Перейти до змісту

Вибір GPS навігатора

special

Рекомендовані повідомлення

Cитуація така, хочу другові подарувати на день народження навігатора. Обходив сьогодні все де можна. Зупинився на двох варіантах, перший у фокстроті http://www.5ok.com.ua/gps-prestigio-pgps5166ua004gbnv/p2340063/ з картами navitel , другий у комп'ютерному всесвіті http://fotos.ua/mode-com/freeway-sx-sx.html карти України і Європи встановлюють за додаткову плату. Ціна виходить майже однакова, питання що вибрати залишається відкритим до завтра.

Що порадите? Можливо хтось користується цими апаратами?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Один хрен робляться на одному заводі в Китаї, тільки під різними брендами, обидва будуть нормально працювать. А по програмам - надаю перевагу ІгоПримо, Навітел реальне г, офіційні карти ніякі, а неофіційні зараз свіжі невипускають.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 дюймовий Піонер з 480 на 800 екраном, 128 рами ,блютузом,4 гіга вбудованої та картами України і всієї Європи , за 630 грн сьогодні купують найкраще.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

480x800 - зло для китайских навігаторів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 дюймовий Піонер з 480 на 800 екраном, 128 рами ,блютузом,4 гіга вбудованої та картами України і всієї Європи , за 630 грн сьогодні купують найкраще.

Скажіть яка це модель, і які карти стоять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Карти по моєму ТОМ ТОМ, навігація ай гоу 8.3, можна й прімо.

Моделі міняються через два місяці, в сторону вдосконалення звісно.

Думаю 90 % купують саме такі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бачив у тому-ж Фокстроті навігатор з реєстратором в одному флаконі, я б собі щось таке підбирав.

Ось огляд доречі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бачив у тому-ж Фокстроті навігатор з реєстратором в одному флаконі, я б собі щось таке підбирав.

Ось огляд доречі.

Щось увагу не звернув на такі, але там вже ціна напевно більша, 700 грн це максимум.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

480x800 - зло для китайских навігаторів

А чому?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

МТК процесору з частотою 3хх-4хх і убогому GPU важко в режимі реального часу обробляти масиви графіки у відносно комфортному для користування розширенні 480x800, тому при прокладанні маршруту, маніпуляціях з пошуком по карті, тощо - виникають малоприємні тормоза, затупи і затримки в роботі.

Блутус, реєстратор у навігаторі - непотрібні прибамбаси, бо: гарнітура з GPS - ніяка, в інет з нього вийти через блутус-міст - збочення ще те.

Та і простий реєстратор зараз коштує дуже навіть доступно, а склеїти ласти у "китай-комбайна" шанси значно вищі, аніж у більш вузькоспеціалізованого пристрою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Опт вже давно відфільтрував , я проїхав 5 тис км літом, ніяких тормозів не було.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Scorpio підтримую по всіх постах

Карти по моєму ТОМ ТОМ, навігація ай гоу 8.3, можна й прімо.

То як???

Блутус, реєстратор у навігаторі - непотрібні прибамбаси, бо: гарнітура з GPS - ніяка, в інет з нього вийти через блутус-міст - збочення ще те.

Та і простий реєстратор зараз коштує дуже навіть доступно, а склеїти ласти у "китай-комбайна" шанси значно вищі, аніж у більш вузькоспеціалізованого пристрою.

+

МТК процесору з частотою 3хх-4хх і убогому GPU важко в режимі реального часу обробляти масиви графіки у відносно комфортному для користування розширенні 480x800, тому при прокладанні маршруту, маніпуляціях з пошуком по карті, тощо - виникають малоприємні тормоза, затупи і затримки в роботі.

Там дуже сильно впливає величина ОП...

special ти б, бюджет озвучив і вимоги...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про бюджет я вже писав, 700грн, треба купити сьогодні до вечора. В легкову машину, не більше 5 дюймів, 4-4.3 найкраще, буде використовуватись для подорожей по Україні, раз в рік може і в Європу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

реєстратор у навігаторі - непотрібні прибамбаси

Cправа в зручності. Дістав 1 дівайс з коробки (постійне знаходження якихось гаджетів на приборці - непотрібна спокуса для крадіїв), втикнув в прикурювач - і все запрацювало :)

Поєднання реєстратора і GPS - чудова ідея і невідворотній прогрес. Вже є непогані моделі, а з часом їх ще "допилять".

склеїти ласти у "китай-комбайна" шанси значно вищі, аніж у більш вузькоспеціалізованого пристрою.

Тут я згідний, нема нічо приємного в раптовій відмові навігатора (в мене таке сталося у Львові). No fucking China...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

непотрібна спокуса для крадіїв

Та ладно, хто буде шукати потенційний гемор на свою дупу за 50 баксовий навігатор і $30 реєстратор.

Барсетки з грошиками, документи - куди цікавіші ставки :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нехоч зробити експеримент? Кинь на поличку під заднім склом "терту" б/в мобілку за 10$ ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Навігатор купив у всесвіті, поставили карти igo, гарантія 2 роки, модель що в першому пості.

І ще, в мене таке питання, якщо машина по документах груз-пас, чи можна вирізати останній ряд вікон під скло?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...