Phagoz Опубліковано 10 Серпня, 2007 в 10:41 Поділитися #51 Опубліковано 10 Серпня, 2007 в 10:41 Молодцы, так держать!Жаль, что меня в городе не было, а то бы помог с радостью. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
druid Опубліковано 10 Серпня, 2007 в 12:08 Поділитися #52 Опубліковано 10 Серпня, 2007 в 12:08 на наступний раз треба наперед визначитись із суддівським складом, щоб там було хоча б три людини. І мабуть шо цього разу мені доведеться бути одним із них.Дякую Мартенз за розуміння і бажання допомогти, але в тебе є більш почесна місія. Допомога в суддійстві не вимагає знань китайської грамоти, а от сильний конкурент серед учасників (яких небагато) може значно посилити конкуренцію і інтригу на змаганнях, а відповідно їх якість і цікавість. Моя порада: збери сильну команду (я не виключаю, що та команда яка вже була, була сильною, але працювали ви не на той результат) і зроби все для того щоб не розгадати всі загадки, а для того щоб перемогти. Щоб тоді ніхто не казав, що переможці були відомі всім наперед. Це дуже важливо, кажу з досвіду. Але ті, що хочуть допомагати в організації - зголошуйтесь вже. Число: ніч 14-15 вересня. Для того, щоб все зробити суперово, треба 8-10 суддів, які будуть працювати весь час змагань. Думаю зможемо замутити суддям якусь невеличку компенсацію: 30-50 грн. Для всіх: шукайте спонсорів. В принципі тих коштів що є + стартові внески, вистачить на організацію, призи і суддям добові. Але якщо вдасться залучити спонсорів, можна було б прокрутити якийсь ролік в маршрутках, або на телебаченні і в ньому розмісти інфу як про квест, так про самих спонсорів. Ще можна афіші. Власне на самі змагання ресурсів в цьому випадку ми не отримаєм, зате реклама (яка є дуже важливою) може получитись суперовою, і для нас і для спонсорів. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Адміністратори kmd Опубліковано 10 Серпня, 2007 в 12:26 Адміністратори Поділитися #53 Опубліковано 10 Серпня, 2007 в 12:26 Ми з цього будем робити бізнес? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
druid Опубліковано 10 Серпня, 2007 в 12:48 Поділитися #54 Опубліковано 10 Серпня, 2007 в 12:48 Ми з цього будем робити бізнес?Сумніваюсь, що це можливо. Я за все своє коротке життя провів не один десяток різних змагань. На них я "заробив" багато доларів. Тільки всі цифри зі знаком мінус. Ніякого бізнесу. Але для того, щоб провести серйозні змагання, потрібен ресурс. Ресурс може бути різноманітним: людським, інтелектуальним, а також і фінасовим. Ресурс на проведення в нас є (це окрема історія, колись розповім), але на рекламу в маршрутках - це вже дорого, але це потрібно. Ми залучаємо спонсорів і витраячаємо їхній ресурс на рекламу. Грошщовий баланс виходить нульовий, але ми отримуємо рекламу - те що нам потрібно. І спонсори теж отримують рекламу, тобто майже нічого не втрачають. А щодо компенсації суддям, скажу наступне. Може хтось великий патріот, може хтось відчуває необхідність розвивати велотуризм в місті. Але як би там не було, судді не розважаються, а виконують роботу, причому роботу відповідальну, складну і ще й вночі. А кожна робота має бути оплаченою. Це ви маєте знати. Тим більше, що оплата праці є якоюсь мірою запорукою якості виконання роботи. Получив гроші - старайся. Якщо знайдуться бажаючі допомогти і відмовляться від компенсації - це буде похвально і ті гроші підуть на щось інше для підвищення якості змагань. Я відмовлюся перший. За 30-50 гривень я не розбагатію, а для змагань - це сюттєва сума. Але для студентів, які збирають кожну копійку, щоб поїхати в гори чи купити собі фару на вєлік, для них це може бути вагомим стимулом. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
imp13 Опубліковано 10 Серпня, 2007 в 13:05 Автор Поділитися #55 Опубліковано 10 Серпня, 2007 в 13:05 гроші? які гроші? не бачив я ніяких грошей. і бачити не хочу Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
druid Опубліковано 10 Серпня, 2007 в 13:16 Поділитися #56 Опубліковано 10 Серпня, 2007 в 13:16 гроші? які гроші? не бачив я ніяких грошей. і бачити не хочу А їх і не було.... і не буде..... для тебе. Ти ще за м/х завод не відпрацював Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Samhayne Опубліковано 10 Серпня, 2007 в 13:29 Поділитися #57 Опубліковано 10 Серпня, 2007 в 13:29 На КП треба двоє суддів, один судить учасників, а інший відбивається монтіровкою від гопніків... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Адміністратори kmd Опубліковано 10 Серпня, 2007 в 13:31 Адміністратори Поділитися #58 Опубліковано 10 Серпня, 2007 в 13:31 Все зрозуміло.Ок.Давайте проведем ше один квест без таких заходів як тотальна реклама.Погодьтесь пілотний квест був ще сирий.Треба провести ще один.Якщо він буде неменьшим за той що був, та більш технічним у плані організації, тоді можна підтягувати і зовнішні ресурси.А поки що нікому ми не будемо інтересні. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
druid Опубліковано 10 Серпня, 2007 в 13:53 Поділитися #59 Опубліковано 10 Серпня, 2007 в 13:53 Все зрозуміло.Ок.Давайте проведем ше один квест без таких заходів як тотальна реклама.Погодьтесь пілотний квест був ще сирий.Треба провести ще один.Якщо він буде неменьшим за той що був, та більш технічним у плані організації, тоді можна підтягувати і зовнішні ресурси.А поки що нікому ми не будемо інтересні.Навіщо товктися на одному місці. Я за ріст. Ми маємо потенціал для того щоб зробити краще і більше. Навіщо робити крок в сторону. Реклама в маршрутках - це не тотальна реклама. Не так вже це і круто. А цікаво, як по іншому, як не через рекламу, ми можемо збільшити кількість учасників? Тих ваших знайомих і друзів, які минулих змагань не змогли взяти участь у квесті, а цього разу зможуть, спокійно компенсують ті учасники, в яких цього разу не вийде (таке буває). Знову ж таки, нульовий баланс. Але в такого заходу як реклама в маршрутках є ще одна важлива місія, про яку всі забули: це популяризація велосипеда, велотуризму і як способу пересування і як способу відпочинку. Квест - свідчення того, що "велосипедизм" в Луцьку є, він розвивається і росте, він має потенціал і в нього є прихильники. А реклама - це його відображення.Це не комерційна реклама - не плутайте. Це соціальна реклама, метою якої не є підвищити прибуток, а донести до суспільства щось дуже важливе, чого ще не зрозуміли маси, але до чого дійшли окремі прогресивні люди. Крім того, було б несправедливо обмежувати в правах участі в квесті тих людей, які не тусуються на цьому форумі і не є знайомими місцевих вело і пішо туристів. А таких багато. Треба в це вірити. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dr.Martenz Опубліковано 10 Серпня, 2007 в 14:27 Поділитися #60 Опубліковано 10 Серпня, 2007 в 14:27 а якшо на якийсь квест приїде чоловік сто народу судді не йобнуться? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
imp13 Опубліковано 10 Серпня, 2007 в 19:17 Автор Поділитися #61 Опубліковано 10 Серпня, 2007 в 19:17 дивлячись з яким проміжком команди будуть приїзжати на КП... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Джек-Стрибунець Опубліковано 11 Серпня, 2007 в 07:53 Поділитися #62 Опубліковано 11 Серпня, 2007 в 07:53 На рахунок визначення з датою, наступного квесту, це вірно сказано!!!! Мені про цей нарозповідали..... В наступному візьму участь!!!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kvazzimodo Опубліковано 12 Серпня, 2007 в 00:17 Поділитися #63 Опубліковано 12 Серпня, 2007 в 00:17 Ох, хлопці, і кашу ви заварили... Буде ще одна команда наступного разу! Я обіцяю Але почитав тут троха, і бачу, що фару таки тре купити Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
druid Опубліковано 13 Серпня, 2007 в 08:15 Поділитися #64 Опубліковано 13 Серпня, 2007 в 08:15 а якшо на якийсь квест приїде чоловік сто народу судді не йобнуться? Якщо їх буде троє - йобнуться Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Amid Опубліковано 14 Серпня, 2007 в 21:18 Поділитися #65 Опубліковано 14 Серпня, 2007 в 21:18 Ох, хлопці, і кашу ви заварили... Буде ще одна команда наступного разу! Я обіцяю Але почитав тут троха, і бачу, що фару таки тре купити Маладєц, що обіцяєш. Тільки шукай третього і купуй фару. Можемо разом купувати, бо нам твоїє не вистачить. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
druid Опубліковано 21 Серпня, 2007 в 13:58 Поділитися #66 Опубліковано 21 Серпня, 2007 в 13:58 Пропоную перейти з обговорення того що було на те, що буде. Гроші на рекламу в маршрутках є. І зовсім це не так вже й круто, дорого і тотально. Щоправда вона буде зроблена в комплексі з іншими туристичними заходами, але це теж непогано. Пропоную трішки розширити тему з "велоквесту" на "заходи до Дня туризму", який включатиме всі заходи, в тому числі і велосипедні. Зараз триває процес підготовки детальної програми заходів. Долучайтесь зі своїми пропозиціями. З велозаходів поки що велоквест і велопробіг. Була ідея провести змагання з крос-кантрі, але дуже сира. Ще пропозиція десь культурно побухати (можливо з переглядом відео чи фотоматеріалів з виступами і трішечки офіціозом). Попередні числа 15-16 вересня. Раніше не встигнем, а пізніше хіба що 29-30 вересня. Пишіть. Без Вас нічого цікавого ми провести не зможем. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Samhayne Опубліковано 21 Серпня, 2007 в 15:18 Поділитися #67 Опубліковано 21 Серпня, 2007 в 15:18 Пропоную перейти з обговорення того що було на те, що буде. Гроші на рекламу в маршрутках є. І зовсім це не так вже й круто, дорого і тотально. Щоправда вона буде зроблена в комплексі з іншими туристичними заходами, але це теж непогано. Пропоную трішки розширити тему з "велоквесту" на "заходи до Дня туризму", який включатиме всі заходи, в тому числі і велосипедні. Зараз триває процес підготовки детальної програми заходів. Долучайтесь зі своїми пропозиціями. З велозаходів поки що велоквест і велопробіг. Була ідея провести змагання з крос-кантрі, але дуже сира. Ще пропозиція десь культурно побухати (можливо з переглядом відео чи фотоматеріалів з виступами і трішечки офіціозом). Попередні числа 15-16 вересня. Раніше не встигнем, а пізніше хіба що 29-30 вересня. Пишіть. Без Вас нічого цікавого ми провести не зможем.можу допомогти з рекламою на телебаченні ТК "Інтер", ТК "Новий канал", ТК "СТБ", але хоча б з мінімальним рекламним бюджетом.... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
druid Опубліковано 22 Серпня, 2007 в 05:30 Поділитися #68 Опубліковано 22 Серпня, 2007 в 05:30 можу допомогти з рекламою на телебаченні ТК "Інтер", ТК "Новий канал", ТК "СТБ", але хоча б з мінімальним рекламним бюджетом....скільки?А яка аудиторія в цих телеканалів? Я так розумію - це по Волинській області трансляція?Ролік будем робити на 20 сек. Я вже домовився. Спонсорів поки немає. Ті кошти, що є - це міська рада. Щось трохи дасть один місцевий депутат (попередня домовленість була, що жодна політична сила і ПР-кампанія в наших заходах фігурувати не буде). Сума реальна, думаю можна спробувати. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.