borec Posted November 22, 2012 Share Posted November 22, 2012 Странные Вы, девушки! Долгие годы вы тратите время и деньги на то, чтобы жиреть и жаловаться на жизнь! Половина зарплаты уходит на походы по фаст-фудам, а вторая на одежду, которая скрывала бы ненавистные складки жира! При этом вам жалко денег на простую человеческую еду, а тем более на спортзал или услуги тренера! А мне вот, например, не понятно, зачем нарасчивать ногти и ресницы, если у вас жир даже через одежду видно? Ни один мужчина не смотрит на ваши ногти!!! Запишитесь пожалуйста в спортзал! Стоит столько же, а эффект гораздо сильнее! И хватит жаловаться на мужчин! Они сделают для Вас все, если вы будете их привлекать! И еще небольшая просьба - если вы не хотите изменить свою жизнь, похудеть, приобрести уверенность в себе, то, пожалуйста не шипите на тех, кто смог это сделать и сейчас, стоя у зеркала, довольно разглядывает свою подтянутую и изящную фигуру! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickel Posted November 22, 2012 Share Posted November 22, 2012 Шо, апьять не дала? Випереджаючи події: Нє, на спаринг до тебе не прийду Link to comment Share on other sites More sharing options...
borec Posted November 22, 2012 Author Share Posted November 22, 2012 Шо, апьять не дала? Видно, хто про що думає! Жаль що на спаринг не прийдеш, трішки мізки б тобі підрихтував Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickel Posted November 22, 2012 Share Posted November 22, 2012 Жаль що на спаринг не прийдеш, трішки мізки б тобі підрихтував Ми просто будемо не в рівних умовах: якщо я прийду, то тобі буде що рихтувати, а мені - ні. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serg Posted November 22, 2012 Share Posted November 22, 2012 Така тєма і всього одна фотка! маловато! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serpent Posted November 22, 2012 Share Posted November 22, 2012 borec, от просто цікаво. Якщо твоя супутниця життя, мати твоєї дитини, дозволить собі пару лишніх кг і відмовиться скидати, мотивуючи це тим, що подобається собі такою як є, ти їй помахаєш ручкою і почнеш пошук більш "спортивної" дами? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vetalforever Posted November 22, 2012 Share Posted November 22, 2012 Поважаю МВС і СБУ, але скажи, друже, про шо тема? Тобі не всеодно? Знайди свою і ліпи з неї чого душа бажає.Чемп, поїдь на міжнародні, там твої суперники, а не на інтернет форумі. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vampirich Posted November 22, 2012 Share Posted November 22, 2012 borec, дівчина твоєї мрії виглядає якось так? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vetalforever Posted November 22, 2012 Share Posted November 22, 2012 Жесть. І така родить дитину? Да ніколи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted November 22, 2012 Share Posted November 22, 2012 Жаль що на спаринг не прийдеш, трішки мізки б тобі підрихтував Ми просто будемо не в рівних умовах: якщо я прийду, то тобі буде що рихтувати, а мені - ні. Аплодую стоячи!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kusya Posted November 22, 2012 Share Posted November 22, 2012 Аналогічно: навіщо біцепси качать пацанам, якщо мізків нема Link to comment Share on other sites More sharing options...
borec Posted November 22, 2012 Author Share Posted November 22, 2012 borec, дівчина твоєї мрії виглядає якось так? неа ось borec, от просто цікаво. Якщо твоя супутниця життя, мати твоєї дитини, дозволить собі пару лишніх кг і відмовиться скидати, мотивуючи це тим, що подобається собі такою як є, ти їй помахаєш ручкою і почнеш пошук більш "спортивної" дами? Якщо стане така як Оксана04, то так!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vetalforever Posted November 22, 2012 Share Posted November 22, 2012 Ні, ну давайте не будемо такими категоричними.Здихля - поганоТовста - поганотримати себе у формі не значить кам"яний прес і накачані руки (я про дівчат). Є певні рамки, в яких дівчина вважається нормальною. Їх дотримуватись і все. Ходити на піццу - ходіть. ФАстфуд - о"кей. Не треба утрірувати, шо все воно таке паршиве.В мене нема часу на качалку, чесно! В мене померла дитина, я працюю на двох роботах шоб все було ок і будемо пробувати знову. Чому тебе тривожать "Всі"? Чемп, одружись і не забивай дурними мислями голову Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plum Posted November 22, 2012 Share Posted November 22, 2012 а я от візьму і наламаю всім кайф. Топік закрито. borec, ще один такий топік -- підеш в перманент. Не потрібно тут всім нав'язувати свій збочений світогляд. Мені тебе шкода, якщо для тебе важливіше як людина виглядає чи які м'язи в неї підкачані, ніж що в неї в голові. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.