Перейти до змісту

Фотозвіти з рибалки

inhelp

Рекомендовані повідомлення

В 07.11.2016 at 09:31, SergLutsk сказал:

зрозуміло як є місця та можливість до них добратись то погляд на рибалку такий як у Вас. моделюємо: приїхав на войдойму на плотву, певні причини і вона не клює, а уклейка на манку дуріє, можна зібрати, ну ми є на природу не тільки за рибою вибираємось? година часу і кіло два уклеки, можна навіть не чистити, в дрібному садку виполоскати луску і на таранку, анчоуси до пивка зачотні. а взимку гора дрібного окуня в гаражі біля буржуйки з колегами? потринділи подлубати?

море рибаків у місті у яких нема авто і можливостей впасти на хвіст комусь, от і відводить душу кожен по своєму

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
53 хвилин тому, Bichunya сказано:

година часу і кіло два уклеки?? .А згодом плачемо , що в річці чи в ставку риби немає!!:unsure:А воно треба, два кіло верховодки??

Я вибачаюсь, но норма вилову 3 кг на річках. І зверну Вашу увагу, що уклейка не є зникаючим видом риби. Як наприклад деякі бордівці навіть Марену ловлять і хизуються, хоча вона наскільки знаю в Червоній книзі.

Немає риби це не через 2 кг уклєйкі, а через сіті, електровудки та підводних мисливців, які вибивають найбільш продуктивне поголівья риби.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Справді в природі пов"язане все. Немає браконьєрів з сітками, електриків та ненажерливих підводників - риба буде, як тільки з"являються (особливо останніх два) - водойма порожніє. А докоряти комусь за два кілограми верховодки не варто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ, дійсно харош базар розводити! Є відповідна тема, там і можна поговорити про уклєйку, браків і все інше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Були в суботу в Млинові.  Безперечним фаворитом рибалки була #Фанатік #Ларва в розмірі 1,6, 2, 2,5 дюйма в кольорах 003, 008, 009, 020, 022, 025 на 5ти грамовому шарнірі. Хочеться відмітити що риб активніше і більш охоче брав меншу приманку, на 2,5 дюйма клюваки були але не такі часті як на 1,6. Бігфіш рибалки - окунь 960грам

фотки  

7mnusqY2HZ0.jpg

YXi4XTUa_MQ.jpg

Ck02eUYd4Fk.jpg

Hide  
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На річці в районі гесу чи вдсх?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

32 минуты назад, Саша Иванов сказал:

вдсх

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Варуна виявилась хітом другої половини жовтня і першої частини листопада.

Ні разу не починав нею рибалки, але завжди приходилось нею закінчувати, бо на інші приманки зубаста дуже слабенько реагувала.

Вчора вона себе проявила навіть на міляках в Крупі. Просто прийшлося суттєво задирати кінець спінінга вверх щоб не чіпляти траву:

Показать содержимое  

2016-11-12 14.25.05.jpg

2016-11-12 14.39.31.jpg

2016-11-12 15.41.41.jpg

Hide  

Якби не говорив по телефону з піджатим до вуха плечем під час твіча, то швидше всього витягнув би на берег ще дві. А так - заробив два сходи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогоднішній екстримальний зимовий спінінг в Млинові:

DSC02946.JPG

DSC02943.JPG

DSC02933.JPG

DSC02934.JPG

Клюнув на першому забросі на падінні. Вибираю слабину, а він вже там. Я відразу зрозумів, що рибалка не заладиться, бо риба на першому забросі погана прикмета для мене. Більше покльовок не було, зате було розчищання снігу веслом, пошуки трактора, бо по слизькій траві зі снігом не зміг піднятись з берега на дорогу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

35 минут назад, Віталій СК сказал:

Сьогоднішній екстримальний зимовий спінінг в Млинові:

:smile-zachot:

І ще мене моя дружина називає хворим на голову:0016:

Цікаво, там сьогодні багато таких як ти було?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@Саша Иванов , в човні один, а на березі бачив ще двох.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Віталій СК сказал:

Сьогоднішній екстримальний зимовий спінінг в Млинові

мужик!

1 час назад, Саша Иванов сказал:

знайомий їздив, той шо зі мною був, каже 3+кг окуня привіз, так шо людей на березі хватало)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 минуту назад, Polehan сказал:

знайомий їздив, той шо зі мною був, каже 3+кг окуня привіз, так шо людей на березі хватало)

Знайомий на річці ловив чи вдсх?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@Саша Иванов водосховище

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 часов назад, Саша Иванов сказал:

:smile-zachot:

І ще мене моя дружина називає хворим на голову:0016:

також сьогодні вибирався але за 2 годині нікого не бачив, та і обзор там не дуже хороший був сьогодні. Довго вагався, 3 рази до берега ходив і таки наважився. На підйом то я легкий але от тещі з дружиною пояснити, що я адекватний важче)))

Вчора лодка після дощів по вінця повна води, а сьогодні снігу....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І собствєнно результат)

вчораimage-0-02-05-b813ecf22ae43e459d9452966daec1667f974db40380b1083846ae6ded95a6d5-V.jpg

і сьогодніIMG_20161113_153154.jpg

це були мої друга і відповідно третя рибалка в житті на спінінг.

швирявся таким воблерком, він же в мене поки що єдинийIMG_20161113_153241.jpg

нажаль треба було покидати рибалку в розпалі бо злякався, що дороги перемете до Луцьк, якщо затягну ще на якусь годинку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора з 16 до 17:30, пресований ставок в районі Олики. Один окунь, паравоз і зламаний гачок.

Фото1005.jpg

Фото1004.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну ви хлопці екстремали, в таку погоду спінігувати..... вітер же піпец який був вчора. Ну у Такера хоч поперло, результат виправдав мерзлоту

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, SergLutsk сказал:

Ну ви хлопці екстремали, в таку погоду спінігувати..... вітер же піпец який був вчора. 

Вітер був лише на руку. пришвартовуєшся десь у затишку, вітер поривчастий, то в одну сторону  подує то в іншу...куди дує туди і закидаєш. якщо тепло одягтися то зовсім не холодно, сніжок на тобі не розтає. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Порівняно з минулими вихідними, сьогодні були ідеальні умови для риболовлі. Місце баталій те ж саме. За день отримав біля трьох десятків клювань окуня та чотири покльовки щуки.

Спінінгістів було вдосталь, почали випливати ще в сутінках:

DSC02949.JPG

Тролінгістів теж не бракувало, правда не бачив, щоб хтось щось зловив:DSC02954.JPG

Ця плямиста після підсічки зійшла, але після зміни приманки вдалось доловити:DSC02956.JPG

Часом окуні зовсім не радували розміром:

DSC02960.JPG

А деколи попадались досить пристойні:

DSC02963.JPG

DSC02970.JPG

DSC02971.JPG

DSC02965.JPG

DSC02966.JPG

Десяток найдостойніших поїхали до Луцька на уху:DSC02975.JPG

Загалом окунь ще досить активний, чинить достойний опір, а п'ятдесятиграмові "матроси" без проблем з'їдають трьохдюймовий Поляріс на шарнірі вагою три грами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ми вчора були. ловили з берега. повний нуль. рівень води піднявся мінімум на 30см

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

відвідали сьогодні Хрінники 

ну так, можна було б і краще.

щучка на асуру і пішла підростати, та чотири окунці на ріджа 70.

20161120_095711.jpg

20161120_143854.jpg

20161120_143918.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@Polehan , сьогодні зранку теж було слабо, 70% риби зловив після 14 години. В тих окунів, що забрав на уху, шлунки пусті у всіх.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вставлю і своїх 5коп. Був в Липі. Рівень води піднявся напевно до 1метра, всі точки затопило, що колись працювали. Воби не достають до риби. Два окушка в лодоньку на желізко. Ще дві лодки місцевих плавало - повний нуль. Фото не робив бо не було що.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спєцом перся ще вчора але як вияснилось Іква покрита льодом, пробивався метрів з 70 до кусочка води, зламав довге весло наполовину, покоцав його і лодку. Троха покидав і почав пробиватись назад. Вирішив,що якщо така справа то проламаю площадку на завтра на пару кпужків, для цього ж на ніч поставив малодіагональний телевізор бо по всьому Луцьку живця не було.

До ранку все ростало і телевізора я не знайшов,обплавав все.  почав кидати, і що ви думаєте? 15 хвилин і результат не заставив чекати- зламав один із спінінгів.  через дві годинки потєря потєрь-обрив і мій любімий воблєрок свалив разом і титановим поводком. шукав довго-довго і не знайшов:angry:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...