Перейти до змісту

В каком районе нашего города лучше жить( или каждая лягушка хвалит свое болото))

Arven Rivendell

улицы, районы, Луцк  

170 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Голосував за 33 кв.

Раніше (по 2000 рік) жив біля СШ№10, краще сказати біля ген-ген колишніх "Дари природи")). Нині - за тамтамом.

На рахунок

і тихо, та спокійно.
- це колись, в 2000 і ... було спокійно і тихо. Цілу ніч чути як соловейко в гайку (а гайок колись там був!!!) співає. Люди городину тут садили, картопля, пшениця.А як куропатки табунами бігали по стежках. Вот вам хрест - зайця бачив!!! (Був тверезий 100%). Да-да, то я не про село пишу, тут біля тамтама оазис був.

А зараз, як і зараз, болгарку чути, грюкають-стукають...

ПС.+100 difoto , шоб я так жил!!!

Опубліковано

Гетто, если бы ты знал, как одни модеры тебя отбивали от других... коленно-локтевая позиция... ты бы их отблагодарил, как минимум!

Опубліковано

difoto, а представляешь, вдруг на ровенском форуме есть кто-нить с ником Брутто, проживающий, скажем, в Здолбунове. на выборы ходит и в "шахту" на посиделки за пивом, а потом в родной Здолбунов на последней электричке. и вот прямо сейчас он воспевает красоту широких луцких проспектов.. не то, чтобы в Ровно своих не хватало, а потому, что "те, кто против тех, кто против нас не справляются с ними без нас" :smile3:

Опубліковано

Сейчас актуальный аналог - "8-го березня".

А когда-то можно ещё было заюзать "1-го травня" и "17-го вересня" ;)

Опубліковано

А ты возьми циркуль, поставь его примерно посередине упомянутой улицы и проведи круг радиусом, захватывающим окраины города - Теремно, Вышков, Владимирская, ГПЗ ;)

И да - ЦЕНТР совершенно_не_равно ЦУМ ;)

Опубліковано

Київський майдан.

+ цілодобовий Вопак

+ поруч перша поліклініка

+ метрів 200 до річки і парку

+ майдан

+ у дворі дитячий садок

- нема Airbites

Опубліковано

Мого району взагалі в описі нема :blink: , приватний сектор- район авторинку. Переваги: ТИША, поруч Панський, завдяки Tum@n є файний інет, чисте повітря..., єдине- напряг із цілодобовими магазинами і очікування кращої дороги :_08:

Опубліковано

ви мене вибачте, але ДПЗ і львівську в одну категорію включити - це взагалі треба не знати де воно таке є. Львівська - це переважно приватний сектор, а ДПЗ - це заводський спальний район. Так що не проголосую. А я взагалі узагальнив би спочатку прихильників спальних районів і приватного сектору - я за друге))

Цілком погоджуюсь з druid. Живу на Львівській, але один місяць жив і на ДПЗ. Це зовсім різні райони, не зважаючи на їхню відносну географічну близькість. Якщо бути справедливим, то Львівська має набагато більше спільного із Ковельською та Володимирською, ніж із ДПЗ. А до ДПЗ ближче все таки Гнідава.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...