подивиться помийну яму – інтернет (саме такою ямою, зливним бачком він є) – якщо вважатиме за потрібне дати оцінку людині, то вона це зробить", - заявив Чечетов.

"Там у нас могутня організація, тому в цій ситуації в неї вистачить своїх можливостей дати відповідну оцінку. Тому питання не варте виїденого яйця!", - упевнений він.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У чому сила нашої партії? Чому нас не можна перемогти? Тому що ми не перетягаємо вирішення питань у Київ", - сказав він.

Тобто, якщо регіонал десь в Криму застрелить людину, їм у Києві теж буде пох? А як приклад, навіть у Союзі ж бути в КПРС означало мати якусь відповідальність. І не було різниці, чи ти в Криму, чи ти в Києві.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...