Перейти до змісту

Куди зник Палиця?

viktor

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 288
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Власне, а куди зник наш відомий "благодійник"?

В Гетто треба запитати) В нього з ним свої, недоступні нікому іншому, зв"язки)
Опубліковано

За місцем проживання хлопців з раціями і чорними футлярами від тенісних ракеток після 28 жовтня нема.

Опубліковано

Ага, зник. Я тут думав, що після виборів знов довго не буду бачити їх передвиборчих пик з кожного стовба, а ж тут на тобі - в ліфті на дошці з рекламою знову фейс "благодєтєля" з словами вдячності за довіру.

Опубліковано

показали вчора по тєлєвізору. була передача про 2 роки діяльності мера. і благодійник теж участвував. розповів про плани співпраці на наступний рік

Опубліковано

За місцем проживання хлопців з раціями і чорними футлярами від тенісних ракеток після 28 жовтня нема.

Автоматчики з під "Директорії" також зникли....

Опубліковано

Він як Мері Попінс,тільки та прилітала коли вітер мінявся,а він прилетить коли сонячний годинник навпроти ЦУМу оживе і щось таки покаже.

Опубліковано

viktor, по-перше, нафіга піднімати такі теми? Замовили?

По-друге, а чого ти взяв, що він кудись зник? Він тобі не відчитався? Забув, певно... Ти йому напиши, що ж він так! :)

Я, наприклад, чув, що по лікарнях по відділеннях, котрі за нього проголосували, він і побіцяв (вже після виборів) їм всіляко сприяти. Як, що і де - не запитуй, я не відповім, бо не знаю, це чутки. Але ж ти і тему створив, щоб чуток назбирати, так же ш ;)

В Липинах, здається, теж вже після виборів, пообіцяв тренажерний зал...

Тобто, якщо ти чогось не знаєш, це не означає, що його нема.

"Ты суслика видишь?! Нет? ....и я не вижу... А ОН ЕСТЬ!" ©

Опубліковано

На цю тему в минулому четверговому номері "Експресу" була цікава стаття. Журналісти вирішили пройтися по громадських приймальнях партій та кандитатів - мажоритарщиків. Придумали собі "легенду" по якій вони нібито з якогось села та просять допомого на добудову школи. Ну і ніде цієї допомого не знайшли. Думаю так само буде і з Палицею. Вибори пройшли. Фініта ля комедіа.

Опубліковано

viktor, головна Ваша помилка, що Ви не спидали дозволу у jack74 на створення теми.

Він вирішує, що можна питати, коли і кому.

Так, напевно jack74 вже святкує з ним ДН

Опубліковано

jack74, по-моєму проплачений ти, а не автор теми.... ))))))

Так, напевно jack74 вже святкує з ним ДН

так у нього 10 грудня, новина датована 10 Грудня 2007, 8:18

Опубліковано
В Надвірній з калькуляторами куйово проблєма: 2012-1972 = 40 років.

Нє, то ж новина не свіжак)

Палиця був жителем Яремче???

Опубліковано

стид мнє! *рукаліцо* В них на сайті прямо над заголовком "новини" стоїть дата, сьогоднішня. А я подумав, що то дата публікації, яка написана сірееееньким маленьким шрифтом після статті. :(
Опубліковано

стид мнє! *рукаліцо*
)))

Якось так) :

Ігор Палиця: “Я з 1999 року не проживаю у Луцьку, мав проекти в Яремче, Івано-Франківську, а в останні роки живу і працюю в Києві.”
Відомості на момент обрання: проживає в місті Яремче Івано-Франківської області.

Для тих, хто в танку, поясніть куди писати?

Ти йому напиши, що ж він так! :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...