Перейти до змісту

Висока вологість у хаті

Fala

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Осушитель воздуха. Ну, он лажовый по сравнению с более дорогими, другими моделями и фирмами. Но попробовать можно. Прибор накапливает в себя воду из воздуха и потом просто выливаете из него те пару литров, что он собрал и дальше пользуетесь. Размером с 3-литровый бутыль воды.

Кто попробует отпишитесь, как он. Тоже с утра окна запотевают. На ночь выключал котёл. Сегодня не выключил, окна чистые и сухие.

• Відповідей 83
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ех, мені б ваші проблеми. В мене сухо. Аж занадто. Буду купувати зволожувач.

А щодо вологості - то читай - сирості. Вирішується виключно утепленням зовнішньої стіни тільки не гіпсокартоном, а пінопластом чи мінватою. Від 2-х см товщини. І високої плотності.

Опубліковано

Ех, мені б ваші проблеми. В мене сухо. Аж занадто. Буду купувати зволожувач.

А щодо вологості - то читай - сирості. Вирішується виключно утепленням зовнішньої стіни тільки не гіпсокартоном, а пінопластом чи мінватою. Від 2-х см товщини. І високої плотності.

Тобто замість опалення утеплити зовнішню стіну і при 14-16 градусів в кімнаті не буде конденсату на вікнах?

Опубліковано

у мене старий цегляний будинок 33-й кв. Товщина стіни - 50+см. Металопластикові вікна. У кухні навіть радіатора опалення немає:) В кухні не холодно і не жарко. Вікна не мокріють.

Опубліковано

у мене старий цегляний будинок 33-й кв. Товщина стіни - 50+см. Металопластикові вікна. У кухні навіть радіатора опалення немає :) В кухні не холодно і не жарко. Вікна не мокріють.

В чому секрет? яка площа кухні, яка температура на кухні?

Опубліковано

Секретів немає. Є хороша вентиляція, товста стіна із цегли. Все.

Попереднє (радянське) вікно було таким диким, що із форточки сніг задував на підвіконня.

Площа 9м кв. Температура - жарко.

Опубліковано

Секретів немає. Є хороша вентиляція, товста стіна із цегли. Все.

Попереднє (радянське) вікно було таким диким, що із форточки сніг задував на підвіконня.

хороша вентиляція - витяжка чи вентилятор?

Опубліковано

Звичайна вентиляція, як у всіх будинках, але при готуванні їжі задіюю ветилятор. Хоча без вентилятора - А4 папір тримається за рахунок тяги.

Опубліковано

Блін народ не полінуйтеся і почитайте відгуки про Церезітовський осушувач по вищенаведеному мною посиланню. Таблетка вартує 35 гривень а здатна конденсувати лише 2 літри. Скільки там людина втрачає вологи диханням за добу?

Опубліковано

Все ж таки обіцяють ще тепло то напевно візьмусь за утеплення зовнішніх стін пінопластом

навики є не одну хату обклеїв, хатинка в мене не велика одна стіна від гаража десь приблизно 80 кв.

і стяну клеєм а причілки залишу

Опубліковано

Хоча без вентилятора - А4 папір тримається за рахунок тяги.

Попробував я вчора. Папір здуло як вентилятором. В чому причина? Поки взяв заклеїв бумагу скочем. Доранку різниці не замітив. Опалення було цілу ніч на мінімумі. Конденсату при цьому немає.

Опубліковано

Хоча без вентилятора - А4 папір тримається за рахунок тяги.

Попробував я вчора. Папір здуло як вентилятором. В чому причина?

Ну я думаю пару причин:

1. у вас дом в прнципе в поле - а вчера ветер был....

2. разница давлений в доме и на улице с понижением температуры возростает - поэтому естественная вентиляция лучше работает зимой 9при сохранении условия заменяемости воздуха).

Если вы считаете что тяга уж очень велика. поставьте, к примеру решетку с регуляцией..но не думаю, что стоит заклеивать вентканал.

Опубліковано
Папір здуло як вентилятором

Про що це говорить? Про те, що витяжка працює навпаки - як приток повітря. От і відповідь. Думайте.

Опубліковано

deluxkangoo, в вашей фразе "Папір здуло як вентилятором", что вы имели в виду....куда бумага улетела, в вентшахту или наоборот её от-туда выдуло????

Опубліковано

Вариантов много:

1. неправильно смурованый вент канал (может быть низким или не с той стороны по отношению к наше розе ветров), может задувать ветром - монтаж дефлектра и подйом канала обычно в таком случае спасает

2. включенна в другом каком-то канале дома механическая вентиляция 9вытяжка из туалета/ванной, вытяжка над плитой, котёл (только не парапетный), работающая газовая колонка

3. из-за ветра сквозьняк через неплотности в окнах

Опубліковано

Есть три канала (наверное). В первый включен котел, со второго вроде не дует и третий этот, который выдувает и который я заклеил.

Опубліковано

буде на дворі -15градусів, -20 градусів, от тоді і експериментуйте) Ніхто ж не каже, що конденсат робиться коли ще на дворі тільки 0, +2 градуси було. Плюс поставте гігрометр на вулицю, щоб вологість вимірювати. Тоді вам будуть спостереження і дослідження).

Опубліковано
Використовуйте положення ручки вікна в положенні "мікровент" і конденсату на вікнах не буде. В мене добре топлять батареї то я собі можу дозволити і в -10 спати при мікровентиляції.

Так робимо, а ще баба зламала ручку. Все рівно мокріло.

Поки що замастили готовим гашеним вапном (паста) і новмим обоями заклеїли.

Осушувач поки не ставили. Все рівно квартира продається.

Опубліковано

а покупець і знати не буде))) от бізнес на рівному місці. Візьміть наберіть в розприскувач хлорки, розведіть трохи водою і по всій цвілі розприскуйте, на деякий час допомагає)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...