Перейти до змісту

Вибір GPS навігатора

special

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Cитуація така, хочу другові подарувати на день народження навігатора. Обходив сьогодні все де можна. Зупинився на двох варіантах, перший у фокстроті http://www.5ok.com.ua/gps-prestigio-pgps5166ua004gbnv/p2340063/ з картами navitel , другий у комп'ютерному всесвіті http://fotos.ua/mode-com/freeway-sx-sx.html карти України і Європи встановлюють за додаткову плату. Ціна виходить майже однакова, питання що вибрати залишається відкритим до завтра.

Що порадите? Можливо хтось користується цими апаратами?

Опубліковано

Один хрен робляться на одному заводі в Китаї, тільки під різними брендами, обидва будуть нормально працювать. А по програмам - надаю перевагу ІгоПримо, Навітел реальне г, офіційні карти ніякі, а неофіційні зараз свіжі невипускають.

Опубліковано

5 дюймовий Піонер з 480 на 800 екраном, 128 рами ,блютузом,4 гіга вбудованої та картами України і всієї Європи , за 630 грн сьогодні купують найкраще.

Опубліковано

5 дюймовий Піонер з 480 на 800 екраном, 128 рами ,блютузом,4 гіга вбудованої та картами України і всієї Європи , за 630 грн сьогодні купують найкраще.

Скажіть яка це модель, і які карти стоять.

Опубліковано

Карти по моєму ТОМ ТОМ, навігація ай гоу 8.3, можна й прімо.

Моделі міняються через два місяці, в сторону вдосконалення звісно.

Думаю 90 % купують саме такі.

Опубліковано

Бачив у тому-ж Фокстроті навігатор з реєстратором в одному флаконі, я б собі щось таке підбирав.

Ось огляд доречі.

Щось увагу не звернув на такі, але там вже ціна напевно більша, 700 грн це максимум.

Опубліковано

МТК процесору з частотою 3хх-4хх і убогому GPU важко в режимі реального часу обробляти масиви графіки у відносно комфортному для користування розширенні 480x800, тому при прокладанні маршруту, маніпуляціях з пошуком по карті, тощо - виникають малоприємні тормоза, затупи і затримки в роботі.

Блутус, реєстратор у навігаторі - непотрібні прибамбаси, бо: гарнітура з GPS - ніяка, в інет з нього вийти через блутус-міст - збочення ще те.

Та і простий реєстратор зараз коштує дуже навіть доступно, а склеїти ласти у "китай-комбайна" шанси значно вищі, аніж у більш вузькоспеціалізованого пристрою.

Опубліковано

Scorpio підтримую по всіх постах

Карти по моєму ТОМ ТОМ, навігація ай гоу 8.3, можна й прімо.

То як???

Блутус, реєстратор у навігаторі - непотрібні прибамбаси, бо: гарнітура з GPS - ніяка, в інет з нього вийти через блутус-міст - збочення ще те.

Та і простий реєстратор зараз коштує дуже навіть доступно, а склеїти ласти у "китай-комбайна" шанси значно вищі, аніж у більш вузькоспеціалізованого пристрою.

+

МТК процесору з частотою 3хх-4хх і убогому GPU важко в режимі реального часу обробляти масиви графіки у відносно комфортному для користування розширенні 480x800, тому при прокладанні маршруту, маніпуляціях з пошуком по карті, тощо - виникають малоприємні тормоза, затупи і затримки в роботі.

Там дуже сильно впливає величина ОП...

special ти б, бюджет озвучив і вимоги...

Опубліковано

Про бюджет я вже писав, 700грн, треба купити сьогодні до вечора. В легкову машину, не більше 5 дюймів, 4-4.3 найкраще, буде використовуватись для подорожей по Україні, раз в рік може і в Європу.

Опубліковано
реєстратор у навігаторі - непотрібні прибамбаси

Cправа в зручності. Дістав 1 дівайс з коробки (постійне знаходження якихось гаджетів на приборці - непотрібна спокуса для крадіїв), втикнув в прикурювач - і все запрацювало :)

Поєднання реєстратора і GPS - чудова ідея і невідворотній прогрес. Вже є непогані моделі, а з часом їх ще "допилять".

склеїти ласти у "китай-комбайна" шанси значно вищі, аніж у більш вузькоспеціалізованого пристрою.

Тут я згідний, нема нічо приємного в раптовій відмові навігатора (в мене таке сталося у Львові). No fucking China...

Опубліковано
непотрібна спокуса для крадіїв

Та ладно, хто буде шукати потенційний гемор на свою дупу за 50 баксовий навігатор і $30 реєстратор.

Барсетки з грошиками, документи - куди цікавіші ставки :)

Опубліковано

Навігатор купив у всесвіті, поставили карти igo, гарантія 2 роки, модель що в першому пості.

І ще, в мене таке питання, якщо машина по документах груз-пас, чи можна вирізати останній ряд вікон під скло?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...