Перейти до змісту

ШлаКбаум --- Там-Там

DarkMonk

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 105
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Я думаю тема називається "шлакбаум" не просто так :)

Конечно не просто - так. Специально поправил для тебя. По существу есть что сказать?

Опубліковано
Специально поправил для тебя. По существу есть что сказать?

Живу в том раене. В ТАМ-ТАМ хожу пешком.

Для меня, если уменшется количество авто, то это определенно плюс :) Хотя где теперь будут парковатся "базарные" авто уже другой вопрос.

Опубліковано

Н

він підходить до авто, ставить трикутника якогось (якого фіг знімеш сам)

Найдеться якийсь умнік і подасть до суду про порушення конституційного права на пересування... Думаю, трикутник не вихід.

Якщо стоянка загального користування - будуть вищеперераховані й незгадані ще проблеми. А от якщо виключно для відвідувачів Брами, тамтаму, ввести спецкарточки.

Не а! Тогда такие карточки возьмут себе все, даже Микитка з села Трататуева и толку от этих шлакбаумов НОЛЬ. Можно ещё чипы вшить под кожу , индукционную наклейку на зеркало. Прикинь будет прикольно - подьехал, а оно несработало, сдал назад - подьехал а оно опять несработало, сдал назад и чпокнул :) того кто нежданчиком сзади подкрался :0155:

Карточки можна всім роздавати, і так треба, і якщо читати уважніше, то система вашу карточку тільки відмітить в себе перший раз коли ви заїхали на парковку, другий раз коли ви перетнете "зону" тамтаму, чи брами, і що тут такого складного. Це по типу абонементів в Буковелі :) безконтактні, тільки інше трохи обладнання, і проблема рішена з транспортом.

А це що придумали, будуть черги і так далі, буде простіше кинути авто на дорозі і перебігти в там-там чим годину тратити на всі маньоври.

На рахунок конституційних прав хтось писав, що мол можна пред'явити що трикутник перепона на право пересуватись, так територія магазина приватна власність, і відповідь буде одна якщо заїхав на територію, то з правилами згідний автоматично.

Це все Там-Там робить для того, щоб прокачати всіх на гроші - будьте певні.

А ці, хто придумав таку тєму подумали, що в ТАМ-ТАМі можна бродити не одну годину, комусь подобається може просто прогулятись, посидіти на фреші, попити пивка подивитись як інші обирають товари, чи прсото перекусити.

А тут "умніки" придумали, щоб ті хто приїхав на авто за 1,5 годин свалили звідти нафіг і не загромождали стоянку, тоді може завгалі закрийте її, і чому проблеми малого паркінга перекладають на клієнтів, і який дурень взагалі проектував той ТАМ-ТАМ який не міг спрогнозувати кількість авто в місті? Чи зекономили гроші на підземний паркінг, а тепер хочуть щоб клієнти взагалі платили за все. Може ще будуть брати гроші за опалення, бо може хто прийде просто погрітись :)

Опубліковано

Цікаво,а коли запустять порт-сіті,то клієнт приїхав на стоянку,пройшовся по бутікам,сходив у кіно,прокатався на катку(чи шо там щемає бути),сходив в кафешку,закупився харчами і все це він має зробити за 90 хв.?Жесть.

Опубліковано
Цікаво,а коли запустять порт-сіті,то клієнт приїхав на стоянку,пройшовся по бутікам,сходив у кіно,прокатався на катку(чи шо там щемає бути),сходив в кафешку,закупився харчами і все це він має зробити за 90 хв.?Жесть.

После того, как клиент потратит там 200или300или500 грн, думаю 4или8или12 грн заплатить за стоянку для него будет не проблема

Опубліковано
А в'їзд на АЗС від там таму перекриють?

+100500! Будуть просто їздити проти шерсті :)

на схемі видно... просто підсунуть клумби і перекриють рух.

Опубліковано

Хтось на форумі сворював тему з питанням забрати перехід за мостом... Ну-ну, побачите тепер яка буде пробка біля там-таму!

Опубліковано

Яка? В два ряди будуть стояти - спочатку маршрутки, потім ті, хто їде в тамтам. А на вогові будуть дайці - ловити тих, хто з середнього ряду повернув до тамтаму.

Але ви знаєте, панове, зробивши стоянку платною, тамтам базарників не позбудеться - імхо, дешевше за 2,5год заплатити 4 грн тамтаму, ніж протискуватись по кравчука чи дочекатись своєї черги до юванта.

висновок: тамтам задавила жаба, що через дорогу стоянка платна, а у них ні.

Опубліковано

їхав сьогодні поруч і помітив, що два ряди не перекрито шлагбаумом. тобто можна стати безкоштовно?? чи то мені здалось?

Опубліковано

Цікаво, встановивши плату за паркування, чи готовий Мат-Мат брати на себе повну відповідальність за авто, яке перебуватиме на парковці і те, що в ньому знаходиться? Чи будуть "падати на мороз" типу "за цінні речі, залишені .... на парковці Конт-трейд" відповідальності не несе?

Опубліковано

Во! Уже лучше.....но

1. Ну думаю 1.30 вполне достаточно чтобы скупиться в ТамТаме (это зачёт) , но для ПортСити -Это явно маловато. Ладно проехали.

Тепер надіюсь в Там Тамі не знайдеться умніка, який порекомендує закрити 31 касу і залишити лиш одну, для того щоб протримати клієнтів 1 годину 31 хвилину...

А боротися з цим метод №1 - проїжджаємо мимо!

Опубліковано

Цікаво, встановивши плату за паркування, чи готовий Мат-Мат брати на себе повну відповідальність за авто, яке перебуватиме на парковці і те, що в ньому знаходиться?

цікава логіка :) а чому вони мають за це відповідати? зв'язок парковка-охорона де? ;)

Вони хочуть брати гроші за те, що ти поставив авто на їхній території, а не збираються виконувати функції охоронників ;)

З чого наш народ взагалі взяв, що той, хто взяв гроші за парковку, повинен його охороняти?

Опубліковано

Хтось на форумі сворював тему з питанням забрати перехід за мостом... Ну-ну, побачите тепер яка буде пробка біля там-таму!

Взагалі-то в там-там давав письмове зобов'язання збудувати підземний перехід,мер повинен вимагати виконання зобовязання.

Опубліковано

З чого наш народ взагалі взяв, що той, хто взяв гроші за парковку, повинен його охороняти?

А за що беруть кошти? (Договір оренди землі ти з ними не складаєш)

Опубліковано

в даному випадку (Там-ТАм) - за те, що створили для тебе і для мене умови для зручної парковки автомобіля, тобто вирівняли місце, виклали бруківку, намалювали розмітку і т.д.

А от за що беруть, наприклад, біля Варшавки - я теж не знаю...

Опубліковано

в даному випадку (Там-ТАм) - за те, що створили для тебе і для мене умови для зручної парковки автомобіля, тобто вирівняли місце, виклали бруківку, намалювали розмітку і т.д.

А от за що беруть, наприклад, біля Варшавки - я теж не знаю...

Водій, який везе вас автобусом з Луцька у Львів несе відповідальність не лише за те, що б ви потрапили саме у Львів, а не, скажімо у Сокаль. Він також несе відповідальність за збереження вашого багажу у багажному відділенні та за ваше здоров"я і життя. Нова пошта береться допомогти вам доставити пакунок з Луцька у Київ. Але вона не каже вам, що самі розбирайтеся з перевізником, якого вони найняли для перевезення, якщо, скажімо вантаж залило дощем.

Те ж саме щодо парковки. Це їх територія. Вони встановлюють правила. У їх силах вжити різні заходи для безпеки (відеонагляд, охоронці, які стежитимуть за тим, що б сторонні не наближалися до автомобілів і т.д.). Тому цілком логічно і справедливо, що вони мають нести відповідальність.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...