Перейти до змісту

Гості-татари

bodia88888

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Тільки що подзвонили друзі з Мінська - завтра в 10-00 будуть в мене.

Порадьте культурну програму. Замок, підземелля, музей волинської ікони, оглядовий майданчик. Що ще можна сябрам-друзям показати в нашому місті?

Бари-ресторани, самогонка вдома це буде...

Що ще???

Опубліковано

Oksana04, після Брестської крепості, в 2004 році(нюанси турпохода я вже в якійсь темі описував) Адреналін - аут. Але як варіянт.

Мо в той ліс законахих (чи як там його) зїздити? Але часу багато займе.

ПС. Блін, тоже придумали, на одинь день приїхати! Де ж вони були з п"ятниці)))????

Опубліковано

Льодом також не здивуєш, в них хокей на вищьом уровні.

Блін, во засада!

ПС. А мо зразу батіної 54% по п"ять- вісім стопок і спати?))

Опубліковано

Ви хоча б загалом опишіть коло інтересів гостей

Можна на ТИ.

Як тобі сказати? Нормальні, білі люди (30-32 вік) і т.д. І в театр сходити, і по 50 тяпнути (+ семушкою закусити, в молодості так було)

Тут прощє, як кажуть. А то місяць назад німцю приходилось шпрехати. Ото кіно було :_07:

Опубліковано
....
Я й не пропонувала нічого, просто згадала, що темку з подібною проблемою бачила - дала посилання по принципу а раптом там щось корисне?))). От і все. Правда, шкода, що не допомогла.
Опубліковано

Нормальні, білі люди (30-32 вік) і т.д. І в театр сходити, і по 50 тяпнути

Серед луцьких друзів підбери веселу, ерудовану людину (чоловічої чи жіночої статі). Луцьк - не Львів, не Краків чи Відень, нажаль. Але спершу пройдіться центром, зайдіть на каву. Далі прогулянка старим містом (замок і т.д.). Хороший обід. Більярд. Якщо це все буде супроводжуватися різними історіями, анекдотами, жартами, гостям має сподобатися.

P.S. Прохання дописувачів утриматися від коментування "... чи жіночої статі".

Опубліковано

Якщо в Луцьку забракне атракціонів, то можна гостей (за наявності власного транс. засобу) звозити десь далі у Володимир-Вол., Олику, Берестнчко, Тараканів ітд та показати (самому побачити, якщо не був) і ознайомити з тамтешніми пам'ятками.

Опубліковано

Зазвичай, друзі-білоруси відвідують у нас гіпермаркет "Епіцентр", "Нова Лінія" та "Наш Край" на Шевченка. Ну і ще "Ювант".

Щодо визначних місць (достопримітностей) - тонавіть не знаю. По центру процтися в парк спуститися, замок, Старе місто.

Опубліковано

"Товарищ, товарищ, вы куда ? Вы нам срываете мероприятие ! Сейчас у нас по плану встреча с рабочими путиловского завода !"

Це я до того, що може не потрібно настільки загружати гостей і себе, можливо гостям цього і не потрібно.

А то получиться що повернувшись у Мінськ вони вам напишуть типу - "Все було класно, але знову ми не змогли нормально поговорити ..."

Коротка прогулянка старим містом (нікого ви ним не здивуєте) і швиденько за стіл , а за столом як відомо час летить шалено )))

Опубліковано

Звіт.

З"їздили в Рокині. Невеличка екскурсія по території музею, фотосесія, привал в курені.

Так як Старе місто вони пам"ятають, а часу обмаль було, поїхали в Адреналін. дуже сподобався автомат один. Не пам"ятаю назву (суть - тримаєш штучку в рука схожу на мексиканську шапку і щосили ковбасиш пластикову шайбочку). А на останок - ТИР! АК, СВД, вінчестер - для хлопцив, мєлкашка - для дзяучат.

Під завісу - футбол, сауна.

На наступний раз спланували до Львіва. + наші "козацькі" стежки.

Опубліковано

Не пам"ятаю назву (суть - тримаєш штучку в рука схожу на мексиканську шапку і щосили ковбасиш пластикову шайбочку).

Аеро-хокей.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...