Перейти до змісту

9 Донецкий "Шахтер" опозорился на всю Европу: "Развели, как котят".


Anatoliy313

Рекомендовані повідомлення

Донецкий "Шахтер" опозорился на всю Европу: "Развели, как котят". + ВИДЕО

Вот как описал в своем блоге скандальную ситуацию известный спортивный журналист Артем Франков:

"Сразу говорю: никоим образом не оспариваю, что "Шахтер" на голову, если не на две сильнее датчан (заметьте, написал еще до того, как хозяев раскатали в тонкий блин). Но на фига же так?! Затем следующий вопрос на понимание: кто-то полагает, что игроки "Шахтера" поступили правильно, забив этот мяч? Ой, попал "Шахтер"... Ой, проявил себя европейской командой. А помните, как Мирча Луческу разорялся, когда "Барселона" не вернула мяч из аута в Донецке?!Однако если чисто практически: да, нужно пропускать в ответ; но ведь это указание должен кто-то дать; главный тренер?! А кто...Насколько вероятно, что Луче или Срна мог среагировать?! Не знаю! Не знаю. Ладно, пусть они сами всё расскажут. Боюсь, что в стане "Шахтера" крайне мало людей, которые понимают, что они натворили. А ведь могли так подняться, пропустив спецом!!! Теперь же Европа будет говорить о другом и в лучшем случае пожимать плечами".

Впрочем, "Шахтер", выражаясь терминологией однопартийца президента горняков Михаила Чечетова, "развел соперников, как котят" и вышел в следующий раунд Лиги Чемпионов

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну такі да :)

і з другої сторони - а чому б і не забити?

выражаясь терминологией однопартийна президента горняков Михаила Чечетова - "без лоха и жизнь плоха"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звісно ситуація двояка. Не забивши, могли програти (хто зна що було б із духом команди) і було б більше проблем із виходом з групи. Тобто з цього боку првильно що забили (в цьому світі кожен сам за себе...ну ви зрозуміли). З іншого ж боку, ну забили гол, ну "упозорились". Але що б вони не зробили, хорошого чи поганого, відповідати або жирувати їм, а не нам чи вам. Тобто удар приймуть вони на себе.

Нас це ніяким боком не.... моя така дума )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Енді, це ж данєцкіє! фу-фу-фу.. Волинь, Карпати, Говерла ну і ще ті шо в вишиванках бігають..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

аргентина радіє, коли марадона забиває рукою, звичайно ж це фейр плей, ніхто не сумнівається :)

великобританія радіє, коли тері вибиває мяч з-за лінії воріт - і це теж фейр плей - ну а як?

в матчі з шахарем була зовсім інша ситуація, яку не можна порівнювати з описаними вище. Все це були просто суддівські помилки і принципи fair play до цього зовсім не мають відношення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

проблема не стільки в тому, що забили (забили, то дуже добре), а в тому, що не зіграли в ферплай і не дали забити у відповідь (хоча, вроді, спробували таке зробити. тільки Степанеко мяч забрав, а інші не дали дограти епізод (навіть, якщо Степаненко і помилився)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У футбольних правилах нічого не сказано, що гравець не має забивати гол, коли отримує мяч.Якщо не так, то хай тоді суддя по принципу фейр плей віддає мяч потерпілій стороні для введення в гру, тоді не буде ніяких непорозумінь.

Нема прощо говорити, так розвели про фейрплей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут заговорили про патріотизм ... Вважаю що Україна значно більше виграла б якби Шахтар дозволив би команді суперника провести гол. Думаю що всі вболівальники данської команди чудово розуміли що Щахтар на дві, а то й на три голови сильніший. І виправивши таким чином свою помилку гравці Шахтаря показали б себе не лише сильною командою, а й благородною. А це викликало б набагато більше поваги до України, ніж вона отримала від суперечливих дій Адріано. І сумніваюся, що якби після цього данці програли б 2 : 28 хтось з їхніх уболівальників сказав би криве слово в сторону Шахтаря чи України.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю, що якщо постаратися то можна знайти такі відео і з 30-их років минулого століття, і з 50-их ... Суть не в часі, а в тому чи здатна команда, чи хтось з її гравеців, поставити справедливість чи порядність, особливо в грі з слабшою командою, вище власних амбіцій. Цікаво чи зміг би хтось з гравців Шахтаря зробити так само?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бачиш, навіть ти, наскільки я зрозумів палкий вболівальник Шахтаря не можеш впевнено сказати, що команда здатна на Вчинок ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все це були просто суддівські помилки і принципи fair play до цього зовсім не мають відношення.

ну то після цієї

великобританія радіє, коли тері вибиває мяч з-за лінії воріт - і це теж фейр плей - ну а як?

ситуації англійці мали у відповідь спеціально пропустити. І був би збережений фейрплейний статус-кво.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Vadimm, Абсолютно ні. Типова суддівська помилка. До fair play ніякого відношення не має. І зверни увагу, претензії тоді були до судді, а не до команди.

nd_, Особисто я вболівальник Шахтаря. Вболівав за нього навіть тоді коли в матчі з Динамо К чув як донецькі фани скандували "Бей хохлов!", але скажу чесно, дивитися той епізод в матчі з Нордшеландом мені було огидно. Настрій спортили на всю гру ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і казочки про "фейр плей", "порядність" і, особливо, "справедливість"

особливо коли мова йде про кілька додаткових мільйонів євро преміальних - за вихід з групи і за наступні матчі.

Я взагалі не зрозумів - де тут порушення фейр плей? Гол забили в межах правил? Якщо не в межах то чого суддя його зарахував?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Опозорились да... і дружньо не зупинились щоб пропустити да...але таки пропустили...і потім ше накидали... і на голову вище як було сказано...

ВИБАЧИЛИСЬ... признали свою вину..

а Європа шо Європа.... потрандить і забуде.... ніби нема про шо говорити.... Он завтра якийсь черговий мудак поставить намальоване пенальті або не зарахує чистий гол... є про шо гвоорить... До речі відеоповтори пора б давно...сцуки...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фігня то всьо. Немає справедливості. І футбольної в тому числі. На місці Адріано можна вибачитись (що він вже зробив) і говорити: "Мессі так само робить, а ви йому Золоті м'ячі даєте".

Марадонна забив рукою - о, молодець, рука Бога. Анрі забив в плей-офф до ЧС2010 в матчі французів з ірландцями, тоже не по-феєрплейному - ну, треба ж нам було якось забити (тоді м'яч був важливий). Взагалі, дивне це правило - правило принципів "fair play". Ще одне з цих правил - вибивати м'яч в аут, якщо гравець суперника лежить на газоні і йому потрібна допомога. Знаєте, скільки в них відсотків симулювання (Майкл Оуен, не так давно, сказав, що в 95 випадків зі 100 гравці симулюють і можуть втриматись на ногах при боротьбі в штрафній)? Пам'ятаєте, як Алієв в матчі Ліги чемпіонів з лондонським Арсеналом лежав на газані і симулював біль, а коли м'яч поруч пролітав, то встав, побіг за круглим, дивним чином зцілившись (здається, жовту картку тоді отримав)?

Поговоримо і забудемо.

Відеоповтори треба, а то нам набридли ці намагання покладатися на функції людського організму і перодичне збільшення кількості арбітрів (якщо так далі - то в їх скоро буде як ціла команда). Якщо немає відеоповторів, то, значить, це вигідно FIFA

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ги -ги , Алієв тоді отрима жовту за те , що наступив судді спєцом на ногу, ну і ще там говорив йому різні речі на ощєпанятном.

Взагалі вся ця суперечка стара,як світ- хто переможе, коли бються джентельмен та хуліган.

Гра то забудеться, а результат залищиться , і Шахта набагато більше прославить Україну, здобувши який трофей.Плюс залікові бали в рейтинг.

Просто донецькі більше заряджені на результат ,ніж західняки скажімо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Увесь цей шум через точно не визначенні правила феєрплей. Як на мене, на полі є суддя, він і повинен вирішувати: якщо гравець лежить і йому потрібна допомога - свисни і поклич медиків; якщо спірний м'яч - віддати команді, яка володіла ним до порушення правил. Все повинно бути за командою арбітра, тоді буде порядок на полі і не буде таких кумедних і суперечливих випадків.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз ФІФА активно пропагує ці самі правила "Чесної гри". І не дарма УЄФА порушило дисциплінарну справу по даному факту проти Л.Адріано і завтра буде рішення. Але в лінку порушені досить слушні питання.

Мені цікаво, а як зараз будуть арбітри в Європі судити в матчах з ШД? Певно, будуть чекати рішення від УЄФА.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...