Перейти до змісту

Брак в мобильных телефонах

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 55
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Телефон на заміну надає точка продажу зі свого підмінного фонду.
стоп. Яка точка продажу, якщо я звернувся в офіційний сервісний центр Нокії? Якщо я купив телефон в Донецьку, а живу у Львові і хочу поремонтувати його в офіційному сервісі, то мені їхати через всю Україну в Донецьк для підміни на термін сервісного обслуговування? Не згідний.
Опубліковано

Кстати, если покупается сертифицированный для Украины телефон, без разницы в каком месте, но новый и с печаткой на инструкции, по идее его должны в любом сервисном центре бесплатно перепрошить по гарантии или отремонтировать по гагантии, так? Я когда покупал себе телефон, мне хозяин сказал или подходить к нему если сломается или обращатся в любой сервисный центр по гарантии. Отсюда следующий вопрос, при обращении в сервисный центр, какие документы на телефон надо иметь с собой для гарантийного ремонта, кроме телефона?

Опубліковано

У меня заполнен так: серийный номер, модель телефона, дата покупки, синя печать в графе информация про продавца. Понятно что всё это в соответствующих графах заполнено. Не заполнена только информация про покупателя. Так пойдёт или надо ещё что-то?

Опубліковано

Якщо є печатка, то всі необхідні записи можна внести вже на місці. При здачі телефона на гаранійний ремонт не вимагається коробка, повна комплектація і т.п. Достатньо телефона і оформлених гарантійних документів. При потребі можуть попросити зарядний пристрій (при проблемах з зарядом), флеш карту (якщо телефон не бачить флешки) і т.п. Але таке буває досить рідко.

Щодо телефонів на підміну, то ситуація така. Телефон має надаватися точкою продажу або авторизованим сервісним центром, але для цього точка продажу має заключити з АСЦ відповідний договір. З луцьким "Акцент-сервіс" договір має лише "Мобілочка".

Опубліковано

Хтось зустрічався з такою траблою: в знайомої - новий Samsung F210. Настройок - ноль. Вставлена сім-картка. Я дзвоню зі свого телефона - її Самсунг висвічує "дзвінок відхилено", а в мене в трубці - "Номер зайнятий". Дзвоню від іншого оператора - все ОК. Виймаємо мою сім-картку, ставимо в інший телефон - знову неможливо додзвонитися. Виймаємо її сім-картку, ставимо в інший телефон - все ОК.

Колись така сама фігня була, коли я до сестри на її простенький Самсунг не міг додзвонитися... Хтось щось знає з цього приводу?

Опубліковано

Озадачил... :blink:

Я когда-то читал, что корейские производители как бы "оптимизируют" качество передаваемого звука под свои аппараты, т.е. идеально звонить по схеме "самсунг-самсунг". Опять же, проверял лично вместе с знакомыми. ИМХО - это действительно так ^_^

Но о ТАКОМ "фокусе" еще не слышал...

ЗЫ. Так, на всякий случай спрошу еще... А с самсунга звонить не пробовали? ;)

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Cтатистика потрапляння телефонів в ремонт за 2007 рік.

# Модель К-сть

1 Nokia 6233 10895

2 Nokia 6131 10724

3 Nokia 3250 6711

4 Nokia 6270 6280

5 Nokia 1112 5541

6 Nokia 6280 5192

7 Nokia 1110i 4451

8 Nokia 1600 4326

9 Nokia 6111 4173

10 Nokia 6125 4105

# Модель К-сть

1 Samsung SGH X630 3466

2 Samsung SGH E570 606

3 Samsung SGH X660 559

4 Samsung SGH D840 543

5 Samsung SGH D830 537

6 Samsung SGH X480 490

7 Samsung SGH C200N 487

8 Samsung SGH X481 482

9 Samsung SGH X480 481

10 Samsung SGH C300 476

Цікаво було б порівняти з об'ємами продаж

Опубліковано

Так, сама по собі статистика сервісних випадків абсолютно ні про що не говорить. Потрібно обов'язково порівнювати з статистикою продаж і рахувати відсоток сервісних телефонів по кожній моделі. А це, ІМХО, нереально.

Опубліковано

Хто в нас на форумі займається продажами? Може є якась статистика, щоб хоч приблизно можна було прикинути. Бо якщо взяти загалом за кілька років, то найчастіше в ремонт попадає Nokia 1100. Самі розумієте, що цих телефонів продано "трішки" більше, ніж 8800 :-)

Опубліковано

доповнюючи свій попередній коментар хочу добавити, що одне я знаю точно -- 6233 по кількості продаж явно не на першому місці :blink:

Опубліковано

В більшісті випадків Nokia 6233 приходить в ремонт з діагнозом "Хрипить (або не працює) динамік поліфонії". В принципі, в переважній більшості випадків то є вина користувачів. Телефон і магнітофон - трохи різні речі. Динаміки не розраховані на тривале прослуховування музики на великій гучності. Тим більше, якщо ще й еквалайзером всі рівні повиводити на максимум. Взагалі-то еквалайзер призначений не для того, щоб музика грала голосніше.

Опубліковано
Так, сама по собі статистика сервісних випадків абсолютно ні про що не говорить. Потрібно обов'язково порівнювати з статистикою продаж і рахувати відсоток сервісних телефонів по кожній моделі. А це, ІМХО, нереально.

Згідний на всі 100%. Хоча є моделі, в яких є слабке місце, і воно постійно вилазить боком, а відомі деякі супермоделі телефонів, які взагалі невідомо чому допустили до серійного виробництва. Неприклад горезвісний SIEMENS C62.

Опубліковано

або Nokia N76. Таке враження що його зовсім не тестували, бо покриття з корпусних деталей починає злазити за 2 тижні. Такого при тестах не помітити -- просто нереально!

• 3 тижня потому...
Опубліковано
:) незняю як у вас, але в мене Сіменс С60. Знаю-знаю, телефон-кірпіч, АЛЕ: по-перше краска з корпуса не облізла, по-друге перетерпів безкінечну кількість падінь на беток, по-третє плавав в ванній (вилетів з кишені), і ви знаєте, ще працює. Про надійність цієї моделі можна сказати твердо, що вона перевірена часом, як-не-як а телефону вже 4 роки. А на рахунок нових моделей, так це очевидно, чому вони так швидко зношуються. Ну подомайте самі, вигідно було б робити виробнику телефон, який би служив безкінечно, і не портився як зовні так і з середини? Я думаю ні. тому і роблять телефони, які розраховані на швидке зношення, щоб потім, НАМ покупцям приходилось змінювати свій апарат, тим самим не давати виробнику "загнутись", а постійно виробляти телефони і їх продавати...
  • 5 місяців потому...
Опубліковано

Nokia визнала брак в моделі Nokia 5610 Xpress Music. З часом з'являються тріщини біля навігаційної клавіші, тієї що вліво-вправо совається.

Конструкцію було змінено. Проблема лише в тому, що немає достатньої кількості кнопок на заміну, доводиться чекати :-(

Змінено конструкцію батарейної кришки. Саме через цю кришку телефон може періодично переставати бачити карту пам'яті.

Також доступна нова версія програмного забезпечення SW 6.60 (щоб перевірити - наберіть *#0000#). В новій прошивці додано підтриму MPEG4 (AVC/H.264), додано іконку YouTube, виправлено кілька помилок і оновлено список операторів.

Опубліковано

Не знаю, останнім часом все більше відганяю від себе думку про придбання нової трубки на зміну старенького Сіменса М65. Не уявляю якою б була моя труба, не будь вона цієї моделі. Не раз вилітала з кишені під час бігу, при цьому по енерції набувала прискорення за допомогою ноги. Дочка вже давненько облюбувала ого в якості іграшки для кидання з невеликих висот. Раніше він просто випадав у неї  з рук. Зараз вона просто цілеспрямовано кидає його на землю. І нічого. Ну майже нічого. Батарея протягом трьох років експлуатації стала тримати значно менше, ну і подряпин стало значно більше. Але якби не дюралевий скелет, хто зна, яким би я телефоном користувався б зараз

Опубліковано

Телефон (для) Справжнього Українця \на заздрість ворогам\:

- корпус не тріскає навіть від падіння апарата на бетон з висоти 10 м. чи киданні об стінку з відстані 2м. краска тримається 20 років.

- зручно лягає в руку ака кастет.

- не промокає в принципі, навіть при падінні в гарячий борщ.

- зв"язок є завжди навіть при відсутності покриття, під землелю тяне 300м, під водою 7км.

- батарея тримає два тиждні при нормальному навантаженні, час зарядки 1 год.

- зарядний пристрій сам визначає напругу мережі: 6, 12, 24, 110, 220, 380, 10000 вольт.

- потужність динаміка як в S-90 (неважно скільки це - аби сусіди заздрили).

- камера 12 мегапікселів, зум 12 Х, відео з якістю DVD.

- пам"ять 120 Gb з можливістю установки додаткової флешки.

- ціна не більше одного неоподаткованого мінімуму.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...