Перейти до змісту

Кому вірити?

Taxist

Рекомендовані повідомлення

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені. :blush: Позич грошей, а? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я звичайно не фюрер, але не відмовився б від аналізу ДНК. Цікаво, хто ж там є серед моїх предків ... :)

А тепер по суті. Хочеш знайти відповідь на своє питання - почитай книжку Георгія Клімова "Протоколы советских мудрецов". Але ця тематика дуже не проста. Перед тим як туди лізти добре подумай, а чи воно тобі потрібне ???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кому вірити???

Ось що у євреях у книжці написано про Б.Хмельницького!

http://istok.ru/library/jewish-education/jews/jewishworld/jewishworld_1993.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так, друзі-модератори, мені страшно його банити. Я оте все не дивився, але він або восьмирічна дитина, або психопат, а я боюсь обох.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Taxist А звідки інтерес до цієї теми?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Taxist А звідки інтерес до цієї теми?

Просто не можу зрозуміти, раніше в школі навчали що гітлер знищував євреїв, тут знайшов інфу, що всі хто його оточував євреї, як таке може бути???

Також і з Б.Хмельницьким!

Це фальсифікація історії?

Для чого таке робити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...раніше в школі навчали що...

Для чого таке робити?

Спитай в школі.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кому вірити???

Ось що у євреях у книжці написано про Б.Хмельницького!

http://istok.ru/libr...world_1993.html

Раджу почитати трохи історичної літератури про той період.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...раніше в школі навчали що...

Для чого таке робити?

Спитай в школі.

питався, сказали така шкільна програма ми мусимо так навчати!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Таке враження, що ти шукаєш легких відповідей. Хтось тобі має сказати, що ось так правильно, а ти йому маєш повірити. Вчися бути самостійним і самому шукати відповіді на різні (в тому числі і такі ) питання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Таке враження, що ти шукаєш легких відповідей. Хтось тобі має сказати, що ось так правильно, а ти йому маєш повірити. Вчися бути самостійним і самому шукати відповіді на різні (в тому числі і такі ) питання.

мене просто цікавить для чого так запутувати людей???

Чи це як кажуть тільки бізнес і нічого лічного!?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мене просто цікавить для чого так запутувати людей???

Чи це як кажуть тільки бізнес і нічого лічного!?

А ось і відповідь на твоє питання:

Вчися бути самостійним і самому шукати відповіді на різні (в тому числі і такі ) питання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчися бути самостійним і самому шукати відповіді на різні (в тому числі і такі ) питання.

Так я сам і шукаю, просто з ваших відповыдей зроблю певні висновки для себе, а може ви ще щось підскажите чи заперечете...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нікому

("Кому вірити?")

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нікому

("Кому вірити?")

то тоді це ХАОС

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мне можно © Мюллер :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це фальсифікація історії? Для чого таке робити?

Ну євреям напевно видніше :) Чи ти не визнаєш холокост?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

навiть якщо й припустити, що там в правлячiй верхушцi Гiтлера евреi були, то що тут дивного, що вони соплемiнникiв нищили ? Тобто те що вони людей iнших нацiональностей нищили то тебе не дивуе, а що евреiв то дивуе ? Еврей був Гiтлер чи не еврей, по сутi то все полемiка, головне його дii й причини тих дiй, а також наслiдки. А якоi нацiональностi був, що iв, скiльки какав, то все механiзми *жовтоi преси* для тих, хто любить колупатись у чужiй *грязнiй бiлизнi*

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

навiть якщо й припустити, що там в правлячiй верхушцi Гiтлера евреi були, то що тут дивного, що вони соплемiнникiв нищили ? Тобто те що вони людей iнших нацiональностей нищили то тебе не дивуе, а що евреiв то дивуе ? Еврей був Гiтлер чи не еврей, по сутi то все полемiка, головне його дii й причини тих дiй, а також наслiдки. А якоi нацiональностi був, що iв, скiльки какав, то все механiзми *жовтоi преси* для тих, хто любить колупатись у чужiй *грязнiй бiлизнi*

Просто я прочитав книжку " Міф о 6 міліонах", і там цікаво написано було!

Написано що це все був план такий у євреїв, вони знищили своїх соплеміників для того щоб потім все життя отримувати якоби допомогу від усіх країн, як кажуть це тільки бізнес і нічого лічного!

І в цій книжці автор приводить факти де на справді було знищено не 6млн. євреїв а всього 250тисяч!

Бывший главный раввин Берлина доктор Макс Нуссбаум признал, что "позиция евреев была укреплена финансово через репарации, которые правительство Германии выплачивает как Израилю, так и отдельным евреям". К 1995 году Германия выплатила не существовавшему в годы войны Израилю более 100 000 000 000 - более ста миллиардов немецких марок! В иные годы немецкие выплаты составляли до 40 процентов государственного бюджета Израиля. Теперь Правительство ФРГ объявило, что Германия начинает выплату регулярных пенсий жертвам нацизма, проживающим в Восточной Европе и бывшем СССР. Для выплаты этих пенсий создан специальный фонд в 110 миллионов долларов, из которого в течение четырех лет будут выплачиваться ежемесячные пенсии примерно по 150 долларов "каждой оставшихся в живых жертве". Распределять эти средства будет Конференция по претензиям евреев к Германии.

Еще один гигантский фонд помощи евреям создан швейцарскими банками и представителями деловых кругов "в ответ на обвинения мирового сообщества в том, что финансисты этой страны наживались за счет денег жертв геноцида". На счетах фонда 273 миллиона швейцарских франков, это 196 миллионов американских долларов. Около 170 миллионов франков внесены швейцарскими банками и промышленными компаниями, остальные средства перечислил Центральный банк Швейцарии. Распределение материальной помощи проводится через Всемирную еврейскую организацию по вопросам реституции.

І цікавить чому євреям платять а іншим ні??? це дісно такий бізнес план?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 8 місяців потому...

ставлення козаків до жидів!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...